Astrologi nosaukuši trīs zodiaka zīmes, kas vienmēr paredz un jūt nepatikšanas

Dažām zodiaka zīmēm, pēc astrologu domām, piemīt intuīcija, kas ļauj paredzēt nepatikšanas tikpat labi kā jebkura psihika.

Interesanti, ka tie visi pieder vienam un tam pašam elementam – ūdenim.

 

Apbrīnojama intuīcija, pēc zvaigžņu pazinēju domām, ir apveltīta ar Vēžiem. Viņi lieliski “jūt” apkārtējos, bez šaubām var saprast, kas ir sarunu biedra dvēselē, un gandrīz paredzēt viņa nodomus. Viņi vienā mirklī var saprast, vai cilvēkam ir nepieciešams atbalsts, un aizvest viņu uz klusu stūri, lai ļautu viņam runāt. Turklāt Vēži var paredzēt nepatikšanas – pēc astrologu domām, viņiem palīdz pravietiski sapņi, kas liek domāt, ko sagaidīt no nākotnes.

 

Vismistiskākajai zodiaka apļa zīmei – Skorpionam – piemīt patiesi psihiskas spējas, lai gan viņš tās ne vienmēr apzinās. Skorpionu turēt rokās ir gandrīz neiespējami, brīdina speciālisti – viņi var saost viltus jūdzes attālumā. Turklāt Skorpioni ir ļoti uzņēmīgi pret apkārtējo enerģiju un no pirmā acu uzmetiena redz, vai viņu priekšā ir slikts vai labs cilvēks. Viņi var arī paredzēt nākotnes notikumus: intuīcija palīdz izvairīties no slazdiem un izkļūt no sarežģītām situācijām ar minimāliem zaudējumiem.

 

Šķiet, ka Zivis ir noskaņotas uz frekvencēm, kas citiem nav pieejamas, norāda astrologi. Viņi izceļas ar neparastu jutīgumu un uzmanīgumu pret radinieku, draugu, kolēģu un pat vienkārši nejaušu garāmgājēju problēmām. Turklāt Zivis intuitīvi jūt, kad notiek kāda nelaime, un steidzas būt epicentrā, lai samazinātu bojājumus un nāktu palīgā.

Lasi vēl: Kāds būs Kaķa (Truša) gads: precīzākās prognozes 2023. gadam

Bieži vien šajā zīmē dzimušie no attāluma jūt, ka ar mīļajiem ir noticis kas slikts.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment