Vanga norādīja uz zodiaka zīmēm, kuras nokļūs līdz bagātībai 2022. Gada un atbrīvosies no dzīves melnās līnijas uz 5 gadiem

JAUNAVA.

Zīmes pārstāvjiem gads nepaies mierīgi. Viņi spēs atrisināt galvenās problēmas, nevis iegūt jaunas. Bet melnās svītras spoks pacelsies. Pavasara beigās jābūt uzmanīgiem ar finanšu lēmumiem. Labāk tos pieņemt vai nodot, vai lūgt kādam palīdzēt. Balta svītra neizlēmībā. Citu padomi nedrīkst būt skeptiski. Tie var būt ļoti noderīgi. Jūsu intuīcija palīdzēs tikt galā ar izvirzītajiem uzdevumiem, un piecu gadu periods kļūs visādā ziņā vētrains, īpaši attiecībā uz personīgo dzīvi un naudu.

SVARI.

Jūsu melnā strīpa neatlaidīsies līdz pat vasaras vidum. Gads ar 6 divniekiem būs viens no grūtākajiem šajā desmitgadē. Jūsu gudrie lēmumi palīdzēs. Nekārtojiet konfliktus, pieņemot globālus lēmumus. Ja no katras neveiksmes iemācīsities pēc iespējas mierīgāk izvilkt pozitīvus mirkļus, tad droši varat aizmirst par nepatikšanām nākamajos 5 gados. Iespējams, ka pieaugs jauni finanšu spārni, uz priekšu …

SKORPIONS

Melna svītra var jūs vajāt vēl veselu gadu. Bet, izžūstot, tas būs spējīgs tikai jūsu nelielām kļūdām. Bet jums tas ir jāuztver diezgan nopietni. Līdz pavasara vidum, vasaras sākumam draud daudz briesmu. Tad viss sāk uzlaboties. Galvenais ir nepamatoti riskēt un neturēt akmeni klēpī. Tad viss būs ideāli un ideāli. Uz 5 gadiem daudzi varēs kļūt bagāti.

STRĒLNIEKS

Lielāko daļu sava laika pavadāt strādājot un pelnot naudu. Biežās prombūtnes dēļ mājās var sākties problēmas personīgajā dzīvē. Lietas var kļūt pārāk saasinātas, tik ļoti, ka jums ir jāizlemj, kas ir svarīgāks – mīlestība vai darbs. Tāpēc ir ļoti jācenšas visur tikt laikā. Līdz rudens vidum jūs var pavadīt melnās svītras ēna. Turies, gads ar 6 divacīšiem padarīs tevi bagātu, laimīgu un veiksmīgu turpmākajiem gadiem.

MEŽĀZIS

Melnā josla līdz vasaras sākumam, vidum pametīs tavu dzīvi uz ilgu 5 gadu ilgumu. Būsi pilnībā un pilnībā aizņemts ar sevi, darbu, ģimeni. Tātad, nepietiks laika domāt par dažām nepatikšanām. Šāda parādība pārsteigs citus. Tā lēma pašas zvaigznes. Dzīvo un kļūsti bagāts mierā, nekas liels un briesmīgs tev nedraud. Vienkārši pievērsiet uzmanību saviem mīļajiem biežāk, tas nav padoms, tas ir brīdinājums.

ŪDENSVĪRS

Daudziem no jums pirmā pusgada bija grūta. Dzīvē gaidāmi ļoti pavērsieni, būs jāpieņem ļoti atbildīgi lēmumi. Ne vienmēr ir iespējams izvairīties no strīdiem un konfliktiem, lai arī kā tu censtos. Naudas, darba meklējumu dēļ būs ļoti grūti atrast laiku, lai pievērstu uzmanību radiem un draugiem. Dažreiz jūs vienkārši saplosīsit. Bet pavasara, vasaras, dažu rudens un gada beigās viss pēkšņi vienkārši saplīst. Miljonārs – šis vārds kļūs par realitāti. Daudz pārbaudījumu, daudz moku, daudz laimes beigās …

ZIVIS

Aktīvs, pareizāk sakot, ļoti aktīvs dzīvesveids palīdzēs izvairīties no melnās svītras. 2022. gada jūnijā ar visām grūtībām ir pienācis laiks apstāties. Ziniet, ka uzmācīgas domas neļaus jums dzīvot normālu dzīvi. Nebaidieties lūgt palīdzību no jums tuviem cilvēkiem. Vanga iebilda, ka gadā ar 6 deučiem melna svītra apdraud tikai iekšējo stāvokli. Atrodi izeju jaunās pazīšanās, flirts, romantika, jebkura darbība. Īpaši tajā, kas nesīs labu naudu. Tad piecus gadus dzīvot kļūs viegli un patīkami. Mēģiniet mazāk fantazēt, bet esiet realitātē un viss būs kārtībā.

Lasi vēl: Mīlestība, veselība, darbs. Kuri gada mēneši tavā horoskopā būs vislabvēlīgākie 2023. gadā?

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment