Astroloģe Tamāra Globa nosauca vissaspringtākās dienas 2022. gada jūlijā

 

Bīstamākās un saspringtākās dienas

Otrajā vasaras mēnesī ir daudz potenciāli bīstamu datumu. Pirmā no tām iekrita naktī no 30. jūnija uz 1. jūliju. Šis ir “paaugstināta negadījumu skaita” laiks. Priekšā ir vēl vairāki šādi nepatīkami datumi:

 

2. jūlijs;

no 7. līdz 9. jūlijam;

12. jūlijs;

13. jūlijs;

14. jūlijs;

15. jūlijs;

naktī no 27. uz 28. jūliju;

30. jūlijs.

Mūsdienās var notikt dažādas ārkārtas situācijas un nelaimes gadījumi. Īpaša piesardzība jāievēro uz ceļiem, uzmanīgāk jāizmanto elektroierīces. Apmeklēt zobārstu mūsdienās ir nevēlami, un no skaistumkopšanas procedūrām labāk atteikties vispār.

No 1. līdz 5. datumam nevajadzētu plānot lietišķas tikšanās. Ja nevarat no tā izvairīties, tad vismaz neslēdziet darījumus. Tie jums būs neizdevīgi. Būs ārkārtīgi grūti saprast otru, kas ir vēl viens iemesls sarunu atlikšanai.

 

Pilnmēness 13. jūlijā vēl vairāk paaugstinās spriedzes pakāpi. Nelabvēlīgs datums attiecību noskaidrošanai ar partneri un ģimenes locekļiem. Tomēr sarežģītus jautājumus nav vērts atlikt uz pēdējo desmitgadi. Gaismekļu enerģija līdz jūlija beigām radīs labvēlīgu augsni nesaprašanai un egoismam. Tāpēc katrs vilks segu sev virsū un negribēs dzirdēt otru.

Lasi vēl: Zodiaka zīmes, kuru dzīve apgriezīsies kājām gaisā 2022. gada jūlijā

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment