2022. gada vasaras Horoskops visām zodiaka zīmēm

Horoskops vasarai 2022 – Svari
Neviens nenorādīs Svarus uz kļūdām, kā arī to sekām. Tieši šī vasara būs laiks, kad jārēķinās par pagātnes kļūdām. Ikviens vismaz reizi dzīvē ir kļūdījies, tāpēc nelieli aprēķini šajā sarakstā nav iekļauti. Tomēr, ja tu izdarīji kaut ko tādu, no kā cieta citi cilvēki, tad karma tevi noteikti pārņems. Kas attiecas uz cienījamiem Svariem, šī vasara jums būs kluss laiks, ideāls atpūtai un ceļojumiem.

Horoskops vasarai 2022 – Skorpions
Šīs zodiaka zīmes pārstāvji nekad nav atļāvušies pielāgoties apkārtējo viedoklim. Kas tad ar tevi notika tagad? Skorpioni sāka pārāk bieži pieķerties citiem, baidoties sabojāt savu reputāciju. Tas ir pārvērtis jūs par bandiniekiem no kādreiz graciozajām un majestātiskajām karalienēm. Ir pienācis laiks atvadīties no jaunā statusa un parādīt visiem savu cieņu. Jau vasaras vidū tev būs iespēja atgūt formu un atmest bailes.

Horoskops vasarai 2022 – Strēlnieks
Sāpju un skumju mezgls sāka atraisīties. Atlikuši tikai pāris pagriezieni, un viss nostāsies savās vietās. Šovasar Strēlnieki sāks jaunu, laimīgu dzīvi. Tomēr vecās problēmas pašas no sevis nepazudīs. Lai tās pārvarētu, būs jāpieliek daudz pūļu, tāpēc jaunā sezona daudzējādā ziņā būs jums izšķiroša. Uzmanīgi sekojiet līdzi savām izjūtām – domas un iekšējie pārdzīvojumi norādīs uz psihiskas problēmas būtību, kas bloķē ceļu uz labāku dzīvi.

Horoskops vasarai 2022 – Mežāzis
Šovasar Visums dāvā jums milzu magnētu. Bet tas, ko tieši viņš piesaistīs, ir atkarīgs tikai no pašiem Mežāžiem. Centieties būt uzlādēts tikai ar pozitīvām domām, neatstājot vietu satraukumam un šausmām. Jo vairāk pozitīvu vibrāciju jūs ieskauj, jo vairāk veiksmes un veiksmes piesaistīs jūsu apziņa. Labā scenārijā Mežāži atradīs labklājību un uzvaru. Taču aizdomīgie un satrauktie šīs zīmes pārstāvji riskē vēl vairāk iegrimt savu šaubu purvā, no kura izkļūt kļūs daudz grūtāk.

Horoskops vasarai 2022 – Ūdensvīrs
Jums vasaras periods būs jaunas durvis uz bagātu, greznu dzīvi. Bet vai jūs varat to atvērt, ir atkarīgs no pagātnes. Jau jūnija beigās kļūs skaidrs, kurš no Ūdensvīriem sāks peldēties naudā, bet kurš paliks starta punktā. Tomēr pēdējam ir arī savas nepilnības. Vasaras vidus būs izcils periods darbībai – būs spēks un vēlme darboties, sasniegt rezultātus. Zvaigznes brīdina – esi uzmanīgs, pārmērīgs entuziasms var tevi sagraut un atstāt bez nekā.

Horoskops vasarai 2022 – Zivis
Radošums, radīšana un māksla. Zivis ir pilnībā iegrimušas krāsainajā fantāziju pasaulē, aizmirstot par realitāti. Un tas nav pārsteidzoši, jo viņu ikdiena krasi atšķiras no fantāzijas. Jaunā sezona dos iespēju sapni pārvērst par mērķi, bet vai Zivis klaiņošanu mākoņos spēs aizstāt ar smagu darbu? Vasaras sezonā tevi sagaida divi scenāriji – vai nu tev rodas daudz spožu ideju, paliekot uz vietas, vai arī tu sāc mainīt savu dzīvi, atsakoties no rozā brillēm.

Lasi vēl: Labākie zodiaka pāri. Noskaidrosim, ar ko jums ir viens ceļš, un ar kuru jums pat nevajadzētu būt tuvumā

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment