Horoskops 2022. gada februārim no Tamāras Globas katrai zodiaka zīmei

Ieskaties, Tamāras Globas prognozē.

Auns

♈ Pēdējais ziemas mēnesis būs labs, lai realizētu savas idejas. Tāpēc Aunam nevajadzētu baidīties. Spēka un iedvesmas būs vairāk nekā pietiekami. Ieteicams neaizmirst par ģimeni un draugiem, veltīt laiku ne tikai darbam, bet arī saviem mīļajiem. Tieši tuvinieki palīdzēs Aunam izkļūt no sarežģītām situācijām, dos gudrus padomus.

Vērsis

♉ Vērsim vispirms jārisina organizatoriski jautājumi. Februāris būs veiksmīgs viņu risinājumam. Nav vērts uzsākt nekādus jaunus projektus. Labāk novest vecos pie loģiskā secinājuma. Vientuļajam Vērsim vajadzētu mēģināt reģistrēties iepazīšanās vietnē. Tieši tur viņi var atrast dvēseles palīgu.

Dvīņi

♊ Pirmās divas desmitgades būs veiksmīgas mīlas sfērai. Dvīņiem vajadzētu pievērst lielāku uzmanību savam dvēseles radiniekam. Tas palīdzēs veidot attiecības un padarīt tās harmoniskas. Vientuļiem cilvēkiem vajadzētu biežāk apmeklēt sabiedriskās vietas, nebaidīties iepazīties ar tiem, kas izraisījuši simpātijas. Mēneša beigās gaidāms karjeras lēciens. Tāpēc visi spēki jāvirza darbam.

Vēzis

♋ Februāris Vēžiem nebūs veiksmīgākais mēnesis. Lieli panākumi nav gaidāmi. Lai sasniegto saglabātu, ir jāpieliek lielas pūles. Ieteicams veltīt laiku tuviniekiem, kuri atbalstīs grūtos brīžos.

Lauva

♌ Mēnesis nebūs tik veiksmīgs, neskatoties uz līdzību ar gada jauno saimnieku Tīģeri. Īpaša uzmanība jāpievērš jūsu veselībai. Var būt kaites, ja neatpūšaties un pastāvīgi strādājat. Īpaši tas attiecas uz Ļvovas sievietēm. Ja iespējams, jums vajadzētu paņemt atvaļinājumu un pavadīt to kopā ar ģimeni.

Jaunava

♍ Pēdējā ziemas mēnesī īpašas grūtības nav gaidāmas. Tomēr Jaunavas var tās radīt sev. Iemesls būs nepārdomātas darbības un vārdi. Tāpēc ieteicams uzraudzīt savu runu un būt pēc iespējas pieklājīgākam pret citiem, censties viņus nekritizēt. Attiecību atjaunošana nebūs viegla.

Lasi vēl: 01.02.22 Spēcīgs pamošanās jauns mēness un darbs ar lolotu vēlmi: kā sagatavoties un pavadīt spēcīgu dienu uz labu

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Leave a Comment