Kāds būs Kaķa (Truša) gads: precīzākās prognozes 2023. gadam

Ir palikuši tikai daži mēneši līdz Tīģera gada beigām, un daudzi jau prāto, ko mums nesīs nākamais gads. Saskaņā ar austrumu kalendāru 2023. gadu patronizēs Melnais ūdens trusis jeb kaķis.

Mēs jums pastāstīsim, kas mūs sagaida šajā sakarā.

 

Japāņu trusis

Japāņiem nākamais gads tiks aizvadīts Zaķa zīmē. Melnais ūdens trusis. Saskaņā ar japāņu idejām tas nozīmē, ka mēs beidzot gaidām ilgi gaidīto mieru un Tīģera agresīvās valdīšanas beigas. Trusis ir pozitīvs, talantīgs, ambiciozs un spējīgs komunicēt ar sabiedrību, un attiecīgi tas nozīmē, ka gaidām dažu pasaules līderu maiņu, no kuriem daudzi nākotnē izvēlēsies diplomātijas ceļu.

Gads saskaņā ar Japānas kanonu sola mieru un sarunas ar daudziem kontaktiem. Galvenie jautājumi tiks ātri atrisināti, un, kas ir svarīgi, diplomātijas ceļā. Šī gada enerģijas iedveš pārliecību, palīdz cilvēkiem kļūt mierīgākiem un koncentrēties uz finansiālo labklājību un stabilitāti.

Melnā truša aizgādībā esošie cilvēki reti zaudē savaldību un paliek mierīgi un efektīvi. Un vēl viens iemesls priecāties – truši ir ļoti rijīgi, kas nozīmē, ka pārtikas problēmas, deficīts un resursu trūkums cilvēkiem nedraud.

Lasi vēl: Astroloģiskā prognoze aptumsumu koridoram no 2022. gada 25. oktobra līdz 8. novembrim katrai zodiaka zīmei

Vislabvēlīgākais gads būs tiem, kas dzimuši Cūkas, Suņa, Čūskas un Pērtiķa gadā. Žurka, pūķis, zirgs, kaza (aita) būs apmierināti ar vidējo labsajūtu.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk…

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment