2022. gada jūlijā veiksme pievērsīsies šīm 4 zodiaka zīmēm. Uzziniet, ko jaunais vasaras mēnesis jums ir sagatavojis

Veiksme parasti nāk pie mums, kad mums tā ir visvairāk vajadzīga. Pat ja mēs ne vienmēr varam to atpazīt.

Veiksme ir kaut kas tāds, kas pastāvīgi mainās. Lai gan mēs varam domāt, ka daži cilvēki, šķiet, ir dzimuši ar dāvanu to piesaistīt. Patiesība ir tāda, ka mēs visi esam svētīti ar šo lielo spēku kādā savas dzīves brīdī.

 

Un tas mūs pārsteidz brīžos, kad mums tas visvairāk vajadzīgs. Tas ļauj mums izveidot sev daudz laimīgākus un veiksmīgākus dzīves ceļus. Ar veiksmes palīdzību mēs kļūstam stiprāki un pārliecinātāki.

 

Vai jums šķiet, ka jums ir vajadzīga neliela veiksme? Varbūt tas brīdis beidzot pienāks tavā dzīvē šomēnes? Uzziniet, vai jūs piederat šīm zīmēm?

Lauva (no 23. jūlija līdz 21. augustam)

Lauvas beidzot atpūšas. Un galvenokārt tas ietekmēs jūsu lieliskās iespējas.

Vari nopietni domāt par izmaiņu veikšanu esošajos projektos, profesionāli mainīt pašreizējo scenāriju.

Bet šeit ir jābūt uzmanīgākam pēc 16. jūlija. Lai jūs varētu samazināt nezināmos riskus, kas saistīti ar jūsu “flagmaņu” uzņēmumiem vai projektiem. Un parādiet savu prātu, sarunājoties ar kādu, kas ir ietekmīgs savā darba vietā, lai kontrolētu lietas.

Jupiters jūsu 8. Ilgmūžības mājā būs retrogrāds pēc 29. jūlija, kas var radīt negaidītu situāciju, liekot jums saglabāt modrību attiecībā uz ģimeni un finansēm. Bet tas var arī sniegt jums dažus svarīgus notikumus. Bet, tā kā tas notiks jūsu astotajā mājā, jums tas jādara ļoti piesardzīgi.

Svari (no 24. septembra līdz 23. oktobrim)

Svariem šis būs lielu sasniegumu mēnesis. Ja sākat rīkoties tā, ko patiešām vēlaties sev, jūs atradīsit lieliskas iespējas sākt veiksmīgāku ceļu.

Nepareizu ceļu durvis tiks aizvērtas, un jūsu intuīcija smagi strādās. Izmantojiet šo Svaru mēnesi pēc iespējas vairāk, tas ļaus jums izdzīvot neticami vasaru.

Saules ienākšana tavā desmitajā karjeras mājā 16. jūlijā būs labvēlīga ienākumu palielināšanai un līdzsvara līdzsvara atjaunošanai līdzšinējā darba un naudas līdzsvarā.

Saule ir jūsu horoskopa vienpadsmitās “Ienākuma un peļņas nama” valdošā planēta. Jo ambiciozie plāni drīz pārvērtīsies realitātē. Un jūsu smagā darba rezultāti būs redzami, tāpēc jūs jutīsities vairāk apmierināti.

Nu tad Venēra izies cauri jūsu ceturtajai “Mātes un laimes mājai” pēc 13. jūlija. Tas nozīmēs jaunu ceļu atvēršanu uz labklājību un bagātību, norādot uz ilgstošu attiecību sākumu.

Mežāzis (no 23. decembra līdz 20. janvārim)

Šis jums būs atklāsmes laiks. Jūs varat atklāt, ka jūsu pašreizējā dzīve jūs vairs neapmierina. Tāpēc jums būs jāatrod jauns virziens, kam sekot.

Par laimi veiksme būs jūsu pusē un palīdzēs ar labu balastu, kas atvieglos problēmu risināšanu un jūsu ceļu. Kamēr esat atvērts jaunām mācībām un turpināsiet uzticēties sev, jūs varat tikai augt.

Planēta Merkurs ieies Dvīņos 2. jūlijā, kas varētu atnest iepriecinošas ziņas no tuva radinieka, kas radīs smaidu uz lūpām.

Vai arī jauna tikšanās, bet tikai tad, kad viņiem pievienosies Venēra šī mēneša 13. datumā. Izjutīsiet arī spēcīgu vilkmi uz radošām nodarbēm, jo ​​Venera atrodas Vērša zīmē.

Meklējiet jaunus apvāršņus, lai tajos būtu jūtama jūsu klātbūtne. Šis būs arī ļoti labvēlīgs laiks, lai neizmantotos līdzekļus ieguldītu ienesīgos uzkrājumu plānos.

Izmantojiet šomēnes neticamās iespējas un mainiet savu dzīvi.

Lasi vēl: Auns uz karjeras kāpuma robežas, Skorpioni noņems rozā brilles: horoskops 2022. gada jūlijam visām zodiaka zīmēm

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk…

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment