2023. gads: kā austrumu horoskopa zīmēs atspoguļosies “divu divnieku un trijnieku” gads. Kuru Ūdens Melnais Trusītis maigi apskaus un skūpstīs

 

Zirgs

Zirgi, šis gads būs savādāks un darba vietā jābūt uzmanīgiem. Ar saviem pastāvīgajiem pūliņiem, zirgi, jūs varat veiksmīgi pārvarēt šo drudžaino gadu.

Zirgiem, kas šogad ir jauni darba vietā, ir jāuzmanās, lai nedotu iespējas tiem, kas sabotētu jūsu karjeru. Karjeras satricinājumu ietekmē jūsu ienākumi būs ārkārtīgi nestabili.

Zirgu cilvēki, jūsu romantiskā veiksme 2023. gadā būs ļoti gluda. Vientuļie zirgi, jums veiksies romantiskās tikšanās un var izveidot labas attiecības. Precētie zirgi, šis gads būs ļoti raits jūsu ģimenes attīstībai un visu par savu nākotni varēsiet plānot kārtīgi.

 

Kaza

Kazas, tavs horoskops ir samērā nemierīgs, bet uz to jāskatās ar optimismu, lai izmantotu kāpuma laiku.

2023. gadā jūs savā karjerā ietekmēs muižnieki (četri labvēlīgi dievi daoistu tradīcijā) un Kuiganas muižnieki (vēl četri “pīlāru dievi”), tāpēc jums būs labas karjeras izredzes.

Tā kā jūsu biznesa prasmes šogad ir izcilas, jūs novērtēs jūsu priekšnieks vai vadība, un jums tiks dota iespēja saņemt paaugstinājumu amatā un palielināt algas.

Jūsu attiecību veiksme ir diezgan vidēja. Lai gan topošās romantikas potenciāls ir salīdzinoši spēcīgs, katastrofu iespaidā oriģinālais romāns kļūs sapuvis, tāpēc jāizvairās no pārāk augstas cerības.

 

Pērtiķis

Pērtiķi, jūsu kopējais horoskops 2023. gadam ietver daudzus kāpumus un kritumus.

Jums tiek prognozēti kāpumi un kritumi jūsu karjerā, galvenokārt starppersonu attiecību problēmu dēļ. Runājot par ienākumiem, jūsu nestabilās karjeras situācijas dēļ jūsu ienākumi ievērojami samazināsies. Kamēr jūs labi darāt savu darbu un parādīsit savas lieliskās spējas, jūs varat pārspēt kritiku un būt visiem atzītiem.

2023. gadā jūsu, pērtiķu, attiecību veiksme uzrādīs vispārēju augšupejošu tendenci. Jūsu pašapziņa pieaugs un visa jūsu personība kļūs starojošāka. Pērtiķi, kuriem jau ir partneris, jūsu attiecības ar partneri uzkarsīs.

Gailis

Gaiļi, jūs 2023. gadā cietīsit no  (“vecuma zvaigzne”) opozīcijas, un jūsu veiksme būs īpaši nelabvēlīga. Jums jāsaglabā optimisms, jābūt gatavam pieņemt dažādus izaicinājumus un jāpieliek lielākas pūles nekā pagājušajā gadā.

Tiek prognozēts, ka 2023. gadā jums būs sliktas karjeras izredzes. Daudz mācoties brīvajā laikā un apgūstot zināšanas un prasmes, kas saistītas ar pašreizējo darbu, nākotnē var gūt lielāku veiksmi karjeras attīstībā.

Bagātības prognoze jums, gaiļiem, 2023. gadā ir ārkārtīgi nelabvēlīga, jo jūsu karjeras problēmas ietekmē jūsu ienākumus.

Jūsu, gaiļu, mīlas likteņi piedāvās lielisku pagrieziena punktu, un jūsu mīlas dzīve būs ļoti bagāta.

 

Suns

Suņi ir viens no kāpumiem un kritumiem, un jūsu veiksme veselības un bagātības jomā var turpināties samazināties, un 2023. gadā būs jāpievērš lielāka uzmanība.

Karjerā jūs gaida daži kāpumi un kritumi. Karjeras izaugsmes samazināšanās liks jums justies ļoti neapmierinātam. Atbildot uz to, jums jāiemācās nomierināt savas domas un stabilizēt kuģi.

Karjeras veiksmes samazināšanās dēļ jūsu ienākumi būs nestabili. Suņi, jums šogad būs jāpieliek lielākas pūles, lai jums būtu iespēja saņemt paaugstinājumus un paaugstināt algu.

Jūsu suņu cilvēku mīlas dzīve uzrādīs augšupejošu tendenci, un jūs varat redzēt daudz romantikas, kas šogad padarīs jūsu attiecību dzīvi ļoti bagātu.

 

Cūka

Cūkas, jūsu vispārējais stāvoklis būs labs. Ja vien pievēršat uzmanību savai veselībai un īpašuma zaudēšanas riskam un smagi strādājat, jums vajadzētu sagaidīt negaidītus patīkamus pārsteigumus un uzvaras.

2023. gadā karjeras horoskops jums ir labs. Savā karjerā saņemsi palīdzību no filantropiem un varēsi pilnībā izmantot savus talantus projektos, tādējādi liekot pamatu paaugstināšanai un algu palielināšanai.

Lasi vēl: Liela veiksme gaida tos, kuri dzimuši zem šīm Zodiaka zīmēm! 2023. gadā viņi gūs peļņu, par kādu viņi nekad nav sapņojuši

Jūsu romantiskie likteņi, Cūku ļaudis, šogad būs uz augšu. Cūkas gadā dzimušajiem vientuļajiem būs lielākas iespējas iepazīties ar pretējo dzimumu. Precētas cūkas, jūsu kopējā ģimenes atmosfēra 2023. gadā būs ļoti harmoniska, un nebūs lielu strīdu, un attiecības ar dzīvesbiedru turpinās saasināt, un attiecības ar dzīvesbiedru turpinās saasināt.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment