Ūdens glāzes tehnika piepildīs jebkuru vēlmi Jaunajā mēnesī 2022. gada 1. februārī: noteikumi un izpildes laiks

Ja jaunā mēnesī domājam par kaut ko, kam vajadzētu augt (kopā ar mēness spēku uzņemšanos), tad pilnmēness cenšamies atbrīvoties (no naudas trūkuma, slimības vai vientulības – mēness spēks samazinās, zaudē spēku un līdz ar to mūsu problēma zaudē spēku) .

2022. gada otrā mēneša pašā pirmajā dienā Mēness atjaunos savu dzīves ciklu – Jauns Mēness ieradīsies Ūdensvīra zvaigznājā. Pasākuma maksimums būs 8 stundas 46 minūtes pēc Maskavas laika. Tieši šo diennakts laiku vislabāk izmantot, lai sniegtu uzlabotu vektoru saviem sapņiem, vēlmēm un plāniem.

 

Mēs visi zinām, ka Mēness dažādās sava cikla dienās ietekmē mūsu dzīvi dažādos veidos. Mēs arī zinām, ka maksimālās dienas – jauns mēness un pilnmēness vislabāk ir izmantot saviem mērķiem. Ja jaunā mēnesī domājam par kaut ko, kam vajadzētu augt (kopā ar mēness spēku uzņemšanos), tad pilnmēness cenšamies atbrīvoties (no naudas trūkuma, slimības vai vientulības – mēness spēks samazinās, zaudē spēku un līdz ar to mūsu problēma zaudē spēku) .

Tāpēc vislabāk ir pareizi izteikt vēlēšanos Jaunajā mēnesī. Jūs nevarat domāt, ka skumjas un skumjas, ilgas, vientulība vai kaut kas tamlīdzīgs pazudīs. Mēs domājam par to, kam vajadzētu nākt, vairoties, augt, iegūt spēku.

Lasi vēl: Lielisks pagrieziens: Pāvels Globa nosaucis zodiaka zīmes, kurām liktenis februārī dos unikālu iespēju

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Leave a Comment