Labākie zodiaka pāri. Noskaidrosim, ar ko jums ir viens ceļš, un ar kuru jums pat nevajadzētu būt tuvumā

Zem laimīgas zvaigznes var ne tikai piedzimt, bet ar tās palīdzību ir viegli izveidot veiksmīgas attiecības. Šodien noskaidrosim, kādas ir iemīlēšanās dažādās zodiaka zīmes un ar kurām kopā tu esi ceļā, un ar kurām nemaz nevajadzētu būt tuvumā.

Auns
Kas ir iemīlējusies sieviete Auns?

Pirmais iespaids: pārliecināts un ne pārāk patīkams. Varbūt pat ar vīriešu tipa raksturu. Tomēr nedomājiet, ka viņu neinteresē romantika. Tāda ir viņas būtība: drīzāk prasība, nevis pazemība. Viņa negaida, kad vīrietis, kurš viņai patīk, laipni lūgs viņu dejot, viņa pati ierosina tikšanos uz deju grīdas. Viņas temperaments ir pievilcīgs vīriešiem, kuriem patīk izaicinājumi un spēcīgas sievietes. Dāma Auns attiecībās var dominēt un uzspiest savu viedokli.

Ja tu viņai nepadosies un neizbalansēsi sevi, viņa pierādīs, ka spēj būt sievišķīga. Bet neļaujiet sevi maldināt, ka viņa būs mierīga mūžīgi. Ja guļamistabā neizvēlēsies misionāra pozīciju, tad ar to nebūsi vīlies. Esiet viņai līdzvērtīgs partneris, un viņa jūs novērtēs. Nemēģiniet ar viņu manipulēt, jo viņa ir pārāk tieša tam, vai rūpēties par viņu, jo jūs viņu sadusmosit. Tāpat neuztraucieties par rītdienu, jo viņai arī nav ieraduma to darīt.

Kas ir iemīlējies Auns?

Macho ir vispiemērotākais apzīmējums vīrietim zem šīs zīmes. Vai tu ej ar viņu uz randiņu? Esiet gatavi tam, ka neēdīsiet restorānā, kurā jau būsiet rezervējuši vietas, bet gan nokļūsiet pavisam citā vietā. Vai arī tu vispār nekur nebrauksi, jo Aunam ar tevi ir pavisam citi plāni un gulta tur ieņem pirmo vietu. Viņam, jo ​​ātrāk, jo labāk. Bet ne tev. Cilvēks, kurš dzimis zem Auna zīmes, ir iekarotājs, kurš tūlīt pēc medībām pārstāj interesēties par laupījumu. Viņam ir grūti nepadoties, jo viņš izstaro noteiktas vibrācijas. Testosterona līmenis ir normas augšējā diapazonā. Kā jūs, iespējams, uzminējāt, viņa stilā ir ātras attiecības virs automašīnas – nav priekšspēles. Ar to jūs nesūdzēsities par uguns trūkumu. Viņš pamodinās tavā apetīti, un tu ar Viņu piedzīvosi lielu baudu, viņš tevi iepriecinās bez jebkādām pūlēm no viņa puses. Viņš vēlēsies pārņemt jūs savā īpašumā, bet ne uz ilgu laiku. Neuztveriet to nopietni. Esiet viņam nedaudz nepieejams, tādā gadījumā jūsu attiecībām vajadzētu attīstīties.

Un vēl: nekad nesaki Aunam, ka tev vajadzīgs laiks pārdomām, labāk uzslavē viņa humora izjūtu un radošās dotības un nepakļauj sevi izšķērdībai. Šajā gadījumā jums ir iespēja, ka viņš neuzvilks jūsu pēcteci uz savas automašīnas jumta.

Ar ko Auns veido pāri?

Dvīņi ar Aunu ir saistīti ar aktivitāti un aizliegumu neesamību attiecībās. Dvīņu vienaldzība pasargās no Auna empātijas trūkuma. Ūdensvīram ir raksturīga apdomība, kaut arī aukstāks temperaments. Taču, apvienojot pirmo inovācijas un otrās radošumu, tie viens otru stimulēs. Paradoksālā kārtā konflikti var būt Auna attiecību cements ar Strēlnieku – tie ir pārdrošnieki, kuriem nekas nav neiespējams.

Kurš gan nav pāris Auniem?

Vēzis izplūst asarās, ja Auns viņam iepļaukā. Zivis arī salūzīs, un Jaunava sāks norīt nomierinošu līdzekli.

Vērsis
Kas ir iemīlējusies sieviete Vērsis?

Viņa ir pievilcīga savā dabiskumā. Šī ir sieviete, kas radīta, lai izbaudītu kopdzīvi visās tās dimensijās: gan attiecībās, gan finansiālajā sfērā – tam visam ir liela nozīme viņas ģimenes dzīvē. Viņa ir sirsnīga, lēnprātīga un pat sentimentāla, taču izlēmīga, kad runa ir par tuvinieku aizsardzību. Viņa ir gatava nest upurus cilvēku labā, kurus mīl, taču tikpat daudz viņa mīl arī sevi. Viņa ir dzimusi, lai dzīvotu komfortabli un piedzīvotu mīlestību. Viņa izskatās kā viņas patronese – planēta Venēra.

Viņa dzīvo pārliecībā, ka var baudīt dzīves greznību, jo līdzekļi, lai to izdarītu, viņai tomēr nāks. Viņa zina, jo vairāk viņa tērē, jo vairāk naudas ir viņas kontā. Pārpilnība ir tās pastāvēšanas atslēgas vārds. Viņa neapstājas pie sīkumiem: viņas virtuvē ir lieli podi, XXL gulta, milzīgs dārzs. Lēdija Vērsis sevi ne par ko neierobežo, jo šī būs kustība, kas būs pretrunā ar viņas venērisko dabu.

Viņa vēlas vairāk, tāpēc viņa var būt īpašniece, greizsirdīga, viņai nav izpriecu un izklaižu. Tās ir viņas vājās puses, taču viens ir skaidrs – viņa vienmēr būs uzticīga saviem mīļajiem, un vairumā gadījumu var paļauties uz viņas labo gaumi.

Kas ir iemīlējies Vērsis?

Viņš pagatavos jums grieķu baklažānu kastroli vai bigos ar piecu veidu gaļu – visu, ko jūs nekad neesat garšojis. Viņš parūpēsies, lai tev būtu silta jaka ziemai un zīda apakšveļa. Komforts ir atslēgas vārds šai personai. Ja jums patīk staigāt pa alām, tad jūs viens otru nesapratīsit.

Vērša kunga pievilcība slēpjas viņa piezemētībā un tajā pašā laikā jutekliskumā. Viņš ir fiziski spēcīgs, bet arī nedaudz sievišķīgs, jo viņa zīmi pārvalda Venera. Tik mīļš barbars. Izsmalcināti ēdieni, izsmalcināti dzērieni, vakariņas sveču gaismā un kaprīza mūzika – ja tas jums ir svarīgi, tad jums tas viss būs. Vai jums patīk kopti vīrieši, kas izsaka grandiozu žestus, esat bagāts, jums ir vājums pret skaistiem priekšmetiem? Pēc tam meklējiet Vērsi.

Starp citu, tas ir cilvēks, kurš prot skaitīt un sasniedz savus mērķus. Viņš sasniedz savu mērķi ar minimālu piepūli. Viņš zina naudas vērtību, bet par to nerunā. Jā, viņš nemitīgi krāj, bet ne lietainai dienai, bet labākiem laikiem. Viņš nopērk savai sievietei dimanta auskarus vai aizved viņu uz Fidži.

Vērsim ir arī savi trūkumi. Viņš ir spītīgs līdz bezsamaņai, konservatīvs, var eksplodēt, izmetot apspiestu agresiju.

Ar ko Vērsis veido pāri?

Mājas ugunī ar mīlestību iepūtīs Zemes stihijas Zīmes Vērsis un Jaunava. Tāpat Vērsim būs labi ar Svariem, jo ​​viņu zīmes aizbildina mīlestības un pārpilnības dieviete Venēra. Vērša duets ar Skorpionu ir panākumu atslēga guļamistabā un materiālās bagātības iegūšanā.

Kurš gan Vērsim nav pāris?

Nav laba doma, ja Vērsis pēkšņi pieķeras entuziastiskajam Aunam, kurš dzenās viņu no stūra uz stūri, kas Vērsim nemaz nepatīk. Divi līderi ir par daudz, tāpēc Vērsis nepiekritīs Lauvai, un Zivis viņu piebeigs ar praktiskuma trūkumu.

Dvīņi
Kas ir iemīlējusies Dvīņu sieviete?

Pļāpīgs, smejošs un asprātīgs. Turklāt viņa ir īsta meitene. Lielisks sarunu biedrs, bet ne vienmēr labs klausītājs. Ja vien jūs, protams, neesat erudītāks par viņu, taču šādu savienību ir ļoti grūti iedomāties. Dvīņi rada atvērta un mīloša cilvēka iespaidu. Viņus nevar saukt par liekuļiem. Viņi ir meistari iestrēgt uz akmeņiem, tāpēc, ja jūs interesē tēmas dziļums, tad netērējiet laiku šai sievietei.

Vai jūs interesē šī koķete? Nemokiet viņu ar savām problēmām, nesadaliet emocijas faktoros un neesiet pārāk nopietns. Pastāstiet mums, kur esat ceļojis, kādas Oskara filmas esat redzējis, kādus modes rakstniekus lasāt. Tad viņa jutīsies droši un pat interesēsies par tevi. Neesiet izmisumā, nogurusi no viņas haotiskās pļāpāšanas un fakta, ka jebkura tēma viņu ātri satrauc. Sekojiet viņai, bet radiet iespaidu, ka uz jums vienmēr var paļauties. Viņai tas ir vajadzīgs, jo viņa nezina, ko vēlas. Viņa ir atrauta no sevis, interesē tikai ārpasaule, tāpēc viņai vajadzīgs gids. Bet pietiekami gudra, ka viņai joprojām likās, ka viņai tas nav jādara.
Ja vīrietis viņai dāvina ceļojumus, greznus restorānus un dizaineru drēbes, viņa pavadīs savu dzīvi viņam blakus.

Kas ir iemīlējies Dvīņu vīrietis?

Viņu var atpazīt pie pārtikas tirgotāja, un pēc kāda laika pateiks, ka viņš sācis spēlēt trompeti un plāno karjeru orķestrī. Ja tu nespēj viņam sekot līdzi, tad tev nav nekādu izredžu būt viņa draudzenei. Vai jums patīk paļauties uz zināmo un pierādīto? Dvīņu vīrietis ar savu mainīgumu novedīs jūs pie priekškambaru mirdzēšanas.

Viņš ir nervozs, uzpampis un pilns ar pretrunām. Kādā brīdī jūs sapratīsit, ka viņam nevar uzticēties, tāpat kā jūs nevarat zināt, kādā krāsā šobrīd ir hameleons. Tas lieliski maskē jūtas. Ir gandrīz neiespējami tos identificēt. Viņš pieprasa, lai jūs sekotu viņa jaunajām idejām un nosmeltu dzīves virsmu.

Nemēģiniet viņu uzvarēt verbālā cīņā, jo vārdi ir viņa ieroči. Tas jūs iznīcinās un izsitīs visus argumentus. Ar viņu var nedaudz pajokot, bet tā, lai viņam tas patiktu.

Vai ir kāda iespēja, ka Dvīņu kungs ir iemīlējies? Jā, bet viņš var ļauties daiļrunīgas, daudzpusīgas, izglītotas meitenes valdzinājumam. Vēl labāk, ja jūs ar viņu iesaistāties kādā kopuzņēmumā. Tad jūs redzēsiet, kā viņš ir daudzuzdevumu veikšana, elektrizējas ar intelektu, kaislīgs. Ja tu viņam sekosi līdzi, tu loterijā laimēsi Dvīņu vīrieti. Viņam ir puicisks šarms, viņš ir strādīgs īstermiņā… un viņš pastāvīgi pārtrauc savas aktivitātes, lai paņemtu pauzi. Atpūta, vārdu spēles, banketi – tas viņam patīk. Ja tu tāds esi, tad gatavojies dzīvot ar viņu, bet rēķinies ar biežiem strīdiem un to, ka samaksāsi rēķinus, ja viņš pametīs darbu, lai iemācītos spēlēt trompeti.

Ar ko Dvīņi veido pāri?

Lauva novērtēs Dvīņu dzīvīgumu un mainīgumu, viņi būs kopā. Svari viņiem nedraud ar jūtu pārmērību, bet pārsteidz ar erudīciju. Viņi lems par šo savienību pēc saviem ieskatiem. Starp Strēlniekiem un Dvīņiem pastāv nemitīgas dzirksteles, viņi var strīdēties, bet arī kaislīgi samierināties.

Kurš gan nav pāris Dvīņiem?

Dvīņi nespēj tikt galā ar Vēža, septītā DNS meklējošā Skorpiona un akmeņainā Mežāža nervozitāti.

Vēži

Kas ir iemīlējusies Vēža sieviete?

Viņa ir kā māte visai pasaulei ne tikai saviem bērniem, bet arī savam partnerim. Viņa rūpējas, baro un rūpējas, lai visi būtu drošībā. Viņa ir emocionāla aukle, bet ne kruķis. Šī ir mēness dāma, kas atrodas mainīgu emociju varā. Viņa ir atkarīga no saviem mīļajiem. Pārāk kautrīgs un nedrošs, lai iekarotu pasauli vienatnē. Tomēr viņa nav pilnīgi neaizsargāta. Viņu ir viegli sāpināt, viņa neaizmirst apvainojumus un var atriebties, darot to baltos cimdos. Viņai ir izcila atmiņa, viņa neko neaizmirst, tāpēc ir sāpīgu atmiņu ķīlniece.

Viņai ir svarīgi senči, pagātnes atbalsis, ģimenes mantojums. Ja jums patīk mājās gatavotas garšas, piemēram, nagi vai rauga kūka, apprecieties ar viņu. Ar Vēža kundzi jums tiek nodrošinātas siltas mājas un visi viņas brāļadēli pie galda svētkos. Atkārtotie rituāli un līdz malām piepildītais ledusskapis notrulināja viņas nedrošību. Ja tu viņai to atdosi, viņa būs tev uzticīga uz visiem laikiem.

Kas ir iemīlējies vēža vīrietis?

Tas dzīvo savā čaulā, tāpēc jūs to nevarēsit lasīt kā atvērtu grāmatu. Viņam ir savi noslēpumi, kurus viņš neatklāj pat tuvākajiem. Viņš ir atturīgs, bet neticami emocionāls. Šī iemesla dēļ nemierīgs un nosliece uz prātu un depresīvu stāvokli pārmaiņus ar eiforiju.

Par viņu var teikt daudz, bet viņš, protams, nav tik drosmīgs, kā šķiet no pirmā acu uzmetiena. Jā, pirmajos randiņos tu viņā ieraudzīsi vīrieti, šarmantu un galantu, taču ar laiku sapratīsi, ka viņam ir auksta sirds, ka viņš nemitīgi šauj uz tevi ar acīm, kad ir dusmīgs. Tās lielākais trūkums ir nenobriedums.

Šajā cilvēkā ir daudz pasīvas agresijas, kas galu galā noved pie nežēlības. Tad viņš atvainojas, jo pieklājība ir arī viņa raksturā.

Vīrietis Vēzis tiek uzskatīts par sieviešu dāmu stāstītāju, kuram ir daudz draudzeņu. Tomēr, kad viņš nolemj izveidot ģimeni, viņš pārstāj būt burvīgs un sāk kļūt īpašniecisks. Viņš ir pārāk prasīgs – viņu pastāvīgi vajag nomierināt ar zālēm un likt buljonu zem deguna. Pretī viņš steidzas palīgā, bet parasti tikai tad, ja tie ir kādi sarežģīti gadījumi. Jā, lai parādītos katrā jūsu zvanā, Vēzis ir pārāk slinks. Ziniet, ka viņam pārāk nerūp viņa izskats vai aizraujošā karjera.

Ar ko Vēzis veido pāri?

Ar Zivīm Vēži vienmēr atbalsta viens otru un dalās emocijās. Lauva ir dāsna, izrādot pieķeršanos un sniedz materiālo drošību, tāpēc stabilizē Vēža emocijas, un viņš viņam atmaksās ar glaimiem. Pārī Vēzis-Skorpions dominēs pēdējais, un Vēzim tas ļoti patiks.

Kurš Raku nav pāris?

Trāpīgo Strēlnieku Vēzis mājās neturēs, Ūdensvīrs viņam nesniegs nepieciešamo atbalstu un nepieķersies, jo viņam rūp tikai viņš pats, kā, patiesi, Auns.

Lasi vēl: Mīlestība, veselība, darbs. Kuri gada mēneši tavā horoskopā būs vislabvēlīgākie 2023. gadā?

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk…

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment