“Lauvas ir savtīgas, Vēži ir gļēvi, un Vērsis …” Rūgta patiesība, par katru zodiaka zīmi

Ikvienam ir trūkumi, bet cik svarīgi ir precīzi zināt, no kurām nepatikšanām nevar izvairīties, satiekot jaunu cilvēku. It īpaši, ja šīs personas vārds var iegūt uzturēšanās atļauju jūsu pasē ailē “Ģimenes stāvoklis”. Skarbo patiesību vienmēr vislabāk ir zināt jau pašā sākumā, un vislabāk ir nejaukties ar cilvēku, kura “tumšo pusi” nevar pieņemt jau no paša sākuma.

Lai precīzi zinātu, kādus “nepatīkamos pārsteigumus” sagaidīt no cilvēka, vienkārši pajautājiet, kas viņš ir pēc horoskopa.

Zemāk ir saraksts ar galvenajiem mīnusiem katrai zodiaka zīmei.

Auns
Auni ir pārliecināti, ka viņi ir līderi, kas dara visu darbu un iedvesmo citus. Gandrīz vienmēr Auni ne pārāk labi dara savu darbu, viņu darbībā valda liels haoss un nolaidība. Aunu pašpārliecinātība noved pie tā, ka viņi uzņemas uzdevumus, kurus nespēj paveikt, ātri to saprot, atsakās no iesāktā un sāk jaunu dzīves projektu.

Auns nevar nestrādāt, bet problēma ir tā, ka viņu ķermenis un psihe ātri nolietojas. Līdz 40-50 gadu vecumam tie visbiežāk izskatās kā vraki. Zālēm un ārstiem ir jāstrādā, pieņemšana vairs nav pašiem Auniem, bet gan viņu mīļajiem.

Vērsis
Vērsis ir spītīgs kā vērsis. Pat draudzēties ar šādu cilvēku var būt grūti, nemaz nerunājot par romantiskām attiecībām. Vēršu spītība nonāk līdz absurdam, ja viņi ar loģiskiem argumentiem, pārliecināšanu vai lūgumiem kaut ko iedzinuši galvā, lai mainītu domas, tas nedarbosies. Tas ir traki.

Dvīņi
Viss, ko Dvīņi jums stāsta, vienmēr ir jādala ar divi. Divkosība un viltība ir viņu personības neatņemama sastāvdaļa. Dvīņi viegli nodos pat tuvāko cilvēku, ja tas būs izdevīgi. Dvīņu briesmas ir tādas, ka viņi ir ļoti harizmātiski un pievilcīgi cilvēki. Viņi vēlas ticēt, viņi viegli apbur un iemīl sevi. Iespēja, ka Dvīņi tevi ilgtermiņā nenodos, ir nulle.

Vēži
Vēži ir šausmīgi neizlēmīgi un vājprātīgi cilvēki. Jebkura vairāk vai mazāk nopietna problēma izraisa viņu paniku. Vēzis neaizstāvēs savu viedokli un neieies tiešā konfliktā, pat ja viņam būs 100% taisnība.

Vēži ir lieliski ģimenes vīrieši, taču ar viņu ir neprātīgi garlaicīgi. Spontānas darbības, spēja bezrūpīgi izklaidēties vai vienkārši runāt, nesūdzoties par dzīvi – te nav runa par Vēžiem.

Lauva
Lauvu problēma ir lepnums, kas reizināts ar bezgalību. No kurienes tāda pašapziņa radusies, nav zināms, lai arī visbiežāk to absolūti nekas neatbalsta, lauva ir vienaldzīga. Lauvas būs lieliski partneri, ja vien jūs neaizvainosiet viņu ego, tieši tad viņi parādīs zobus un atlaidīs nagus, un jums tas nebūs mazs. Skandālu laikā jums jāturas tālāk no lauvas. Ja vēlies dzīvot ar viņiem mierā, tad vienmēr glaudi viņu ego gar kažoku, bet nekad pret to.

Lasi vēl: Auna dekādes horoskops 2022. gada jūnijam

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Leave a Comment