Andželas Perlas horoskops nedēļai no 2022. gada 22. līdz 28. augustam visām zodiaka zīmēm

Slavenā astroloģe Andžela Perla pastāstīja, kas sagaidāms katrai zodiaka zīmei no 2022. gada 22. līdz 28. augustam.

Runā Bildes žurnālisti sīkāk apskatīja ekspertes prognozi.

Vispārējā prognoze

Nedēļas pirmajā pusē tev vajadzētu būt aktīvākam un izlēmīgākam, uzstājīgākam un pārliecinātākam, iesaka Andžela Perla.

Tas jo īpaši attiecas uz profesionāliem un personiskiem jautājumiem. Lielisks laiks mācīties, iegūt jaunu informāciju, sazināties ar interesantiem cilvēkiem. Esiet drosmīgāki, aizstāvot savas idejas un pozīcijas.

Nedēļas otrajā pusē parūpējies par savu sapņu realizāciju un plānu īstenošanu. Jums pietiek spēka un entuziasma.

Tomēr uzmanieties no viltus ideāliem un savu spēku un spēju pārvērtēšanas. Šis ir neatkarīgu lēmumu pieņemšanas un citu cilvēku padomu ignorēšanas laiks. Pastāv augsts viltības un pārspīlēšanas risks. Nelietojiet alkoholu bez liekas vajadzības.

 

Auns (no 21. marta līdz 19. aprīlim)

Aunam šī būs mīlestības un optimisma nedēļa. Pavadiet vairāk laika ar ģimeni un draugiem. Gaidiet ielūgumu uz kādu trokšņainu pasākumu. Labvēlīgs laiks atpūtai un izklaidei, kā arī rūpēm par savu veselību. Nedēļas beigās sakārto savus dokumentus.

 

Vērsis (no 20. aprīļa līdz 21. maijam)

Vērsim vajadzētu pievērst uzmanību ģimenes lietām un problēmām, kā arī mājas labiekārtošanai un tehnikas un mēbeļu iegādei.

Lasi arī: “Spilgts pozitīvisma pieplūdums”: 2022. gada septembra pirmajā pusē 4 zodiaka zīmes būs virs spēcīga veiksmes un laimes viļņa

Personiskajās attiecībās valda miers un harmonija. Nedēļas nogalēs aizvediet visu ģimeni uz laukiem. Turklāt labs laiks ciemošanai vai viesu uzņemšanai mājās. Pavadiet vairāk laika ar bērniem.

 

Dvīņi (no 22. maija līdz 21. jūnijam)

Dvīņi varēs parādīt savus intelektuālos talantus un sabiedriskumu. Varēsi darīt vairākas lietas vienlaikus un būsi informēts par visiem svarīgajiem jaunumiem. Labs laiks sapulcēm un randiņiem, ģimenes jautājumu risināšanai. Būs jāseko līdzi visur – gan mājās, gan darbā.

 

Šķir otru lapu, lai uzzinātu pārējo zīmju prognozi

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment