Andželas Perlas horoskops nedēļai no 2022. gada 22. līdz 28. augustam visām zodiaka zīmēm

Vēzis (22. jūnijs–22. jūlijs)

Vēži pievērsīsies materiālajiem un sadzīves jautājumiem. Ir svarīgi ieskaut sevi ar komfortu, iegādāties jaunas lietas, kas šajā laikā būs īpaši kvalitatīvas un ērtas.

Nedēļas otrajā pusē rūpējies par savu reputāciju – kāds mēģinās to sabojāt. Neesiet pārāk atklāts, nedalieties savos noslēpumos un nevienu nekritizējiet.

 

Lauva (23. jūlijs–22. augusts)

Lauvai šī būs komunikācijas, iepazīšanās un ceļojumu nedēļa. Varbūt kāds jūs uzaicinās uz kādu liela mēroga pasākumu. Pozitīvu un gaišu emociju, savas neatkarības un lielu sasniegumu laiks. Nedēļas otrajā pusē esi uzmanīgs finanšu lietās un pirkumos. Iepirkšanos labāk atlikt uz citu reizi.

 

Jaunava (no 23. augusta līdz 22. septembrim)

Nākamo nedēļu Jaunavām labāk pavadīt mierīgi un izsvērti. Tiecieties pēc emocionālās harmonijas. Ideālā gadījumā nodarboties ar garīgajām praksēm un mācību metodēm, meditāciju.

Lielisks laiks, lai apmeklētu pirti vai saunu. Grūtības var rasties personiskajās attiecībās, kas īpaši saasināsies nedēļas otrajā pusē. Neprovocējiet konfliktu, ja vēlaties glābt savu savienību.

 

Svari (no 23. septembra līdz 22. oktobrim)

Svariem labāk atrauties no steigas. Pavadiet vairāk laika patīkamās kompānijās radu un draugu, draugu, interesantu paziņu lokā. Iet uz hobiju klubu.

Ir labi sazināties sociālajos tīklos, kopienās un forumos. Pievērsiet uzmanību arī savai pašsajūtai. Atturēties no peldēšanās aukstā ūdenī un medikamentu lietošanas.

 

Skorpions (no 23. oktobra līdz 21. novembrim)

Skorpioni tuvākajā nedēļā varēs sasniegt savus mērķus un uzlabot savu profesionālo un sociālo statusu. Centieties būt reālistisks un atrisināt problēmas ātri un efektīvi.

Īpaša saskaņa attiecībās valdīs no ceturtdienas līdz pat nedēļas beigām. Tomēr nevajag kādam pilnībā atvērt savu dvēseli.

 

Strēlnieks (no 22. novembra līdz 21. decembrim)

Strēlniekiem šī būs patīkamu un neaizmirstamu piedzīvojumu nedēļa, kas saistīta ar ceļošanu un komunikāciju, iepazīšanos. Vientuļiem zīmes pārstāvjiem liktenis dāvās ilgi gaidīto tikšanos.

Tas būs sākums daudzsološām attiecībām, kurām ir visas iespējas beigties laulībā. Nemēģiniet darīt visu uzreiz, pretējā gadījumā jūs riskējat neko nepabeigt līdz beigām vai kļūdīties.

 

Mežāzis (no 22. decembra līdz 19. janvārim)

Mežāžiem uz visiem laikiem jāatvadās no sliktiem ieradumiem. Šis ir piemērots brīdis, lai parūpētos par savu veselību, ārstēšanu un profilaktiskām procedūrām. Nedēļas otrajā pusē jūsu intelektuālā darbība ievērojami palēnināsies. Nelabvēlīgs periods mācībām.

 

Ūdensvīrs (no 20. janvāra līdz 18. februārim)

Ūdensvīriem jāpievērš uzmanība personiskajām attiecībām. Esiet maigāks un gādīgāks pret savu partneri. Kopā jūs varēsiet atrisināt jautājumus, kurus jau ilgu laiku esat atlikuši.

Lasi arī: “Spilgts pozitīvisma pieplūdums”: 2022. gada septembra pirmajā pusē 4 zodiaka zīmes būs virs spēcīga veiksmes un laimes viļņa

Turklāt labs laiks kultūras pasākumu apmeklēšanai. Izvairieties no stresa situācijām, uzmanīgāk rīkojieties ar uguni un sadzīves ķīmiju.

 

Zivis (no 19. februāra līdz 20. martam)

Zivju noskaņojumu ietekmēs situācijas darbā un mājās. Labs laiks, lai parūpētos par savu veselību un iegādātos mājdzīvnieku. Personīgās attiecībās var rasties strīdīgi un sensitīvi jautājumi, kurus iepriekš centies nepamanīt un neatrisināt. Ir pienācis laiks pievērsties tam nopietni.

Arī interesanti: Šīs zodiaka zīmes ir vislabākie mīlnieki un vēl pateiksiet, ka tā nav!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment