Labākie zodiaka pāri. Noskaidrosim, ar ko jums ir viens ceļš, un ar kuru jums pat nevajadzētu būt tuvumā

Strēlnieks
Kas ir iemīlējusies Strēlnieka sieviete?

Viņai ir tieksme uz attiecībām ar ārzemniekiem. viņai patīk ceļot. Brīvdienu romantika ir tas, ko Strēlnieka sieviete mīl. Vīriešus saista viņas optimisms, humora izjūta un spontanitāte. Viņa ir dzīvespriecīga un dāsna, izskatās nesarežģīta un pārdroša. Dziļi sirdī viņa paliek brīva. To iecienījuši vīrieši, kuri meklē partneri, ar kuru viņiem ir kopīgas sportiskas intereses un vaļasprieki, kā arī tie, kuri ir gatavi lidot ar viņiem ar vienvirziena biļeti. Viņa nav mājkalpotāja, viņai trūkst paklausības vai tieksmes uz upuriem. Bet mums viņai jāatdod gods – viņa, tāpat kā neviens cits, rīko ballītes.

Viņa stājas attiecībās ļoti ātri, neizsverot visus plusus un mīnusus, acumirklī uzliesmo, bet var arī ātri bez problēmām pamest attiecības. Viņa ir sāpīgi atklāta un netaktiska. Sajūtās nepastāvīgs, neapdomīgs, bez bremzēm. Viņa ir impulsu vadīta un var sāpināt. Ja viņa nolems, ka kaut kur tālāk zāle ir zaļāka nekā pašreizējās attiecībās, tad viņa ne mirkli nevilcināsies doties prom. Viņai ir alerģija pret garlaicību, un, ja netiek izklaidēta, viņa nekaunīgi pārvērš visu par aizraujošāku dzīves modeli. Ar daudzajiem bijušajiem viņa ir draudzīgā attiecībās, ja, protams, viņa tos atceras.

Kas ir iemīlējies Strēlnieka vīrietis?

Tā ir kā elektrostacija. Jau iepazīšanās sākumā jutīsi, ka tava dzīve ar šo cilvēku krasi mainās. Jūs pastāstīsit saviem draugiem, ka satikāt vīrieti, kurš ir dzīvespriecīgs, gudrs un kaislīgs. Ar to ikdiena tiek krāsota košās krāsās. Viņam laime ir tā, ka viņš jau ir pamodies, un izdarīja to otrdien. Kopā ar viņu jūs uzzināsit visu un sapratīsit, ka nekas nav neiespējams. Jūs katru dienu izpētīsit savu iemīlēšanās stāvokli kopā. Strēlnieks mīl būt iemīlējies, viņš nes tik lielus ziedu pušķus, ka viņu dēļ viņu nevar redzēt. Tieši viņš aicina jūs uz modīgākajiem restorāniem un dejo lietū, atgriežoties no daudzajām ballītēm, uz kurām viņš jūs vilks – gribat vai negribat. Kas var pārtraukt šo aizraujošo idilli? Tikai jūsu greizsirdība.

Vīrišķais Strēlnieks baidās no sievietēm, kuras pievelk sevi, pārāk nopietnas, pedantiskas. Ja viņš jutīs, ka vēlies viņu pievilināt, sakot, ka viņam sestdien jāsalabo tava vannas istabas caurule, tad tu viņu vairs neredzēsi. Ilgstošas ​​nopietnas attiecības un pienākumi viņu biedē. Viņš vienmēr atstāj vārtus vaļā. Kāda brīnuma aizvilkts pie altāra, viņš domās saka: «Es tik un tā izšķiršos.» Dzīve ar viņu ir sinusoidāls, vienu reizi var gāzt kalnus, citreiz dusmojas tava stulbuma un gaudošanās dēļ. Viņš ir ļoti spītīgs, jo ir pieradis, ka viņam ir tas, ko vēlas.

Viņš ir patiešām interesants puisis, bet tikai sievietei, kura ir pārliecināta un tikpat neatkarīga kā viņš un ir gatava jebkurā brīdī sakravāt mantas, lai viņu pamestu. Tas viņu ieslēdz.

Ar ko Strēlnieks ir savienots pārī?

Lauva pret Strēlnieku ir pievilcīgs ar to, ka viņiem ir līdzīgi temperamenti, viņi lieliski izklaidēsies un iedvesmos viens otru. Ar Ūdensvīru viņu saista skaudības un tolerances trūkums. Viņi dzīvos pretēji konvencijām. Strēlnieka-Dvīņu pāris ir recepte dzīvei, kas piepildīta ar satraukumu.

Ar ko Strēlnieks nav pāris?

Strēlnieks nesadzīvo ar atturīgu Mežāzi, kaprīzu Jaunavu un maz specifiskām Zivīm.

Mežāzis
Kas ir iemīlējusies Mežāža sieviete?

Mīlestībā viņa ir piesardzīga un neuzticīga, jo viņai ir grūti staigāt pa zemi. Viņai arī grūti ļauties jūtu viļņiem. Bet tas nebūt nenozīmē, ka viņa nav kaislīga un ka viņai nepatīk būt mīlētai. Negaidiet, ka viņa pilnībā atlaidīs kontroli un pakļausies impulsam. Jebkas, izņemot šo. Bet pretī viņa dos vīrietim iespēju praktizēt viņu iekarot un pielūgt. Ja viņš ir neatlaidīgs un tajā pašā laikā izrāda vitālu saprātu, centību un apbur viņu ar kaut kādu prestižu, tad viņš nekad nenožēlos. Viņš iegūs sievieti, kas ir uzticama, piedāvājot atbalstu, drošību un mieru, kad tas būs nepieciešams. Un viņai nebūs jābaidās, ka izdarīs ko stulbu, iztērēs visu naudu uz kredītkartes vai dosies saulrietā. Nē, tas nenotiks.

Viņam jārēķinās ar pacietību. Jo aizdegšanās prasa ilgu laiku, bet, kad beidzot aizdegas, tad zini, ka tas ir uz ilgu laiku. Viņš dod priekšroku lielām distancēm. Viņš ir vīlies tajos, kam ir mīksta vieta koķetēm. Sievietei Mežāzis mīlestība nav jautra, viņa apburs puisi, kurš novērtē atturību, lojalitāti, vērīgumu. Iepakojumā šai dāmai var būt arī frigiditāte, humora izjūtas trūkums, zems pašvērtējums kompleksu dēļ un kaudze nesaprotamu aizliegumu.

Kas ir iemīlējies Mežāzis?

Šis ir prezidents klasiskā uzvalkā, kurš zina, ko vēlas, un ienīst, ka viņam tiek liegts. Randiņā ar Mežāzi neķiķini un neķircini viņu. Tas viņu nokaitinās, un jūs neatpazīsiet viņa juteklisko, nedaudz iemīļoto pusi. Ja tev patīk dominēt pār alfa tēviņu, tad par viņu nesūdzēsies. Ja sekosit viņa vēlmēm, viņš būs vislabākajā veidā. Ja jūs aizrauj autoritārs puisis, kurš savā piezīmju grāmatiņā tiecas pēc karjeras mērķiem un zina, kā ieguldīt naudu, sāciet attiecības ar Mežāzi. Tas ir tā vērts. Bet jums jāzina, ka laiks viņam ir ļoti svarīgs. Viņš to nezaudēs, ja jūs kaut kādu iemeslu dēļ vilcināties būt ar viņu uz viena spilvena. Bet, ja jūs sniedzat saprātīgu argumentu, viņš nogaidīs, jo viņš ir pacietīgs.

Nopietni interesējoties par sievieti, Mežāzis prasa konkrētas darbības, jo arī viņš tām ir gatavs. Viņš nelēkā no zieda uz ziedu, jo pārāk ciena savu enerģiju. Viņš meklē sievieti, kura nav izkritusi no Magiem astes apakšas un kura viņam paklausīs. Viņam patīk mājas privātums un izklaide guļamistabā. Viņi saka, ka jo vecāks viņš kļūst, jo labāk.

Ja jūs nolemjat dzīvot kopā ar Mežāzi, tas jums nodrošinās materiālo drošību. Tu dzīvosi blakus saprātīgam un apdomīgam cilvēkam, kurš vienmēr dara to, ko uzskata par savu pienākumu. Viņš būs romantiski pieķēries tev, publiski sauks tevi par savu sievu. Bet, kad starp jums izceļas konflikts, nepaļaujieties uz viņa tieksmi uz kompromisiem. Tas var būt tikai attaisnojums, lai iegādātos laiku un iegūtu savu. Viņš ir pārāk spītīgs.

Ar ko Mežāzis ir pārī?

Mežāzis-Zivis – Šis duets ir pierādījums tam, ka pretstati piesaista viens otru. Zivis ļauj Mežāzim sevi kontrolēt, un viņš viņiem sniedz drošības sajūtu. Ar Skorpionu Mežāzi saista lieliska gulta un vispārēja spēcīga griba. Kopā ar Jaunavu viņš izbaudīs mājas ugunsgrēku un krājkonta papildināšanu.

Ar kuru Mežāzis nav pāris?

Satrauktais Vēzis, pārāk patstāvīgs Ūdensvīrs un enerģiskais Auns novedīs Mežāzi līdz baltajam drudzim.

Ūdensvīrs
Kas ir iemīlējusies Ūdensvīra sieviete?

Tu nozagsi viņu Frozen, ja būsi draudzīgs, tev būs plašs intelektuālais redzesloks un neizspiedīsi viņu. Ja nebūsi pārāk enerģisks, tu iegūsi maisiņus zem acīm. Ja esi tipisks grāmatvedis vai tev svarīga tantes vārda diena, tad aizmirsti par Ūdensvīru. Viņam parasti ir pretrunīgi uzskati, un viņam patīk šokēt ne tikai konservatīvos.

Viņa ir ekscentriska, sociāli domājoša sieviete, kura drīzāk glābtu pasauli nekā jūs. Ja tev vajag siltu jahtu piestātni, tad diemžēl viņa tev to nenodrošinās. Bet, ja jums patīk neparasti jautājumi, jūs drosmīgi skatāties nākotnē un feministes griežas pie jūsu kājām, tad jums ir labas izredzes gūt panākumus. Varat arī paļauties uz modernu pavadoni Ūdensvīra izskatā.

Viņa ir nedaudz augstprātīga un grēko ar līdzjūtības trūkumu, taču pasaulē nav bezgrēcīgu cilvēku. No tā jāuzmanās ar paaugstinātu jutību un tieksmi kļūt par upuri. Ūdensvīrs iznīcinās tādu kā jūs, nepamirkšķinot ne aci. Viņas ierocis ir ledaina vienaldzība. Tu sapratīsi, cik ļoti viņa var sāpināt, ja sazināsies ar viņu. Vai jūs joprojām vēlaties viņu paņemt? Pēc tam praktizējiet asprātīgas un precīzas atbildes. Tikai tad jūs viņu iespaidosit.

Kas ir iemīlējies Ūdensvīrs?

Ja tev patīk būt egocentrisku cilvēku nepamanītam, tad kopā ar Ūdensvīru tu jutīsies atvieglots. Vai jūs piesaista neirotiski vientuļnieki, nesamierināmi frīki un fanātiķi? Tad meklē tos starp Ūdensvīra zīmē dzimušajiem. Kad esat iepazinies ar Ūdensvīra kungu, jūs varat saprast, ka viņam nekas nerūp, un jūs nevarat kļūdīties. Pievēršoties viņam, jūs atklāsiet, ka viņa paša komforts ir ārkārtīgi svarīgs.

Ja viņš jums joprojām patīk, tad ir veidi, kā iekarot viņa sirdi. Esiet gudrs, mierīgs, draudzīgs. Dalieties ar viņu kādā ļoti intelektuālā domā, taču izliecieties, ka nevēlaties ar viņu ciešākas attiecības. Tāpat neizsaki, ka tev ir fantāzijas ar viņu titullomā. Tāpat nelietojiet vārdu “noteikumi”. Esiet virs normas. Parādiet vēlmi iepazīt viņa daudzos draugus un nesatraucieties, kad atklājat, ka viņus saista nevis cieša saikne, bet gan kāda ideja.

Attiecības ar vīrieti Ūdensvīrs būs veiksmīgas, ja jums būs tikpat liela iekšējā brīvība kā viņam. Neceriet uz īpašu tuvumu. Ir vērts zināt, ka ir ūdensvīra tips, kas ir ļoti konservatīvs un bezkompromisa. Un labāk uzmanieties no viņiem.

Ar ko Ūdensvīrs ir savienots pārī?

Dvīņi ir vienlīdz iecietīgi un vienaldzīgi, tāpēc neizdarīs spiedienu uz Ūdensvīru, un viņš to novērtēs. Viņš neaizbēgs, kā ierasts, arī no Auna, jo pēdējais nav pārāk emocionāls, bet tajā pašā laikā tikpat drosmīgs kā Ūdensvīrs. Attiecības ar otro Ūdensvīru būs kā ledusskapis, taču tā ir viņu spēles izvēle.

Ar ko Ūdensvīrs nav pāris?

Ūdensvīra emocijas pārņems Lauvu, Zivis un Skorpionu, un tas beigsies slikti.

Zivis
Kas ir iemīlējusies sieviete Zivis?

Tieva, jūtīga, sirsnīga, ar intuīciju apveltīta. Viņa precīzi uzminē, ko jūt otrs. Viņai ir arī gaišredzības talants, un viņa ir labs materiāls citiem.
Neparastums un noslēpumaina aura pievelk pie viņas vīriešu barus. Bet bieži vien nepietiekami. Zivis iemīlas vienā sekundē, turklāt biežāk zēnos nekā vīriešos. Jo ar viņiem viņi jūtas droši, bet dziļi sirdī novīst no ilgām pēc nelaimes. Viņi sapņo (tas viņiem ļoti labi padodas) par izglābšanu no tās dzīves prozas, kurā viņi ir iekrituši.

Par laimi, visas Zivis zina Sieviešu viltības un noslēpumus, kas tiek nodoti no paaudzes paaudzē. Viņu neaizsargātība ir vienāda ar to efektīvu nozveju. Tāpēc neļaujiet sevi apmānīt. Kārdinātāja Zivis ārēji izskatās nevainīga, taču viņā snauž arī tumši spēki. Viņas izskats ir maldinošs. Viņa aicina ar maigumu, viņai blakus vīrietis var justies stiprs, gādīgs, drosmīgs, un viņa to viegli izmanto. Sievietei Zivīm nepatīk sasprindzināties, apburtā cienītāja tiks apkrauta ar darbu gūzmu, un tas viss tāpēc, ka viņa prasmīgi spēlē upura lomu.

Kas ir iemīlējies Zivju vīrietis?

Jūtīgs un pievilcīgs. Viņš redz sievietes tādas, kādas vēlas redzēt, neatkarīgi no faktiem. Viņš ir sapņotājs, kas dzenas pēc nereālā. Kad viņš iemīlas, viņš idealizē savu izvēlēto. Pievilcīgs jutekliskām sievietēm, bet tām, kurām patīk dominēt. Kādu laiku viņš savām ērtībām kļūs par kāju krēslu savam izredzētajam, bet beigās pamodīsies un būs rūgti vīlies. Zivis ir vilšanās speciālisti, jo rozā brilles agri vai vēlu saplīst ar blīkšķi.

Zivis pastāvīgi kārdinās mainīties, lai gan viņa vaļsirdīgi paziņo, ka meklē emocionālu stabilizāciju. Negaidiet no viņa uzticību, viņa asinīs ir tumsa. Viņš ir ietekmēts, dzīvo tikai šodienai un vada mirkļa sirds impulsu. Viņam mīlestība ir zvaigznes un bezgalīgas debesis, tāpēc viņam vajag kādu, kas uzcels jumtu virs galvas. Ja tu viņam esi stabilitātes balsts, tad viņš pie tevis atgriezīsies pēc katras romānas. Ja vēlies ar viņu dzīvot, tad samierinies ar to, ka viņš naudu tērē nepārdomāti. Līdz ar to jūs iegūstat viņa nenoliedzamo personīgo šarmu un mākslinieciskās dotības, kā arī vājumu pret stimulatoriem, praktiskas dzīves pieejas un organizatorisku spēju trūkumu. Dzīvojot kopā ar viņu, jūs nezināt, kas notiks rīt. Taču viņš vienmēr lieliski zinās, kā izvēlēties sev visvienkāršāko risinājumu.

Ar ko Zivis ir pārī?

Ar Vērsi, jo viņš nodrošina stabilitāti un naudu. Ar Vēzi, jo tas apmierinās Zivju emocionālās vajadzības. Ar Skorpionu, jo viņš uzņemsies komandu un, starp citu, izrādīsies ideāls attiecībās guļamistabā.

Ar ko Zivis nav savienotas pārī?

Strēlnieks neprot noķert Zivi, Dvīņi neprot krāpties, un Svari neuzņemsies dzīves grūtības.

Lasi vēl: Astroloģiskā prognoze 2022. gada jūnijam visām zodiaka zīmēm

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment