12 dienas, kuru laikā jūs varat atiestatīt visus karmiskos parādus un izveidot jaunu programmu, ja ievērojat šos vienkāršos noteikumus

Dzimšanas diena ir maģiskākais datums katram no mums.

Šī ir neticama spēka diena, jo Saule atkal ir mūsu dzimšanas sākuma punktā, palielinot uzņēmību pret Visuma enerģijām un līdz ar to arī mūsu potenciālu.

Kāpēc ir tik svarīgi pareizi pavadīt šo konkrēto dienu, rakstīju ne tik sen. Lūdzu, izlasiet šo rakstu. Ceru, ka noderēs.

Bet šodien gribu pastāstīt nevis par zīmīgāko datumu, bet kādas 12 dienas pirms tā. Jo tieši šajās dienās var atstrādāt visus karmiskos parādus, kas liek mums stagnēt un likt jaunu programmu.

Kāpēc tieši 12?

 

Katra no šīm dienām ir mini projekcija par pagājušā gada 12 mēnešiem. Tieši šajās dienās Visums var atgādināt par gada laikā “neiegūtajām” mācībām, atkārtojot (atspoguļojot vai citā formātā) kāda no mēnešiem situāciju, vai varbūt pat atalgot. Tāpēc nebrīnieties, ja jūsu cēlie darbi aprīlī, 8 dienas pirms dzimšanas dienas, izvērtīsies par negaidītu dāvanu, paaugstinājumu vai laimestu loterijā.

 12diena pirms dzimšanas dienas mums ir dota, lai nedaudz piebremzētu, atcerētos pagājušo gadu, analizētu notikumus un godīgi atbildētu sev, kur kļūdījāmies, kuru aizvainojām, kādus solījumus nepildījām, griežoties ciklā no dienām.

Un pats galvenais, mēģiniet salabot to, kas ir jūsu spēkos: risināt atliktās vai steigā aizmirstās lietas, lūgt piedošanu, atmaksāt parādus… Tā mēs iegūstam iespēju, ja ne pārcelt karmas bilanci. uz pozitīvu, tad vismaz atiestatiet viņa. Un sāciet, kā saka, no nulles. Bet tas, kas uz tā tiks rakstīts tālāk, ir atkarīgs no jums.

Un, lai vārdi būtu pareizi, svarīgi ir ne tikai strādāt cauri aizvadītā gada notikumiem, bet ielikt pamatus nākamajās 11 dienās. Katram no tiem ir savi noteikumi un uzdevumi.

 

12 dienas pirms dzimšanas dienas – papildus pagājušā gada analīzei padomājiet par to, kā jūs varat kontrolēt sevi, nevis vadīties emociju vadīti. Iemācieties būt mierīgam, pacietīgam un cienīt citus.

11 dienas pirms dzimšanas dienas – pienācis laiks apciemot draugus, izrādīt viņiem uzmanības zīmes, pajautāt, vai nav vajadzīga palīdzība. Un, ja kāda no viņiem vairs nav tuvumā, neesiet slinki, paņemiet albumu ar fotogrāfijām, ritiniet, atcerieties saulainākos mirkļus un pateicieties tiem, kas tos aizbraukuši. Viņi piepildīs jūs ar siltumu un spēku.

10 dienas līdz tavai dzimšanas dienai – padomā, ko vēl vari darīt savas profesionālās izaugsmes labā. Kursi, apmācības, semināri – tas nav svarīgi. Galvenais ir apzināties un spert pirmos soļus, kas palīdzēs apgūt papildu prasmes, jaunas zināšanas un pacelties jaunā līmenī karjerā.

9 dienas pirms dzimšanas dienas – pievērsiet uzmanību saviem redzeslokiem un ne tikai tāpēc, ka tas ir atkarīgs no tā, cik gaiša būs mūsu dzīve. Plašs skatījums palīdz pieņemt pareizos lēmumus, ļaujot apsvērt problēmu no dažādiem leņķiem, reālistiski novērtēt savas iespējas un rast skaistu risinājumu.

8 dienas pirms dzimšanas dienas – pareizākais veids, kā pavadīt šo dienu vienatnē ar sevi. Mēģiniet saprast, kādi kompleksi, bailes, maldi jums traucē, bremzē un neļauj virzīties uz priekšu. Tikt galā ar tiem vienas dienas laikā, protams, neizdosies, taču, pazīstot ienaidnieku klātienē, būs vieglāk ar viņu cīnīties.

7 dienas līdz tavai dzimšanas dienai – atvēli laiku saviem mīļajiem. Centieties viņiem sniegt pēc iespējas vairāk pozitīvu emociju, un, ja jums ir jāpieņem kāds svarīgs lēmums, vadieties pēc viņu interesēm, nevis savām ambīcijām. Spēja panākt kompromisu padara jūs stiprāku, atcerieties to.

6 dienas pirms dzimšanas dienas – veltiet šo dienu savai veselībai. Beidz barot sevi ar solījumiem, ka rīt sāksi skriet no rīta, nopirksi sporta zāles abonementu vai sāksi noiet 8000 soļu dienā. Tikai šeit un tagad. Atliktās dzīves sindroms ir sinonīms naudas trūkumam un neveiksmēm.

Lasi vēl: Einars Repše: Tā ir patiesība – būtībā Trešais pasaules karš ir jau sācies

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Leave a Comment