5 zodiaka zīmes – Veiksme Šovasar ar jums: Durvis jums ir atvērtas

 

Mežāzis – tavs horoskops paredz romantisku saikni, kas mainīs tavu dzīvi

Nebrīnies, ja horoskops aizkustinās tavu sirdi, jo pastāv liela iespēja, ka tavā dzīvē kāds ienāks un padarīs tavas dienas daudz priecīgākas, ar mīlestību, kā filmā. Ļaujieties šai sajūtai un ļaujiet tai mainīt jūsu dzīvi uz labo pusi.

Mīlestība jums šovasar iegūs pilnīgi jaunu nozīmi, jo jūsu attiecības šajā sezonā būs visu apkārtējo uzmanības centrā. Mežāzis, tavs 2022. gada vasaras horoskops paredz daudz jaunu mīļāko un draugu. Un Saules pāreja uz Vēzi 21. un 22. jūnijā ne tikai enerģēs un atdzīvinās ne tikai jūsu attiecības, bet arī pievērsīs uzmanību jautājumiem – “kam dot un no kā ņemt”. Pārdomāsi savus pienākumus un kompromisus. Un, kad Venera nākamajā dienā ienāks tavā mājā, iespējams, ka šīs “vienošanās” ietekmēs tavu rutīnu un veidos visu tavu dzīvi. Jebkurā gadījumā tas ienesīs jūsu ikdienas dzīvē pārpilnību un harmoniju, tāpēc nepalaidiet garām iespēju.

Tomēr 28. jūnija Jauns Mēness atnesīs jaunu sākumu jūsu personīgajām partnerattiecībām un izaicinās saglabāt savu neatkarību šajā procesā. Noteikti izmantojiet savus mākslinieciskos instinktus. Ticiet man, jums to ir vairāk nekā pietiekami. Interesanti ir arī tas, ka tajā pašā dienā jums būs iespēja sākt vētrainu romānu un, iespējams, darba vietā. Nu kā – “Biroja romantika”. Gadās arī tā.

Sākot ar 17. jūliju, daži no jums var saņemt atklāsmi par kādu svarīgu jūsu dzīvē. Bet no 22. jūlija sāksies Lauvu sezona un tu vari justies pilnībā iegrimis savā “es”.

Ap mēneša vidu tev ir svarīgi būt vērīgam un atcerēties, kas sagaida tavu veselību, darba grafiku un ikdienas paradumus.

Lauva – Tavs horoskops iedvesmo mīlestību pret sevi un skaistumu

Pirmkārt, ir pienācis laiks doties uz savu sapņu pili, jo tavs 2022. gada vasaras horoskops vēlas, lai tu atpūties mierīgi un plānveidīgi. Kā jūs zināt, Saule ir jūsu valdošā planēta. Un, tā kā tas virzās caur jūsu zemapziņu, ir ļoti svarīgi, lai vasaras sākumā jūs ieklausītos savā iekšējā balsī. Atcerieties, ka jūs burtiski kontrolē Saule. Jūs esat informēts.

Jūsu vitālā enerģija šajā laikā būs vēl augstāka. Tendence ir tāda, ka spēsi piesaistīt vēl vairāk labsirdīgu cilvēku. Ikvienu iepriecinās jūsu smaids, jūsu “nesavtīgā” līdzjūtība un dzīveskāre. Tāpēc izbaudi šo vasaru. Tas jums būs lieliski piemērots un atalgos jūs pēc tik daudzām grūtībām, ar kurām šogad nācies saskarties.

Vēl interesantāk, planēta Venera izrotās jūsu sociālo sfēru ar spožām iespējām un lielisku sadarbību. Dažos no šiem sadarbības projektiem var būt nepieciešams iekšēji pārdomāt un atteikties no ierobežojošiem viedokļiem. Tajā pašā laikā nav jāsteidzas ar lēmumu pieņemšanu pārsteidzīgi. Rūpīgi nosver plusus un mīnusus. Bet, ja lēmums, kuru cenšaties pieņemt, ir saistīts ar jūsu karjeru, jūs varat beidzot samierināties ar savu izvēli, kas neapšaubāmi saasinās jūsu profesionālo izjūtu.

Pilnmēness Mežāzī 16. jūlijā var aktualizēt tēmas, kas saistītas ar tavu profesionālo dzīvi un reputāciju. Bet jums joprojām ir svarīgi izkopt veselīgu līdzsvaru starp darbu un “rotaļām” sev, jo jūs nevarat visu vasaru pavadīt grožos.

Būtībā Lauvas sezona sāksies 22. jūlijā, kas liecina par Saules atnākšanu tavā zīmē. Tas nozīmē, ka Saule, jūsu debesu valdniece, atgriezīsies Zodiaka zīmē, kur tā tur ne tikai uzplaukst, bet arī spīd gaismu tieši pār jums. Un uztveriet to burtiski. Šis ir mīlestības piepildītas vasaras solījums.

Jūs zināt dažas lietas par to, kā būt uzmanības centrā, tāpēc nebaidieties pievērst sev uzmanību. Līdz jūlija beigām Lauvas zīmē valdīs Jauns Mēness, kas jūs virzīs uz pilnīgi jaunu sākumu. Uz sākumu kaut kam iespējamam un negaidītam. Jums būs iespēja uz kaut ko paskatīties no pavisam cita skatu punkta. Nekļūdieties par sevi.

Taču sākot ar 11. augustu, Venera ieies Lauvas zīmē, iespējas tavā sociālajā dzīvē, ļoti iespējams, kļūs neierobežotas, tāpēc noteikti izmanto šo brīdi saprātīgi.

Lasi vēl: Zodiaka zīmes, kurām būs liela veiksme 2023. gadā

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment