5 Zodiaka zīmes, kurām vajadzētu mazāk dzert

Lauva

Šie ir ballīšu karaļi – viņi var ballēties, dejot līdz rīta gaismai un dzert līdz pēdējai pilītei, taču rīts (pareizāk sakot – diena), būs ļoti, ļoti smags. Atteikties no alkohola lietošanai Lauvai, protams, ir pa spēkam, jo šie cilvēki ir apveltīti ar izlēmīgu un stingru raksturu. Tāpēc pirms kārtējās ballītes, kurā solās būt daudz alkohola, varbūt vajadzētu padomāt – doties turp vai palikt mājās un iedzert tēju.

Strēlnieks

Šie cilvēki tāpat kā Dvīņi neprot apstāties un kontrolēt izdzertā alkohola daudzumu. Turklāt arīdzan tāpat reibumā sadara daudz tādu lietu, par kurām pēc tam pašiem ir liels kauns. Pēc kārtīgas ballēšanās un iedzeršanas, Strēlniekiem paiet pat vairākas dienas, kamēr viņi spēj atgūt spēkus un labu pašsajūtu.

Lasi arī: Kaislību horoskops visām zodiaka zīmēm 10 baļļu skalā

Svari

Svari centīsies uzvarēt paģiras ar dažādiem līdzekļiem. Viņi jau laicīgi sagatavos minerālūdeni, zāles pret galvassāpēm un kādu gardu vistas buljonu. Šie cilvēki ļoti labi zina, ka nākošajā dienā pēc iedzeršanas viss būs slikti, tāpēc jau nodrošinās tam laicīgi. Un tomēr, vai prātīgāk nebūtu vienkārši atteikties no alkohola?

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment