5 zodiaka zīmes – Veiksme Šovasar ar jums: Durvis jums ir atvērtas

Jums pat nav jāgaida līdz gada beigām, lai būtu pārsteigts par labām ziņām.

 2022. gads var nebūt vieglākais, taču tas joprojām sagādā daudz prieka šo 5 astroloģisko zodiaka zīmju vietējiem iedzīvotājiem. Pārbaudiet, vai jūsu zīme ir viena no tām. Un pat tie, kuriem brīvdienas īpaši netīk, šos datumus gaida ar nepacietību, cerot, ka izdosies pielikt punktu kādām nepatikšanām vai likstām.

Taču ir pazīmes, ka pat nebūs jāgaida līdz gada beigām, lai būtu pārsteigts par labām ziņām. Zvaigznes norāda, ka ir cilvēki, kuriem šī vasara tiks svētīta ar veiksmi.

Vēzis – darīsi visu, ko sirds kāro

21. un 22. jūnijs ir pirmā vasaras diena, kas iezīmē jūsu dzimšanas dienas sezonas sākumu. Tavs šīs 2022. gada vasaras horoskops palīdzēs nosvinēt vēl vienu maģisku ceļojumu apkārt saulei.

Papildus jūsu Saules atgriešanās svinēšanai Saules ceļojums cauri Vēzim kalpo ne tikai kā būtisks pārliecības vairojums, bet arī kā garīgs atsākums, kad runa ir par jūsu pašsajūtu. Un arī Jauns Mēness 28. jūnijā nebūs izņēmums, jo tas dos iespēju sākt no jauna gan personīgajā, gan sociālajā dzīvē.

13. jūlijā Mežāzī būs Pilnmēness, kas noslēgs svarīgas partnerattiecību apli. Neatkarīgi no tā, vai šīs attiecības ir balstītas uz mīlestību, draudzību vai biznesu, ir neizbēgami, ka tās sasniegs nozīmīgu pagrieziena punktu. Drīz pēc tam planēta Venera debitēs tavā zīmē, stiprinot tavu burvīgo harizmu un emocionālo pārliecību, sākot no 17. jūlija. Turklāt tas būs arī lielisks laiks, lai atjaunotu saikni ar ģimeni, draugiem un tiem, kas jums rūp.

Pēdējā laikā tu esi nobijies. Jums bija grūtības pieņemt dažus lēmumus. Taču esiet drošs, šis jaunais periods apstiprinās, ka esat izdarījis pareizo izvēli. Un jūs to nenožēlosiet. Izmantojiet šo jauno periodu arī atpūtai, veltiet nedaudz vairāk laika sev un izklaidējieties. Šī vasara tev sola daudz pozitīva.

Un 22. jūlijā Saule beidzot ieies Lauvas zīmē. Šajā laikā jūs varat ne tikai būt noskaņots izklaidēties, bet arī justies pietiekami pārliecināts, lai kādam atvainotos. Tas sniegs jums gandarījumu.

Jauns mēness Lauvas zīmē jūnija beigās dos iespēju sākt no jauna, ļaujot ļauties tam, par ko vairs neesi atbildīgs. Tomēr to var pavadīt negaidīti notikumi. Šīs neparedzētās izmaiņas var būt saistītas ar jūsu ienākumu avotu.

Tomēr, kad augusts būs beidzies, daži no jums var nolemt sadarboties ar kādu finansiālu iespēju vai projektu, kas izmanto jūsu unikālos talantus. Jūs vēlēsities atdot sevi visu, pirms jūs “nolaidīsities zemā līmenī”, piemēram, paņemiet pārtraukumu. Un galu galā vasara var beigties uz emocionālas nots, bet tajā pašā laikā neviens netiek galā ar savām emocijām labāk kā jūs – Vēži.

Dvīņi – Tu vienmēr būsi noskaņots jebkurai ballītei

Vasara vienmēr ir iespēja ļauties jutekliskām baudām, pat ja tā notiek personīgā vientulībā. Dvīņi, jūsu 2022. gada vasaras horoskops sākas ar to, ka atceraties par prioritāti noteikt komfortu un finansiālo stabilitāti. Tāpat 22. jūnijā Venera aicinās uz mīlestību, jautrību, romantiskām interesēm un pelnītu atpūtu.

Līdz jūnija beigām 28. un 29. jūnijā būs jauns mēness, kas dos iespēju izvirzīt nodomu, kas vedīs tikai uz priekšu. Uzlabojiet savu spēju pelnīt naudu un ievērojiet personīgo estētiku jebkurā sev tīkamā veidā. Un tikai dažas dienas pēc pilnmēness Venera pievienosies Saulei un Merkūram, kas nozīmē, ka jums var būt negaidīti darījumi. Un šie darījumi nesīs jums peļņu.

Visums iedvesmos jūs veikt lielas pārmaiņas daudzos dažādos jūsu dzīves aspektos. Šomēnes vari plānot lietišķas tikšanās un sarunas, mainīt darbu vai pat uzsākt jaunu biznesu. Nepalaidiet garām iespēju mainīt situāciju. Kopumā veiksme ir jūsu pusē, neļaujiet tai paslīdēt no jums.

Tomēr paturiet prātā, ka septembra sākumā Marss sāks savu “ēnu” fāzi tavā zodiaka zīmē 3. septembrī. Esiet ļoti uzmanīgs un saprātīgs savās sarunās, sanāksmēs un termiņos, jo kļūdas var jūs vienkārši mulsināt.

Skorpions – Tavs horoskops vasarai sastāvēs no jauniem pozitīviem iespaidiem

Tavs horoskops 2022. gada vasarai paliks atmiņā uz ilgu laiku. Vasaras saulgrieži iestājas 21. jūnijā, un 22. jūnijā saule ieies Vēzī, kas mainīs tavu iekšējo pasauli. Un, lai gan šīs pārmaiņas var būt saistītas ar studijām vai vienkārši, piemēram, eksotisku atpūtu ārzemēs, 22. jūnijs var likt iemīlēties kādā, kas tevi pārsteigs.

Taču Jauns Mēness Vēzī 28. jūnijā dos iespēju sākt no jauna. Bet, visticamāk, tas piespiedīs pieņemt svarīgu lēmumu. Un, kad jūlijs apritēs apkārt, Marss, jūsu planētu valdnieks, ienāks Vērsī un, iespējams, paspilgtinās jūsu attiecības. Un ziniet, tām nav jābūt romantiskām attiecībām, jo ​​tās var būt arī ap profesionālu partnerību. Par to runājot, Merkurs ienesīs jūsu pasaulē skaidrību un kustību, 5. jūlijā ieejot Vēža ūdens zīmē, ļaujot paskatīties uz lietām no citas perspektīvas.

Taču līdz ar Pilnmēnesi 13. jūlijā var notikt svarīga saruna, kas ļaus tikt skaidrībā. Nekļūdieties par sevi. Galu galā jūs esat aicināts cienīt personīgo un profesionālo stabilitāti un skaidri sazināties. Izmantojiet šo kā iespēju izmēģināt veiksmi pašcieņas un mīlestības vārdā.

Tiklīdz Saule 22. jūlijā sadraudzēsies Lauvas zvaigznājā, pēkšņi uzmanības centrā nonāks tēmas, kas saistītas ar tavu reputāciju, sociālo stāvokli un varas izjūtu. Tomēr 28. jūlijā būs dzirkstošs Jauns Mēness, kas var būt tikpat iedvesmojošs, cik neparasts, tāpēc gaidiet negaidīto. Un nenāktu par ļaunu piestrādāt pie saviem ieradumiem.

Ir arī laiks pievērsties savai nākotnei un atcerēties pievilkšanās likumu: “Labas domas piesaista lielus sasniegumus, tāpēc sapņojiet par lielu.” Šis būs daudzsološs un labvēlīgs periods jūsu sasniegumiem.

Lasi vēl: Pirmais miljons 3 zodiaka zīmēs. Kurām zvaigznēm lemts kļūt par miljonāriem 2022. gadā

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk…

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment