Aigars Krēsla “Zem diviem karogiem” pirmizrādē atrāda savu jauno mīlestību; pilsētas dzīvi iemaina pret laukiem

Foto: DELFI

Pagājušajā nedēļā nozīmīgs notikums norisinājās grupai “Jumprava” – Latvijas Nacionālajā teātrī bija pirmizrāde muzikālajam stāstam “Zem diviem karogiem”, kurā pastāstīts par grupas dzīvi. Viens no “Jumprava” mūziķiem, 56 gadus vecais Aigars Krēsla uz pirmizdrādi ieradās kopā ar jaunu draudzeni, kas ir “Swedbank” darbiniece Sandra Paegle.

Pirms vairāk kā desmit gadiem mūziķis izšķīrās ar divu, nu jau pieaugušu bērnu māti Sandru Krēslu. Pēc šo attiecību izbeigšanas, Aigars vairākus gadus bija romantiskās attiecībās ar reklāmas darbinieci Zani Bērziņu, kas par pašu “Jumprava” dalībnieku ir krietni jaunāka. Vairākus gadus Krēsla ir pavadījis bez otras pusītes, taču tagad viņš sev pie sāniem sabiedrībai ir izrādījis jauno draudzeni Sandru Paegli.

Foto: Inta Mengiša

“Jumprava” ir pirmā mūzikas grupa Latvijā, par kuras vairāk nekā 30 gadus ilgo darbību tapusi teātra izrāde. “Zem diviem karogiem” pirmizrādē valdīja pacilāta gaisotne un liela jautrība, uz to bija ieradušies visi pašreizējie grupas biedri.

Grupas solists un līderis Aigars Grāvers nesen tikai izšķīries no sievas Aijas Strazdiņas tāpēc uz pirmizrādi ieradies viens, taču Aigaram Krēslam šī bija lieliska izdevība un svarīgs notikums, kad iziet sabiedrībā kopā ar jauno dāmu.

Krēsla neslēpj, ka abu ceļi satikušies, pateicoties kopīgam draugu lokam, un nu jau gadu abi ir kopā. Žurnāla “Kas Jauns” intervijā viņš sacīja:

“Mums saskan it visā – kā dzīves skatījumā, tā humorā. Esmu ļoti pateicīgs liktenim, ka esmu sastapis „savu cilvēku”, ar ko kopā jūtos patiešām brīvi un labi. Mēs turklāt ar Sandru esam faktiski vienaudži. Atsevišķi esam izdzīvojuši ģimenes dzīvi, izaudzinājuši bērnus, un nu pienācis laiks, kad esam sagājuši kopā un varam to vienkārši izbaudīt”.

 

Kopš sākušās viņa jaunās attiecības, notikušas vēl kādas būtiskas izmaiņas viņa dzīvē – no dzīves pilsētā nācies atvadīties un pārvākties uz dzīvi laukos. Mūziķis atzīst, ka pilsēta priekš abiem ir pārāk steidzīga un trokšņaina, tāpēc abi izlēmuši turpināt savu kopdzīvi veidot tuvāk dabas krūtij. Jau ilgu laiku Aigars ir domājis, ka galvaspilsēta izsūc  enerģiju un nomāc:

“Raunā esam iegādājušies skaistu saimniecību ar dzīvojamo ēku, kūti, šķūni, un drīzumā tur taisāmies iekārtoties uz dzīvošanu. Tā ir viensēta ar zemes gabalu, kam tuvākā apdzīvotā vietā ir piecu kilometru attālumā. Īsta bauda dvēselei – būt skaistā vietā, pie dabas, kur vari būt kopā tikai ar tiem, ar ko vēlies”.

Avots: jauns.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment