Horoskops 2022. gada februārim no Tamāras Globas katrai zodiaka zīmei

 

Svari

♎ Svariem mēnesis būs veiksmīgs. Neatkarīgi no tā, ko zīmes pārstāvji uzņemtos, viņiem tas labi izdosies. Tāpēc jūs varat izmēģināt spēkus savā biznesā, atvērt sava veida biznesu. Tas var būt hobijs, kas, pieliekot pūles un attīstot biznesu, kļūs ne tikai par papildu, bet pat par galveno ienākumu avotu.

Skorpions

♏ Februāris Skorpioniem solās būt grūts. Pašā mēneša sākumā jāsavelk sevi un jānoskaņojas smagai cīņai. Grūtības būs gan personīgajā, gan profesionālajā dzīvē. Mērķtiecīgākie un atbildīgākie spēs cienīgi pārdzīvot grūto periodu.

Strēlnieks

♐ Pateicoties savai apņēmībai, Strēlnieki var gūt panākumus pēdējā ziemas mēnesī. Mēs nedrīkstam izšķiež savus spēkus un enerģiju uz nesvarīgiem uzdevumiem un pārslēgt uzmanību uz galvenajiem jautājumiem. Neatlaidība palīdzēs sasniegt labus rezultātus. Tomēr konsekvence ir svarīga. Dzenot divus zaķus, nevienu nevar noķert.

Mežāzis

♑ Februāris Mežāžiem būs diezgan mierīgs. Būs iespēja sakārtot savu personīgo dzīvi tiem, kas ir vientuļi. Tomēr šim nolūkam vajadzētu būt aktīvākam ar pretējo dzimumu un nebaidīties iepazīties. Ģimenes Mežāži tiek mudināti vairāk laika pavadīt kopā ar ģimeni. Tikai tad, ja šajā jomā ir pilnīga kārtība, varat pāriet uz darbu.

Ūdensvīrs

♒ Februāris Ūdensvīram būs dramatisku pārmaiņu mēnesis. Bet nebaidieties no viņiem, tie būs vislabākie. Lai kā liktenis grieztos, Ūdensvīri var gūt labumu. Vientuļiem cilvēkiem vajadzētu biežāk apmeklēt ļaužu pārpildītas vietas. Pastāv iespēja satikt savu dvēseles palīgu un izveidot spēcīgas attiecības.

Zivis

♓ Visneaizsargātākā vieta februārī Zivīm būs finanšu sektors. Centieties pēc iespējas vairāk ietaupīt. Izdevumi var pieaugt, bet ienākumi paliks tādi paši. Dažām Zivīm nāksies aizņemties vai aizņemties. Tāpēc lielos pirkumus labāk atlikt uz labāku laiku.

Lasi vēl: Ūdens glāzes tehnika piepildīs jebkuru vēlmi Jaunajā mēnesī 2022. gada 1. februārī: noteikumi un izpildes laiks

Leave a Comment