Auns uz karjeras kāpuma robežas, Skorpioni noņems rozā brilles: horoskops 2022. gada jūlijam visām zodiaka zīmēm

Jūlijā ļaujiet savai sirdij vadīt jūs jaunās virsotnēs. Mēnesis liks jums izvēlēties intuitīvu, nevis intelektuālu pieeju dzīvei. Koncentrējieties uz progresu, nevis uz jaunu plānu izstrādi. Pilnmēness Mežāzī 13. jūlijā noteiks priekšnoteikumus šī mērķa vai pavērsiena gala sasniegšanai, uz kuru šogad esat tiecies.

 

Gatavojieties pārmaiņām savā romantiskajā dzīvē. Kaislīgā Veneras enerģija Vēzī palielinās jūsu vajadzību pēc tuvības un saiknes, taču uzmanieties no pieaugošām greizsirdības izjūtām. Kad Merkurs, domu un komunikācijas planēta, 18. jūlijā ieies Lauvā, jūs jutīsities iedvesmots sekot savai sirdij, nevis prātam. Tomēr tas var ļaut jūsu lepnumam traucēt jūsu spējai panākt kompromisu. retrograds liks jums aizdomāties par nedrošību, kas saistīta ar jūsu personību un izskatu, un to, kā jūs varat mīlēt savas nepilnības.

Par laimi, Lauvas sezonas sākums 22. jūlijā cels tavu pašapziņu. Gadalaiku maiņa mudinās jūsu mīļotos saglabāt jūsu uguni, kad šaubāties par sevi. Jaunā mēness laikā Lauvas zīmē 28. jūlijā jaunas iespējas sekot savam iekšējam bērnam iedvesmos likt savu laimi pirmajā vietā. Padomājiet par brīžiem, kurus palaidāt garām, jo ​​neticējāt sev, jo Jupiters, veiksmes planēta, sāk savu retrogrādo pāreju caur Aunu.

Auns

Jūs esat tuvu, lai sasniegtu milzīgu karjeras pagrieziena punktu. Tas sniegs jums pārliecību, kas jums nepieciešama, lai prieks būtu svarīgāks par darbu. Ir pienācis laiks atkal sākt dzīvot aizrautībai. Atrodiet vaļaspriekus un projektus, kas iedvesmo jūsu iekšējo bērnu.

Vērsis

Tavs lielākais izaicinājums šomēnes būs attiecību darbs. Atverieties emocionāli, ieklausieties citos un sāciet cienīt savas jūtas, neignorējot citu cilvēku jūtas.

Dvīņi

Pieņemiet fizisko, emocionālo un finansiālo atbalstu, ko citi cilvēki sniedz šajā mēnesī. Jūs ievērosiet, ka, jo vairāk demonstrēsiet savu vēlmi būt par sevis labāko versiju, jo vairāk citi cilvēki vēlēsies jūs atbalstīt.

Vēzis

Mīlestība ir gaisā. Gatavojieties šomēnes vairāk laika pavadīt vienatnē ar savu mīļoto. Uzticība tiks pacelta jaunā līmenī. Sevis pieņemšana ir atslēga, lai justos droši un mīlēti, vienlaikus saglabājot veselīgas robežas.

 Lauva

Jūsu smagais darbs šomēnes beidzot atmaksāsies. Sasniegsi kādu personisku ar darba dzīvi vai labklājību saistītu mērķi, kas atvieglos piedzīvoto atbildības spiedienu. Jūs ievērosiet, ka jūsu mīļie pieliek arvien vairāk pūļu, lai atbalstītu jūsu laimi, mudinot jūs bez atvainošanās būt tādam, kāds esat.

Jaunava

Ir pienācis laiks pārstāt būt par draugu, kuram rūp visi, un ļaut cilvēkiem jūs mierināt. Pieņemiet mīlestību, ko saņemat no citiem, to neapšaubot. Nolaidiet savas sienas, lai autentiski izteiktos ar cilvēkiem, kuriem uzticaties. Šomēnes tevi gaida jaunas iespējas izpētīt savu dabu un saprast, kāpēc tev ir zemapziņas instinkts slēpt savas patiesās jūtas.

Svari

Pēc tam, kad esat pavadījis tik daudz laika, veidojot stabilu pamatu savā dzīvē (ērta mājas vide, harmoniskas attiecības ģimenē), ir pienācis laiks pievērst uzmanību draudzībai. Jūsu sabiedriskā dzīve kļūs aktīvāka.

Skorpions

Jūs, iespējams, pieturaties pie kādas pārliecības, lai gan dzīve jums ir parādījusi, ka jūsu intuīcija ne vienmēr ir precīza attiecībā uz jūsu emocijām. Ir pienācis laiks sākt redzēt lietas tādas, kādas tās ir, nevis tādas, kādas vēlaties.

 Strēlnieks

Šī gada jūlijā jūsu uzmanības centrā būs pagātnes dziedināšana. Ļaujiet sev izpētīt savu jūtu dziļumu. Jūsu uzticība savai iekšējai dziedināšanai atmaksāsies, ļaujot jums ticēt sev, būt patiesam savai pieredzei un justies tikpat spēcīgam un pārliecinātam iekšēji, kā jūs izskatāties no ārpuses.

Lasi vēl: Zodiaka zīmes, kuru dzīve apgriezīsies kājām gaisā 2022. gada jūlijā

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk…

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment