Kādi veidi noteikti palīdzēs tikt galā ar trauksmi katrai zodiaka zīmei – izmēģini un pārliecinies pats

Apnicis dzīvot pastāvīgā stresā un bailēs? Astroloģe dalījās ar padomiem visiem zodiaka apļa pārstāvjiem – uzzini, kas palīdzēs pārdzīvot grūto laiku.

Pēdējos gadus daudziem no mums pavada pieaugošs stress. Kāpēc viņš ir bīstams? Pirmkārt, zūd enerģija, motivācija dzīvei, un tad kļūst tikai sliktāk, jo uz šī fona attīstās depresija, apātija, veselības problēmas. Un viss sākas ar trauksmi un tikai tad pāriet uz nopietnākām sekām.

Lai tiktu galā ar trauksmi, dažādām zodiaka zīmēm tiek parādītas dažādas darbības. Ar tiem dalās astroloģe Jevgeņija Šustina, grāmatas “Superspēks. Kā atraisīt savu potenciālu ar astroloģiju.

 

Trauksmes mazināšana katrai Zodiaka zīmei

 

Auns

Aunam glābiņš ir jebkura veida darbība: vingrošana, tīrīšana, iepirkšanās, darbs, sports. Tie ir ļoti aktīvi cilvēki – “pionieri”, sabiedrības dzinēji. Nav svarīgi, ko viņi darīs, galvenais, lai nav tukšgaitā, jo dīkstāve viņus nogalina.

 

Vērsis

Tu esi visu amatu Džeks, tāpēc, lai atbrīvotos no uztraukuma, tev kaut kas jāpagatavo – apavu plaukts vai pīrāgs. Vērsis nomierinās, ieraugot sava darba rezultātus.

Starp citu, gards ēdiens Vērsim ir arī zāles pret trauksmi, taču nepārspīlējiet ar šīm zālēm.

 

Dvīņi

Dvīņi ir lieliski intelektuāļi, viņi vēlas rast izskaidrojumu jebkuram notiekošajam procesam. Viņi atrod mieru, kad ir atraduši piemērotu skaidrojumu, tāpēc viņiem tiek parādīts, ka viņi sazinās vai pēta informāciju par tēmu, kas viņus traucē.

Un principā lasīšana viņiem ir ļoti noderīga.

Vēzis

Vēži ir mājas iemītnieki, viņiem labāk palikt mājās, kopā ar ģimeni, lai visi būtu paēduši un padzirdīti. Mājas pulcēšanās ir jūsu līdzeklis pret trauksmi. Sapulcini ģimeni, pagatavo gardas vakariņas, un sirds nomierināsies.

Turklāt Vēžiem palīdzēs jebkurš rokdarbs – adīšana, šūšana, dimanta mozaīka vai roku darbs ziepju gatavošanā.

 

Lauva

Lauvas nevar būt vienas. Ir svarīgi, lai viņus uzklausītu, saprastu problēmu, kas viņus satrauc. Šajā gadījumā palīdzēs draudzīga ballīte vai psihologa konsultācija. Bet labāk ir sarīkot svētkus, runāt sapulcē vai demonstrēt savus talantus – galvenais ir būt pamanāmam un iegūt daļu uzmanības un apbrīnas.

Lasi vēl: Zodiaka zīmes, kas kļūs bagātas 2022. gada oktobra beigās

Tas palīdzēs novērst prātu no raizēm.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk..

Leave a Comment