Labākie zodiaka pāri. Noskaidrosim, ar ko jums ir viens ceļš, un ar kuru jums pat nevajadzētu būt tuvumā

Lauva
Kas ir iemīlējusies sieviete Lauva?

Maksimāliste, sieviete, kura vēlas, lai viņu vēro un apbrīno. Viņu nav iespējams nepamanīt: viņas lūpas veido sarkana lūpu krāsa, un cepurei ir liela maliņa. Vai vēlaties dzīvot kopā ar karalieni? Satveriet lauvu. Šīs zīmes sieviete ir īsta zvaigzne, kurai vajag aplausi un vīrieti pie kājām. Ja esat gatavs, ka tas kļūs par jūsu pasaules centru, tad droši dodieties iekarojumā, bruņojoties ar rožu pušķi, dārgu šampanieti un zelta rotaslietām.

Lauvas sieviete ir veltīga, bet skaista. Viņa bieži smejas un mīl sarkano krāsu. Viņa pieprasa pilnīgu uzmanību sev, bet vai viņa atmaksās to pašu? Protams, nē! Viņa vēlas būt brīva un turpināt medīt. Viņai ir ugunīgs raksturs, un viņai ir kaut kas jādara lietas labā. Viņa ir vilinoša un aizdedzinoša, un viņa izvēlas savus vīriešus. Viņai ir neticami panākumi, bet vai viņa patiešām mīl? Nav nepieciešams. Viņai ir ierobežotas spējas nodoties un iesaistīties otra cilvēka emocionālajā pasaulē.

Lai gan mums jāatdod viņai gods – viņa dāsni apbēra citus ar dāvanām. Viņai patīk tērēt naudu. Sirdī viņa ir slinks kaķis, kurš pārcelsies tikai tāpēc, lai saņemtu pienākošos uzslavas daļu. Vīrietim, kurš vēlas būt kopā ar šādu sievieti, ir jāapgūst spēja pārliecināt viņu, ka viņa ir Saule viņa acīs. Un viņš viņu nekādā gadījumā nekritizēs. Un viņa paša labā viņam jāpieņem, ka viņa noteikti viņam graciozi pavēlēs.

Kas ir iemīlējies Lauvas vīrietis?

Drosmīgs un pievilcīgs, ko viņš labi zina. Viņš apbrīno skaistas sievietes, taču izvēlētajai nevajadzētu viņu aizēnot. Tāpēc Lauva neizvēlēsies sievieti, kura ir pārāk skaļa, ārišķīga, populāra. Tikai viņam vajadzētu spīdēt. Viņš ir īsts ekstraverta piemērs: sabiedrisks, sirsnīgs, atvērts. Viņā nav nepatiesības, nav tieksmes uz dizainu, bet viņš var būt nežēlīgs. Viņš viegli parādīs savu nežēlīgo dabu, ja kāds aizskar viņa lepnumu. Ja viņš iesaistās cīņā, tad cīnās līdz kritienam. Ja viņš nodarbojas ar romantiku, tad uz pilnu klapi. Dzirksteles var izraisīt ugunsgrēku. Pusmēri nav viņam, viņš uzskata, ka risks un uzvara ir viņa liktenis.

Ir patīkami, ka Lauva viņu iekaro, jo viņš ir kaislīgs, spēcīgs un valdonīgs. Ir patīkami kompānijā stāvēt viņam blakus, jo viņš ir mīlēts. Lai gan viņš parasti ir visizcilākais, citi vīrieši viņu mīl, jo viņš labprāt apmaksā viņu rēķinus. Tas izceļas ar pārpilnību un plašu žestu. Viņš ir medaļas draugs. Viņam ir vajadzīgi cilvēki, kas apstiprina viņa augsto viedokli par sevi, un viņš darīs visu, lai to iegūtu.

Lauvas sirds atslēga ir komplimenti, pareizie vārdi var viegli savaldīt šo lielo kaķi. Ja viņš sāk domāt, ka nevar izdzīvot bez jūsu pielūgsmes, tad viņš ar jums apprecēsies. Viņš beidzot pārstās iemīlēties un mīlēt, jo pirms iekārtošanās viņš sāks apbrīnot savu spēku. Viņam ir jāslavē, viņš ir labs attiecībās.

Ar ko Lauva veido pāri?

Viņus ar Aunu saista kaislīgā Lauvas izturēšanās, ja viņi patīk viens otram, tad viņi paliks kopā ilgu laiku. Strēlnieka zīmē Lauva izvēlas lojalitāti, un Lauva iedvesmo Strēlnieku uz dažādām lietām, tāpēc viņu attiecības noteikti būs interesantas. Ja Dvīņi savām ērtībām ļaus dominēt Lauvai, tad abi nenožēlos, ka ir kopā.

Kurš gan Lauva nav pāris?

Ar Vērsi viņus gaida kara spēles, nevis attiecības. Jaunava ir pārāk kritiska Lauvai un uzskata viņu par liekuli, un Zivis, tāpat kā viņš, vēlas tikai ņemt no dzīves.

Jaunava
Kas ir iemīlējusies sieviete Jaunava?

Izvēlīgs un prasīgs, kad runa ir par visu, ne tikai vīriešiem. Viņa uzvedas kā īsta dāma, parasti ir skaista un kopta. Viņa izskatās nopietna un cēla, bet, ja izlaužas cauri viņas aukstajam apvalkam, viņa izrādās patiešām laba sieviete. Viņa pastāvīgi attīstās, paļaujas uz inteliģenci, ir apņēmīga un ļoti mīl māju.

Sieviete Jaunava zina, kā rīkoties ar vīrieša psihi, viņai ir iedzimts terapeitiskais talants un, kā neviens cits, viņa prot saskatīt citu cilvēku motīvus. Jaunavu nevar maldināt, viņa tam ir pārāk gudra, un viņai ir pārāk laba intuīcija.

Viņu neinteresē rijība, puiši ar labu humora izjūtu (viņa necieš netīrus jokus) vai puiši ar zemu IQ. Viņa pieprasa, lai pret viņu izturas ar cieņu. Viņas jūtas ir dziļas, lai gan viņa prot tās slēpt. No savas puses viņa sagaida briedumu, pieklājību, klasi. Dažkārt viņa ļaujas izmantot, jo vēlme palīdzēt ir iedzimta un neārstējama. Bet viņa to nedarīs muļķa dēļ. Uzņēmējs, zinātnieks, ārsts, idejiskā juriste – viņi visi viņai ir labākie dzīves partneri.

Kas ir iemīlējies Jaunavas vīrietis?

Prāts iekļūst realitātē un sakārto to. Vairumā gadījumu tas ir karjerists vai darbaholiķis, kuram patīk kontrolēt dzīves gaitu, un sieviete, kas dalās ar viņu dzīvi.

Viņu var atpazīt pēc tā, ka viņš pastāvīgi runā par naudu. Viņš ir slepkava, kurš uzskata, ka naudas izšķērdēšana ir nāves grēks. Finanšu sfēra nosaka viņa panākumus un ir citu cilvēku vērtējuma mēraukla. Bet viņš ir kritisks ne tikai šajā ziņā. Jaunava vīrišķīga ir sāpīgi praktiska un izvairās no jebkādiem riskiem. Ja tev šķiet, ka neprognozējamība un traki piedzīvojumi, romantisms un attiecības ir forši, tad labāk uzmanies no Jaunavas. Taču, ja novērtē vīrieti, kurš ietaupīs naudu, rūpēsies par savu veselību un kāps pa karjeras kāpnēm, tad esi izvēlējusies sev tik nepieciešamo.

Sieviete viņam ir zinātkāre, kas jāizpēta un jāpārbauda. Viņš izturas pret attiecībām kā pret investīcijām. Tāpēc lielākā daļa vīriešu, kas pārvalda valstis, ir dzimuši Jaunavas zīmē. Viņš slikti tiek galā ar jūtām un vairumā gadījumu cenšas no tām izvairīties. Ja viņš stāv uz kāzu paklāja, tad tikai pēc pilnīgas par un pret… un nevainojami pielāgotā uzvalkā.

Tomēr Jaunavas kungam ir savi plusi, un tajos ietilpst: uzticamība, precizitāte, lielīšanās, pienākuma apziņa, pieklājība. Viņš sniedz finansiālu drošību un uzticību, kā arī pārliecību, ka viņš naktīs neviesainās ar kolēģiem bāros. Mīlestība viņam nav spēle.

Ar ko Jaunava veido pāri?

Kopā ar Skorpionu Jaunava analizēs un pētīs jebkuru tēmu, lai nebūtu garlaicīgi vienam ar otru. Turklāt Skorpions no Jaunavas varēs iegūt daudz uguns ne tikai guļamistabā. Tāpat ir ar Vērsi, kurš Jaunavai liks izjust noteiktas jūtas. Vēža un Jaunavas attiecībās abi izkāps no čaulām, izbaudīs mājas vientulības drošību un rūpēsies viens par otru.

Kurš gan Jaunavai nav pāris?

Jaunavai labāk ne ar vienu nesatikties, jo viņa nezina, kā pielāgoties citiem, viņa domā, ka tiek pastāvīgi izmantota un attiecīgi var viņu salauzt, īpaši Dvīņus.

Svari
Kas ir iemīlējusies sieviete Svari?

Sievietes, kas dzimušas šajā Venēras zīmē, ir pazīstamas ar savu skaistumu un trauslumu. Viņi instinktīvi jūt skaistumu un apbrīno visu un vienmēr visās savās izpausmēs. Valdzinošā Svaru sieviete smaržo pēc jutekliskām smaržām, dzīvo prestižā vietā, mīl rotaslietas. Tas pats attiecas uz vīriešiem. Viņi savus biedrus uztver kā dimanta gredzenu, jo tiem vajadzētu būt kā papildinājums skaistam veselumam. Neprezentējams vīrietis viņiem nepiestāv: alus vēders vai iegrimusi lāde viņu diskvalificēs. Tāpat kā debets kontā.

Sieviete Svari ir pārāk koķeta, viņa iekaro ikvienu pretējā dzimuma pārstāvi ar savu iedzimto sievišķo šarmu. Viņa ir apkārtējo cilvēku prieka iemiesojums, nevis viņu līdzjūtība. Viņas jūtas ir diezgan virspusējas un nav ilgstošas. Viņa ātri aizmirst savus upurus, jo viņas iekarojumi ir saistīti ar apbrīnu un peļņas gūšanu.

Viņa vairāk izskatās pēc dažu mākslinieka tipu pārstāves, nevis pēc tirgotāja. Viņa vienmēr atdos savu vietu rakstniekam vai mūziķim ar panākumiem un prasmīgu attieksmi pret matēriju, taču – atcerieties – viņai riebjas, ja vīrietis sāk runāt par naudu. Viņai ir uzskats, ka tie ir jāpieņem un jātērē priekam, tas arī viss. Vai jūs lepojaties ar to, cik maksā slēpošanas brauciens? Tas ir nepiedodami!

Kas vēl jums jāzina par šo sievieti? Nedod viņai pavēles, nespied. Pieklājīgi vārdi un maiga pārliecināšana ir vienīgais veids, kā Svari beidzot pabeigs tavu kosmētiku.

Kas ir iemīlējies Svaru vīrietis?

Viņa jūtīgā daba liek viņam justies labāk, ja viss apkārt ir harmonisks, sakārtots un mierīgs. Šis nav sportista vai karsējmeitenes veids. Ja vien tas nav par šahu. Viņš ir stratēģis. Pieklājīgs, taktisks, godīgs. Viņš neveido ainas un, ja sapņojat par mačo itāļu vīrieti, tad aizmirstiet par Svariem.

Viņš meklē kompromisu un atgrūž nepatīkamus lēmumus. Uzmanību, viņš var vēlēties, lai viņa partneris strādātu “netīro darbu” – veiktu pasaulīgas lietas un pieprasītu konfrontāciju. Vēl viens brīdinājums – šis burvis izvairās no personiskas klātbūtnes un līdzdalības jebkur. Un, kad viņa dzīves komforts ir apdraudēts, izrādās, ka zem viņa iecietīgās un laipnās čaulas slēpjas zemisks egoists.

Ir vērts zināt, ka viņam ir vājums pret labi ģērbtām sievietēm, kuras izstaro sievišķīgu enerģiju, un tām, kuras zina, ko vēlas. Jo viņš zina tikai to, ka viņai blakus būs viegli un patīkami dzīvot. Kāda ir šī visa labā puse? Tikai viņai ir pacietība priekšspēlei un modes tendenču izjūta.

Ar ko Svari veido pāri?

Ar Dvīņiem Svarus saista īpašnieciskuma un skaudības trūkums. Viņi ir sabiedriski, atvērti, nav piesaistīti. Viņi var veidot savas attiecības kopā. Kaislīgs romāns starp Svariem un Lauvu var izvērsties labā laulībā. Lauva ir dāsna, un Svari uzskata, ka viņš pieder viņai. Ja Svari pārliecinās Strēlnieku par patiesu partnerību un viņš nedaudz vājinās viņa neatkarību, viņu dzīve kļūs par piedzīvojumu.

Ar ko Svari nav pāris?

Svari nesadzīvo ar tiem, kas nepiekrīt Vēžiem, kā arī izvairās no slinkām Zivīm, savtīgiem Ūdensvīriem, kuri viņiem nedos to, ko viņi vēlas.

Skorpions
Kas ir iemīlējusies Skorpiona sieviete?

Kārdinātāja. Viņa var iemācīt citiem, kā uzņemt puisi. Tas, ar ko viņa piesaista vīriešus, ir pievilcība, kas slēpjas dziļi viņas vēlmēs. Skorpiona zīmē dzimusī sieviete saņēmusi nenoliedzamu zvaigžņu pievilcību. Viņas acīs, balsī, aurā ir daudz kaisles. Pateicoties tam, viņa bez piepūles kā kobra hipnotizē upuri, kurš, jo gudrāks, jo mazāk pretosies, jo, piekāpjoties, nenožēlos. Ja Skorpiona sieviete mīl, tad maksimāli. Ar viņu nav iespējams garlaikoties vai paslīdēt par tēmu. Viņa nemarķē.

Mīlestība tiek uztverta nopietni. Sievietei Skorpionam pieķeršanās ir jābūt kaislībai, viņa 100% aizraujas ar savu partneri un to pašu sagaida arī no izvēlētā. Viņa ir spītīga, noslēpumaina, saprātīga, viņa sasniegs jebkuru sev izvirzīto mērķi. Ja jūs nonāksiet Skorpiona sievietes interešu orbītā un jums tas patiks, tad vairs nevarēsit izrādīt vājumu. Viņa to ienīst. Tiklīdz viņa sapratīs, ka jūs pakļaujaties spiedienam, jūs redzēsiet tikai viņas gurnus, kad viņa iet prom.

Viņas trūkums ir greizsirdība, tāpēc viņa cenšas, lai vīrietis būtu ekskluzīvs. Viņa baidās no noraidījuma un pazemojuma, visur redz sāncenšus. Ja tu viņu nodosi, tu pazīsi viņas atriebīgo dabu. Turklāt jūs uzzināsit, ka nav nekā sliktāka par dusmīga Skorpiona niknumu. Ja esat uzticīgs, jūs atklāsiet, ka viņas jūtas ir dziļas un viņas jūtīgums ir patiess. Viņa vienmēr būs tev blakus (arī publiski) un izturēsies pret tevi kā pret karali.

Kas ir iemīlējies Skorpiona vīrietis?

Viņš ir tumšais bruņinieks, tikpat pievilcīgs, cik bīstams. Viņu piesaista attiecības, viņš ir kaislīgs, bet tajā pašā laikā emocionāls. Tas piesaista ar noslēpumainības un neparedzamības auru. Vilinoša ir arī viņa vīrišķā apņēmība – iegūt sev tīkamu sievieti un likt viņam nemitīgi domāt par sevi, pārvarot jebkādus šķēršļus. Viņam ir tāds iekšējais spēks, ka viņš vispār nedomā par sekām, viņam ir vienalga, ko citi domā un vai viņam kaut kas izkrīt vai nē. Viņš ir introverts, kuru vada tikai iekšējais kompass. Sievietes viņam parasti pieķeras kā tērauda vīles pie magnēta. Tā ir viņu reakcija uz viņa hipnotisko jutekliskumu.

Skorpiona zīmē dzimis vīrietis nav kandidāts nevienam metienam. Labāk viņu nemaldināt, jo viņš var būt nežēlīgs un nepiedod ievainotās brūces. Viņš ir karotājs, un viņā tiešām nevajadzētu būt ienaidniekam. Viņš nepieņem noraidījumu. Dedzīgs, spītīgs, bezkompromisa. Kad viņš uzvar, viņš paņem visu. Tiklīdz viņš atrod savu sievieti un uzdrošinās viņu atvērt, viņš kļūst uzticīgs un sāk mēģināt veidot attiecības galvenokārt uz jūtu dziļumu un patiesu tuvību. Ja viņš to neatzīs, viņam draud apsēstības. Vientuļš Skorpions vai Skorpions, kurš nemīl, var būt pārāk atbrīvots. Tās plusi ir veselīgas ambīcijas, uzņēmība, konsekvence un veselīga pieeja naudai.

Ar ko Skorpions ir pārī?

Vērsis ir labs Skorpiona kandidāts, jo viņi ir savstarpēji elektrizējoši un vienlīdz mīl naudu. Pārī ar Zivīm Skorpioni labprāt pakļausies un neapvainosies par savu dominējošo stāvokli un īpašumtiesību. Tas pats notiek ar Jaunavu.

Ar ko Skorpions nav pāris?

Skorpioni var padarīt dzīvi par elli vienlīdz valdonīgajam Lauvai un pārāk neatkarīgajam Strēlniekam un Aunam.

Lasi vēl: Vanga norādīja uz zodiaka zīmēm, kuras nokļūs līdz bagātībai 2022. Gada un atbrīvosies no dzīves melnās līnijas uz 5 gadiem

Šķir otru trešo lapu, lai turpinātu lasīt….

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment