12 dienas, kuru laikā jūs varat atiestatīt visus karmiskos parādus un izveidot jaunu programmu, ja ievērojat šos vienkāršos noteikumus

 

5 dienas pirms dzimšanas dienas ir visbrīnišķīgākā diena, lai to piepildītu ar prieku, jautrību, izklaidi un patīkamu nekā nedarīšanu. Ir lieliski, ja nolemjat šo dienu veltīt savam iecienītākajam hobijam. Galvenais, lai šajā dienā visam būtu jābūt augstu.

4 dienas pirms dzimšanas dienas – darba diena ar ģimeni. Apmeklējiet savus vecākus, godiniet aizgājēju piemiņu. Ja nav iespējas apmeklēt kapsētu, dodieties uz baznīcu un nolieciet piemiņas sveces, pasūtiet lūgšanas. Analizējiet savas attiecības ar dzīviem radiniekiem, cik rūpīgi ievērojat ģimenes tradīcijas, vai jūs interesē savas dzimtas vēsture.

3 dienas pirms dzimšanas dienas – šī diena jāpavada lietderīgā komunikācijā ar partneriem, darba kolēģiem, interesantos izbraucienos, kas sniegs jaunus iespaidus un paziņas. Galvenais ir nesēdēt saslēgts, karājoties viedtālrunī.

2 dienas pirms dzimšanas dienas – analizējiet savus ienākumu avotus, budžetu un spēju saprātīgi tērēt naudu. Iespējams, ir pēdējais laiks pierast pie stingras ienākumu un izdevumu uzskaites. Izveidojiet sarakstu ar to, ko jūs vēlētos iegādāties gada laikā. Kad esat izvirzījis savus mērķus, izdomājiet, kā tos sasniegt.

1 diena pirms dzimšanas dienas – velti dienu savam mīļotajam, palutini sevi, izdari to, par ko jau sen sapņoji, atceries visus savus panākumus un labos darbus, darbus, ar kuriem vari lepoties. Smaidiet sev pēc iespējas biežāk, izsakiet sev komplimentus, slavējiet sevi.

Lasi vēl: Sens amulets veiksmei. Kā pareizi uzšūt pogu “par naudu”, un kā – “par mīlestību”

Leave a Comment