9. martā Rīgā jau otru gadu pēc kārtas norisināsies pliko skrējiens

Foto: Thatsmags.com

Sestdien, 9. martā Rīgā jau otro gadu pēc kārtas norisināsies ziemas skrējiens šortos, lai norūdītos un uzlādētu sevi pavasara sezonai. Skrējiens sāksies plkst. 09.30 ar kopīgu iesildīšanos Sporta 2 kvartālā.

Kaspars Vendelis, ilgdzīvošanas entuziasts un kustības Biohacking.lv līdzdibinātājs: “Jau otro gadu atklājam pavasara sezonu ar pliko skrējienu Rīgas ielās, lai iekustinātu cilvēkus atmosties, domāt par sevi, savu labsajūtu un dzīves kvalitāti ilgākam mūžam. Vēlamies, lai šis skrējiens kļūst par tradīciju un lai tajā iesaistās arvien vairāk aktīvu, sportisku cilvēku”.

“Aukstumam ir pozitīva ietekme uz mūsu bioloģisko sistēmu. Tas palīdz aktivizēt imunitāti, nostiprināt nervu sistēmu, sniedz enerģiju un pozitīvas emocijas. Ikviens interesents ir aicināts pievienoties kopīgā skrējienā, lai uzlādētu ķermeni un prātu jauniem pavasara izaicinājumiem,” aicina Māris Žunda, “Rūdīšanās skolas” vadītājs un Biohacking.lv līdzdibinātājs.

Pliko skrējiena programma:

9.30 Pulcēšanās Sporta 2 kvartālā

9.50 Iesildīšanās treniņš kopā ar veselības entuziastu Akselu Cīruli

10.00 Skrējiens no Sporta 2 kvartāla līdz Brīvības piemineklim

10.20 Pārtraukums un fotografēšanās pie Brīvības pieminekļa

10.40 Skrējiena noslēgums Sporta 2 kvartālā

Dalība pliko skrējienā ir bez maksas, interesenti ir aicināti reģistrēties šeit. Biohaking.LV aicina ikvienu pievienoties šim skrējienam un mudina arī citus skrējējus un aktīva dzīvesveida entuziastus pievienoties kustībai un publicēt savu aktivitāšu fotogrāfijas vai video materiālus sociālajos tīklos ar tēmturi #uzladesevi. Skrējienu organizē Latvijas biohakeru kustība Biohacking.LV, to atbalsta “Rūdīšanās skola”, “Stirnu Buks” un “Dabas Sporta Zāle”.

Skrējiens šortos ir viens no pasākumiem, kas šopavasar iesildīs lielāko sevis uzlabošanas pasākumu Baltijas valstīs – otro Ilgdzīvošanas konferenci “Biohacking 2019”. Konference Rīgā 26. un 27. aprīlī pulcēs biohacking ekspertus no visas pasaules, lai kopā apgūtu arvien jaunus veidus, kā uzlādēt savu ķermeni un pilnveidot prātu ilgākam mūžam. Plašāka informācija par Ilgdzīvošanas konferenci “Biohacking 2019” ir pieejama tās mājaslapā.

Papildu informācija:

M. 29419592, e-pasts: [email protected]

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment