95% testa precizitāte: jūsu kāju forma var raksturot jūsu uzvedību attiecībās

Iedomājieties, bet cilvēku var raksturot pat pēc kāju formas. Un, kad vīrietim patīk sieviete, viņš pievērš uzmanību visiem viņas izskata aspektiem, jo ​​zemapziņā meklē norādes par viņas personības iezīmēm un pat par to, kādas būs attiecības ar viņu.

Pēc sievietes kāju formas var saprast, kā viņa uzvedas un kā viņa mijiedarbojas ar partneri. Tas nav nekas neparasts, jo visa pamatā ir izpratne par anatomiju un saikni starp cilvēku uzbūvi un viņu personības iezīmēm.

 

Tātad, pārbaudiet, ko par jums saka jūsu kāju forma. Lai to noskaidrotu, jums vajadzētu pielikt kājas ļoti tuvu viena otrai un paskatīties uz sevi pilna auguma spogulī.

Kurš variants jums bija piemērots?

VARIANTS – A

Kājas atrodas tuvu viena otrai, un starp tām ir tikai viena atstarpe, sākot no potītēm un beidzot tieši virs ikru vidus.

Tiek uzskatīts, ka šīs sievietes ir ļoti jutekliskas un maigas, turklāt viņas ir pieticīgas un nedaudz kautrīgas. Viņi piesaista vīriešus ar savu maigumu un sievišķību. Šādai dāmai nepatīk spert pirmo soli, un viņa dod priekšroku tam, ka visa iniciatīva gulstas uz vīrieti. Tas ne vienmēr nāk par labu attiecībām, jo ​​lielākajai daļai viņas skaistuļu ātri kļūst garlaicīgi. Viņai joprojām vajadzētu mēģināt būt aktīvākai un neatlaidīgākai.

VARIANTS – B

Kājas pieskaras viena otrai tikai vienā vietā – pašā apakšā pie potītēm, kas nozīmē, ka to saimnieks vienkārši mīl jaunus piedzīvojumus.

Viņa neiebilst ar vīrieti mazliet paspēlēties un ar viņu manipulēt. Un viņa ir arī ļoti azartiska, un viņai nav vajadzīga drosme. Attiecībās šādas sievietes vienmēr ir gatavas vadīt savu attīstību un uzņemties maksimālu iniciatīvu. Tomēr pārmērīga pašpārliecinātība var atbaidīt vīriešus, tāpēc šīm sievietēm vajadzētu iemācīties kontrolēt sevi un atcerēties par paškontroli.

Lasi vēl: Mīlestība atnāks negaidīti: zodiaka zīmes, kurām paveiksies mīlestībā pacmitajos datumos

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment