“Mana sieva no manis izšķīrās, jo es nemazgāju traukus”

“Tas izklausās traki, bet tā patiešām ir, un es uzskatu, ka esmu vainojams mūsu ģimenes izjukšanā. Mēs izšķīrāmies pirms trim gadiem.

Es joprojām esmu viens, mana bijusī sieva apprecējās atkārtoti un ir laimīga. Viņa audzina mūsu kopīgo bērnu, bet es piedalos viņa dzīvē kā tētis uz nedēļas nogali. Tikai tagad es sapratu, ko man nozīmēja mana ģimene un cik es kļūdījos.

Kad mēs vēl bijām precējušies, es nevarēju saprast, kāpēc mana sieva tik daudz lamājas netīro trauku dēļ, ko es atstāju izlietnē un nelieku trauku mazgājamā mašīnā. Sākumā viņa klusībā paņēma manis atstātos šķīvjus un glāzes un iekrāva tos rakstāmmašīnā. Tad viņa sāka klusi kurnēt, un pēc tam neapmierinātība pārauga īpašā zvērestā. Tas turpinājās sešus mēnešus, un vienā “ideālā” dienā sieva paziņoja, ka ir iesniegusi šķiršanās pieteikumu.

Man toreiz bija problēmas darbā, tāpēc mūsu šķiršanos atceros kā miglā. Viņi ātri izšķīrās un sadalīja īpašumu. Ar ko bērns dzīvos, viņi pat neapsprieda, un tā viss bija skaidrs. Mani radinieki, protams, bija šokēti, kad pastāstīju, kāpēc viņi izšķīrās. Tikai vēlāk sapratu, ka tā ir tikai aisberga redzamā daļa – problēmas mūsu ģimenē. Man bija vajadzīgs laiks, lai saprastu patiesos iemeslus.

Lasi vēl: Kā Ūdensvīrs veido attiecības ar dažādām zodiaka zīmēm

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment