Ūdens glāzes tehnika piepildīs jebkuru vēlmi Jaunajā mēnesī 2022. gada 1. februārī: noteikumi un izpildes laiks

 

Kad jūs precīzi zināt, ko vēlaties, varat sākt izteikt vēlmes pats. Un šeit, gaidāmajā jaunajā mēnesī, mums var palīdzēt parasts ūdens un papīra lapa. Ūdeni vislabāk lietot tīru, dabisku. Bet, ja tuvumā nav avotu un avotu, var iztikt ar parastu krāna ūdeni, galvenais, lai to neuzvāra. Jūs varat to iepriekš sasaldēt, un pēc tam pārvērst to kausētā ūdenī – sasaldēšana “nogalina” jebkuru negatīvo enerģiju.

Uzrakstiet savu pozitīvo vēlmi uz papīra. Tā tekstā nedrīkst saturēt daļiņu “nav”, jūs nevarat kādam novēlēt nepatikšanas, un vēlmei ir jāattiecas tikai uz jums. Protams, tam jābūt realizējamam – reālam. Pēc tam uzlieciet uz palodzes papīra lapu ar savu vēlmi, uzlieciet tai glāzi ūdens, enerģiski berziet rokas, lai plaukstās parādās siltums, un tad, it kā veidojot bumbu no jūsu siltuma, virziet to ar plaukstām uz ūdens glāzi. Garīgi padomājiet par savu vēlmi, pasakiet to skaļi, varat trīs reizes, un dzeriet ūdeni. Labāk ir veikt šo rituālu jaunā mēness pīķa laikā.

Lasi vēl: 01.02.22 Spēcīgs pamošanās jauns mēness un darbs ar lolotu vēlmi: kā sagatavoties un pavadīt spēcīgu dienu uz labu

Leave a Comment