Kādi veidi noteikti palīdzēs tikt galā ar trauksmi katrai zodiaka zīmei – izmēģini un pārliecinies pats

 

 

Jaunava

Jaunavas ir čaklas darbinieces, viņām vislabāk ir nodarboties ar tīrīšanu, gludināšanu, var kārtot dokumentus vai risināt mīklas. Visvairāk viņiem palīdz rutīnas vai intelektuālas aktivitātes.

Interesanti, ka Jaunavas aizmirst par savām problēmām, redzot, ka kāds cieš vai sāp. Palīdziet tiem, kuriem ir sliktāk, un jūs jutīsities labāk.

 

Svari

Svariem jāiet iepirkties, uz teātri, uz izstādi – kur viņi gūs estētisku baudījumu, pieskarsies skaistajam. Starp citu, pat grims un skaista kleita uzmundrinās Svarus.

Tieši skumju un satraukuma periodos tu ģērbies skaisti un lieto kosmētiku – šīs vienkāršās lietas dziedēs labāk nekā jebkuras zāles.

Skorpions

Skorpioni ir ekstrēma temperamenta cilvēki, ikdienā viņi cenšas riskēt.

Paaugstinātas trauksmes situācijās viņiem vajadzētu uzņemties vissarežģītākos projektus, iesaistīties ekstrēmos sporta veidos, risināt noslēpumus, lasīt detektīvus. Kļūsti mierīgāks.

 

Strēlnieks

Strēlnieki ir globālu sapņu cilvēki un stratēģi. Lai iegūtu sirdsmieru un pārliecību, viņiem ir jāatceras savs sapnis, jāparedz plāns tā sasniegšanai vairākos veidos.

Tiklīdz viņi sapratīs, ka jebkurā situācijā sasniegs mērķi, viņi kļūs mierīgāki. Viņiem noderēs šaha spēle, stratēģiskās spēles, filozofiskas literatūras lasīšana.

 

Mežāzis

Mežāži ir mazāk uzņēmīgi pret paniku un trauksmi, bet tomēr padodas. Ņemot vērā to, ka tā ir taktika, viņiem jāaprēķina budžets, jāapkopo projektu starprezultāti, jāanalizē un jāpapildina krājumi.

Viņi nomierinās vadības procesā, sasniedzot mērķus un kad viss tiek kontrolēts.

 

Ūdensvīrs

Ūdensvīri “uzsāk darbu” ļoti ātri, viņiem raksturīgs nemiers. Viņiem kļūst vieglāk draugu lokā ar līdzīgiem uzskatiem, kad var apspriest problēmu, pasmieties. Ja tuvumā nav draugu, ir jēga noskatīties humoristisku programmu.

Ūdensvīri noder trauksmes situācijās, lai peldētu, brauktu ar riteni, skrietu.

 

Zivis

Zivis ir ļoti jutīgas pret citu problēmām, viņas var uztraukties par jautājumiem, kas citiem šķiet sīkumi. Radošums palīdz viņiem atgriezties stabilā stāvoklī – zīmēt, veidot, apstrādāt fotogrāfijas, skatīties filmas.

Lasi vēl: Astroloģiskā prognoze aptumsumu koridoram no 2022. gada 25. oktobra līdz 8. novembrim katrai zodiaka zīmei

Tas palīdzēs arī pētīt nezināmo – piemēram, dabu. Ejiet lēnām pa parku, paskatieties uz kokiem, lapām, zāli, un nemiers pazudīs.

 

Leave a Comment