Astroloģe Tamāra Globa nosauca vissaspringtākās dienas 2022. gada jūlijā

Astroloģijā jūlijs tiek uzskatīts par vēža mēnesi. Zvaigznājs ir tīts mistiskā noslēpumā, ko daudzi nevar atrisināt. Populārā astroloģe Tamāra Globa stāstīja par 2022. gada jūlija iezīmēm.

Eksperte uzsver, ka otrais vasaras mēnesis būs saspringtiem un atklāti bīstamiem datumiem bagāts. Pirmajās dienās palielinās plūdu risks. Problēmas, kas saistītas ar augstu ūdens līmeni, tiks reģistrētas dažādās mūsu planētas vietās. Tuvojoties mēneša beigām, pieaugs ugunsgrēku un zemestrīču risks

 Kādas iespējas Vēzis nesīs jūlijā

Cilvēki saka: “Ko sēsi, to pļausi!” 2022. gada jūlijs notiks ar šo devīzi. Visas darbības atstās sekas uz karmu. Tāpēc, pirms kaut ko darāt, padomājiet par iespējamo rezultātu. Jūsu lēmumi nosaka nākotni īstermiņā un ilgtermiņā.

 

Tamāra Globa pastāstīja, kādas iespējas dos Vēža zvaigznājs:

 

panākumus finanšu sektorā. Pirmās divas desmitgades ir labvēlīgas investīcijām un noguldījumu atvēršanai, taču no kredītu saņemšanas un naudas aizņemšanās vajadzētu atturēties.

Izglītība būs produktīva, taču pastāv risks kļūdīties ar specialitātes izvēli, un tas ir visaugstākais pirmajās dienās un jūlija beigās.

Lielisks laiks sportam, pārejai uz veselīgu dzīvesveidu.

Visas lietas, kas prasa aktivitāti, neatlaidību un centību, ieteicams pabeigt līdz 18. jūlijam. Sagaidāma enerģijas nelīdzsvarotība uz pirmās un otrās desmitgades robežas. Tas izraisīs paaugstinātu emocionalitāti un aizkaitināmību. Lai samazinātu pakāpi, ir vērts ikdienas rutīnā iekļaut fiziskus vingrinājumus un pastaigas.

Lasi vēl: Šīm zodiaka zīmēm jūlijs nesīs negaidītus ienākumus

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk…

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment