5 zodiaka zīmes, kas dod lielāku iespēju flirtam, nevis nopietnām attiecībām

Ilgtermiņa un nopietnas attiecības ir liels darbs. Bet ne visi cilvēki ir gatavi pie tiem strādāt, dodot priekšroku vieglai romantikai un bezjēdzīgai flirtam. Astrologi izšķir piecas Zodiaka zīmes, starp kurām visizplatītākie ir cilvēki, kuri nav spējīgi uz ilgām attiecībām.

Dvīņi

Viena no sarežģītākajām un strīdīgākajām personībām. Cilvēki, kas dzimuši zem šīs zīmes, ir nepastāvīgi. Jebkurus ierobežojumus viņi uztver kā savas brīvības iejaukšanos, tāpēc Dvīņiem ir ļoti grūti atrast cilvēku, ar kuru būs ērti veidot nopietnas attiecības.

 Vēzis

Pēc būtības Vēži ir kautrīgi cilvēki, viņi bieži šaubās par sevi un savām spējām. Viņi ir pieraduši visās grūtībās vainot sevi, un, kad iezīmējas nesaskaņas vai konflikti ar otro pusīti, Vēži dod priekšroku atkāpties un attiecību pārtraukšanai. Viņiem ir grūti šķirties, tāpēc ar nevēlēšanos un lielu rūpību viņi iegrimst jaunā sajūtā. Pēc smagajām darba dienām viņi nesteidzas ciemos pie draugiem vai mīļotā, lai atpūstos kompānijā. Gluži pretēji, viņi mēdz pavadīt laiku vienatnē, lai izbaudītu klusumu.

Lauva

Šīs zīmes pārstāvjiem patīk būt uzmanības centrā, tāpēc viņa partnerim ir jāapmierinās ar otrajām lomām. Kad otrā pusīte sāk norādīt uz trūkumiem vai izvirzīt savas vēlmes pirmajā vietā, Lauvām sāk šķist, ka viņas un viņu intereses tiek atstātas novārtā, un steidz pārtraukt attiecības.

Lasi vēl: Viņi dabūs to, ko vēlas: pavasara beigās sapņi piepildīsies 4 zodiaka zīmēm

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment