Vanga norādīja uz zodiaka zīmēm, kuras nokļūs līdz bagātībai 2022. Gada un atbrīvosies no dzīves melnās līnijas uz 5 gadiem

Ieskaties, kam gan ir paveicies.

AUNS

Tas ir tas, kurš noteikti var aizmirst par melno svītru. Vanga stāstīja, ka visa gada garumā, kurā 6 divnieki satiekas divas reizes, viņus sagaida tikai patīkamas emocijas. Ja ceļā ir kādas lamatas, tad intuīcija palīdzēs tām apiet. Aunam jādomā ne tikai par sevi, bet arī jāpasniedz palīdzīga roka. Tad viņiem būs īsti sabiedrotie. Personīgā dzīve ritēs bez lielām problēmām. Vientuļie satiks cilvēku, kurš palīdzēs aizmirst visu slikto un kļūt bagātam. Otrs var sagādāt daudz nepatikšanas. Vērts būt modriem pirmajos divos gada gados ar 6 dučiem.

VĒRSIS

Viņiem nebūs laika domāt par nepatikšanām. Jo viņi pilnībā un pilnībā pelna naudu. Turklāt tas tiks dots diezgan viegli. Vanga norādīja, ka, ja nav slinkums, var kļūt bagāts. Ja vēlaties to atdzīvināt – tas ir diezgan reāli. Tomēr gada vidū jābūt uzmanīgiem, vislabāk ir ieturēt pauzi, lai melnā josla kaut kā neietekmētu veselību. Tas to saglabās vismaz visus 5 gadus.

DVĪŅI

Jums melnā josla pazudīs pati no sevis. Gadā ar 6 divniekiem būs ļoti jāpacenšas. Šādi centieni nebūs bezjēdzīgi. Ja tu atlaidīsi situāciju un ej līdzi plūsmai, tad pats laiks visu noliks savās vietās. Bet tas ne vienmēr izdodas tā, kā vēlaties. Tāpēc ir ja plekstē, jo vairāk, jo labāk. 2022. gads ir melnās sērijas beigu sākums. Ar uzcītību jūs varat drīz par to aizmirst un nākamo 5 gadu laikā sākt kļūt bagāts.

VĒZIS

Daudzu zīmes pārstāvju lietas gada sākumā nebūs vieglas. Ir grūti atrast kopīgu valodu ar gandrīz visiem apkārtējiem. Taču jau gada vidū Vanga sola, ka situācija kardināli mainīsies. Līdz ar to visās dzīves jomās īsta veiksme atnāks otrajā puslaikā. Ir svarīgi paturēt savas emocijas pie sevis un nepakļauties provokācijām. Klusums ir labākais ierocis. Tad būs iespēja nākamos 5 gadus dzīvot jauki un ērti, bet, galvenais, apkārtējo nepamanīti.

LAUVA

Jūs, lai nesagādātu daudz nepatikšanas, jūs nevarat vadīties tikai no emocijām, mazāk ambīciju, vairāk saprāta. Gluži pretēji, tas radīs daudzus pārpratumus un konfliktus ar mīļajiem. Maz ticams, ka tam būs pozitīva ietekme uz turpmāko dzīvi. Tomēr viss liecina, ka LAUVĀM, kuriem izdevās pieradināt savu temperamentu, būs milzīga, ērta nākotne.

Lasi vēl: Sargeņģeļi nēsā tos uz rokām: 3 vislaimīgākās zodiaka zīmes

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment