“Lauvas ir savtīgas, Vēži ir gļēvi, un Vērsis …” Rūgta patiesība, par katru zodiaka zīmi

Jaunava
Perfekcionisms Jaunava ātri satracina. Jaunavas ne tikai uzskata sevi par gudrākajām, bet burtiski neļauj citai personai ievietot vārdu.

Vēl viena kaitinoša Devs iezīme ir mūžīgā kritika pret kādu citu. Viņiem ir ļoti svarīgi norādīt cilvēkiem uz trūkumiem un sniegt padomus, kā šīs nepilnības labot, un viņiem padoms tiek lūgts reti.

Svari
Svari tiek uzskatīti par mākslas pazinējiem un cilvēkiem ar smalku garīgo organizāciju. Svaru problēma ir tā, ka visas viņu zināšanas lielākoties ir virspusējas, un viņu smalkā garīgā organizācija ir vulgāru klišeju kopums, kas ņemts no glancētiem žurnāliem.

Nekad nevar zināt, kas ir Svaru prātā. Sirsnība noteikti nav par viņiem, katrs viņu solis, katrs vārds ir skaidri pārdomāts. Attiecības ar citiem cilvēkiem tiek veidotas pēc viena principa: “izdevīgi” vai “neizdevīgi”.

Skorpions
Ja Dvīņi jūs vienkārši nodos, īsti nedomājot, kāpēc un par ko, tad Skorpions jūs apzināti un pārdomāti nodarīs pāri. Skorpioni ir visbīstamākā zīme romantiskām attiecībām. Viņi zina, kā izskatīties uzmanīgiem un iejūtīgiem. Cilvēki uzticīgi atver viņiem savu dvēseli un vienmēr to nožēlo. Skorpions zina tavas vājās vietas un vienmēr iedzēla tajās ar vārdiem. Jūsu ciešanas viņiem sagādā prieku.

Strēlnieks
Strēlnieki ir snobi, kuri sevi vienmēr un visā uzskata par pareizu. Viņiem ir taisnība, jo viņi ir visgudrākie. Viņi apzināti izvēlas draugus un mīļākos no vājiem Vēžiem vai empātiskiem Ūdensvīriem. Strēlniekam nav vajadzīgas tavas sāpes kā Skorpionam. Viņš tevi nenodos kā Dvīnis. Viņam vajag ļoti maz – vienkārši ieskaties viņa mutē un apbrīno viņa prātu 10 reizes dienā. Ja jūs to nedarīsiet, viņš vispirms izspiedīs lūpas, sasitīs kājas un tad aizies.

Mežāzis

Mežāži ir briesmīgi pesimisti. Viņi tomēr jūtas labi, ja apkārt viss ir slikti, jo viņi var pateikt “Es tev tā teicu”. Skatoties uz viņu mūžīgi neapmierināto seju joprojām ir prieks. Patoloģiskas šaubas par sevi noved pie tā, ka viņi maniakāli aprēķina citu cilvēku trūkumus, kritizē, neko nepiedāvājot pretī.

Ūdensvīrs
Tas ir gadījums, kad naivums un emocionālā atklātība kļūst par nepārprotamu trūkumu. Ūdensvīri ir ārprātīgi lētticīgi, viņus ir pārāk viegli maldināt. Cilvēki to aktīvi izmanto, kad Ūdensvīrs to saprot, tad sākas kārtējais sevis žēlošanas, asaru un dusmu lēkmes. Kad šādi uzvedas bērns Ūdensvīrs, to var saprast, bet uz pieaugušu vīrieti vai cienījamu dāmu uz to ir pretīgi skatīties.

Zivis
Zivis dzīvo savā iluzorajā pasaku pasaulē, kurai neviens cits nevar tikt cauri. Ja Ūdensvīrus sāp tikai viltība un netaisnība pret viņiem personīgi, tad Zivis nevar izturēt nekādu netaisnību. Ārpasaule viņiem ir pārāk skarba, tāpēc Zivis ap savu personību veido emocionālu kokonu. Citiem cilvēkiem tas šķiet savrups un pat traks. Dzīvot ar šādu cilvēku ir ārkārtīgi grūti.

Tā bija skarbā un rūgtā patiesība par katru zodiaka zīmi. To noteikti ir grūti sagremot, taču ir svarīgi būt atvērtam konstruktīvai kritikai, jo tas patiesībā palīdz jums attīstīties dzīvē.

Lasi vēl: “Mana sieva no manis izšķīrās, jo es nemazgāju traukus”

Leave a Comment