2 triki, kas piesaista naudu un veiksmi, ar kuriem Vanga ieteica sākt un beigt savu dienu

Runājot par galvenajiem nabadzības un neveiksmju cēloņiem, bioenerģētiķi un ezoteriķi izrāda solidaritāti, kas viņiem ir reti sastopama, sakot, ka ļaunuma sakne ir jāmeklē enerģētiskajā līmenī.

Un vairāk nekā pusē gadījumu tas slēpjas skepticisma negatīvajā enerģijā.

Neticība daudziem kļūst par galveno klupšanas akmeni ceļā uz veiksmi un labklājību. Un ir ārkārtīgi grūti atbrīvoties no bīstamajām instalācijām, kuras tas sevī nes.

 

Bet droši vien! Jums vienkārši jāmēģina nodzīvot vismaz 3 dienas, veicot vienkāršus trikus, kurus slavenais dziednieks ieteica sākt un beigt katru dienu. Man personīgi nekad nav bijis iemesla apšaubīt viņas norādījumu apbrīnojamo spēku.

 

Šīs vienkāršās manipulācijas palīdz atsāknēt zemapziņu un pagriezt dzīvi par 180 grādiem. Turklāt viss atnāks kā uz burvju mājienu, bez sāpīgiem mēģinājumiem noticēt un bezjēdzīgas pārliecināšanas.

Katru dienu pievienojot arvien vairāk iemeslu priekam, šie Vanga padomi palīdz iemācīties uzticēties Visumam un, visbeidzot, ticēt brīnumam.

No rīta

Pamostoties, nesteidzieties izlēkt no gultas, ienirstot problēmu virpulī. Izstiepies labi, pasmaidi un, neatverot acis, sirsnīgi saki: “Paldies par jauno dienu un visu to prieku, ko tā nesīs!” Tikai tad atver acis.

Pirms mazgājies vai dušā paskaties spogulī, dziļi ieelpo, pacel rokas virs galvas, plaukstas vaļā, kā bļodā, kurā ņem visu, ko no šodienas gaidi.

“Pēc “dāvanu” pieņemšanas pārbrauciet ar plaukstām pa seju, it kā mazgājoties. Pasmaidiet pie sevis, pat ja jums tas nemaz nevēlas, un sakiet: “Visums, glāb un vairo manu veiksmi. Paldies !

Bet neaizraujies. Sāciet ar mazumiņu. Visumam arī ir vajadzīgs laiks, lai pieņemtu, ka esat gatavs tam uzticēties.

Pēcpusdienā

Neatkarīgi no tā, cik reizes dienas laikā jums ir jāpaskatās spogulī, neaizmirstiet atkārtot šos vienkāršos vārdus. Jūs pat nepamanīsit, tikai ik pa laikam, lūpas izplūdīs smaidā. Jā, un vēl vairāk iemeslu tam. Tici man, tas ir pārbaudīts!

Lasi vēl: 2022. gada maijā naudas veiksme, karjeras izaugsme un veiksme ātri ielauzīsies 4 zodiaka zīmju dzīvē

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment