Aleksandrs Sokolovs beidzot vēlas “iznākt no skapja” ar pavisam negaidītu atzīšanos

Foto: Faceboook / Aleksandrs Sokolovs

Sokolovs atzīst, ka vienīgais mīnus kukaiņu masveida ražošanai ir tāds, ka priekš pasaules un tās iedzīvotājiem tas ir kaut kas pārāk inovatīvs, jo sabiedrība vēl nav gatava pāriet uz cita veida barību. “Pie tam ir milzīgs lobijs no visas tradicionālās lopkopības industrijas. Bet būs kā ar hibrīd un elektromašīnām. Tas ir tikai laika jautājums,” raksta pats Aleksandrs.

Šis patiešām varētu būt labs biznesa aizsākums tiem cilvēkiem, kas nebaidās un ir pietiekami drosmīgi investori. Jo ātrāk tas tiks sākts, jo tiks sasniegts lielāks rezultāts pasaules līmenī, piemēram, uzbūvējot kukaiņu proteīna rūpnīcu, kuras produkciju varētu izplatīt pa visu pasauli.

Pats Sokolovs izrāda interesi pievienoties studentiem, kuri aizraujas ar entomoloģiju, lai kopā varētu meklēt risinājums, kā padarīt kukaiņus vēl vairāk piemērotus pārtikai.

Pie sava drosmīgā atzīšanās ieraksta Aleksandrs pievienoja arī fotoattēlus, kuros viņš redzams pozējot pie termoskapja, kurš viņam nodrošina apmēram 10 kilogramus sausu kukaiņu mēnesī.

Avots: apollo.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment