2023. gads: kā austrumu horoskopa zīmēs atspoguļosies “divu divnieku un trijnieku” gads. Kuru Ūdens Melnais Trusītis maigi apskaus un skūpstīs

2022. gads ir Tīģera gads, kas sākas 2022. gada 1. februārī un beidzas 2023. gada 21. janvārī.

 

Žurka

Žurkas, starp 12 zodiaka zīmēm, jūsu zīme, Žurka, ir 1. un Trusis ir 4., un 1. un 4.  mēdz pārvarēt viens otru. Tāpēc, Žurku cilvēki, jūs saskarsieties ar daudzām grūtām lietām un viņu horoskops ir kāpumi un kritumi.

Žurkas, šī gada laikā jums vajadzētu izrādīt atturību un nebūt impulsīviem darbībās.

 

Vērsis

Starp 12 divpadsmit zodiaka zīmēm Vērsis ir 2. vietā, bet Trusis ir 4., un 2. un 4. pozīcija palīdz maiņā, kas liecina, ka Vēršiem ir paveicies. Tomēr jums joprojām būs smagi jāstrādā un jāizmanto visas iespējas, lai padarītu savu gadu ienesīgāku.

  1. gadā bagātības prognoze jums Vērsis ļoti svārstās. Tā kā jūsu biznesa vispārējā attīstība ir ļoti plaukstoša, ieņēmumi dabiski ieplūdīs.

Vērsi , jūs, visticamāk, satiksit savu liktenīgo partneri.

Tiek prognozēts, ka cilvēkiem, kuriem ir partneris, jūs un jūsu partneris nākamajā gadā sapratīsit ļoti labi.

 

Tīģeris

Tīģeri, salīdzinot ar pagājušo gadu, jūsu vispārējais stāvoklis uzlabojas, un jums ir lemts būt ļoti ērti dzīvē un darbā.

2023. gadā ar cēlu labvēļu, tīģera cilvēku, palīdzību jums būs labāka karjeras pieredze un lielākas izredzes uz paaugstinājumiem un/vai algas paaugstinājumiem.

Salīdzinot ar 2022. gadu, jūsu bagātības horoskopam, Tīģeru cilvēki, 2023. gadā ir tendence samazināties, taču, pateicoties jūsu karjeras veiksmei, jūsu ienākumi šogad pieaugs, salīdzinot ar iepriekšējo gadu.

2023. gadā jūsu, tīģeru, kopējais romantiskais skatījums uzrāda augšupejošu tendenci. Jūs esat nolēmis satikt laipnākus cilvēkus, un ar viņu palīdzību jums vajadzētu satikt daudzus piemērotus pretējā dzimuma draugus.

Trusis

Truši, tiek uzskatīts, ka jūs savā “dzimšanas gadā” aizvainojat  laikmeta dievu ķīniešu mitoloģijā, un tāpēc tiek prognozēts, ka jums būs daudz problēmu ar biežām izmaiņām. 2023. gadā ieteicams būt uzmanīgākam visos dzīves aspektos.

Labāk izvairieties no lielām pārmaiņām, piemēram, apprecēšanās vai jauna uzņēmuma dibināšanas. Esiet piesardzīgs, risinot problēmas un sazinoties, un valkājiet sarkanu apakšveļu un zeķes, lai mazinātu neveiksmi. Jūsu karjera būs labi, ja jūs smagi strādāsit, un neatkarīgi no tā, iespējams, paaugstinās amatā. Ceru, ka “varavīksne nāks pēc vēja un lietus”.

 

Pūķis

Pūķi, jūsu likteni ietekmēs kāda pretestība (laikmeta zvaigznei), taču neuztraucieties, jo zvaigznes par jums parūpēsies.

Ar veiksmes palīdzību jūsu karjeras attīstība būs vienmērīga.

Jūsu zodiaka noteiktais finansiālais ceļš attīstīsies labā virzienā, īpaši peļņas jomā, kas tiks ievērojami uzlabota.

Vientuļie pūķi, saskarsmē ar pretējo dzimumu jūs saskarsities ar daudzām neveiksmēm, un jūs viegli jutīsit drosmi par laulības izredzēm. Pūķi, kuriem ir romantisks partneris, jūsu attiecības šogad būs salīdzinoši plakanas, īpaši starp vīru un sievām, un bieži būs strīdi par dzīves sīkumiem.

 

Čūska

Čūskas, jūsu gads sekmīgi attīstīsies vienmērīgi. Tomēr jūsu veiksmes svārstības noteiktā diapazonā.

Jūsu karjeras izredzes attīstīsies diezgan labi. Tā kā tiek prognozēts, ka jūs, Serpents, šogad sasniegsit lielus panākumus savā karjerā, arī jūsu finansiālās perspektīvas ir salīdzinoši labas.

Pēc Čūsku tautas 2023. gada ienākšanas jūsu mīlestības trajektorijai ir tendence stabili attīstīties. Vientuļās Čūskas, kāds jums palīdzēs uzlabot jūsu temperamentu, kas piesaistīs ievērojamu pretējā dzimuma pārstāvju uzmanību.

Lasi vēl: Kas notiks 2022. gada 22. decembrī un vai Vangas drūmā prognoze piepildīsies? Esiet informēts par datumu un izaicinājumiem, kas mūs sagaida

Čūskas cilvēki, kuri ir iemīlējušies vai precējušies, jūs atklāsiet, ka šogad strīdi bieži rodas no maznozīmīgas lietas, kas gan jums, gan jūsu partnerim liks fiziski un garīgi izsmelt. Dusmas savā sirdī ir nekavējoties jādzēš, lai to novērstu.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk…

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment