Andželas Perlas horoskops nedēļai no 2022. gada 29. augusta līdz 4. septembrim visām zodiaka zīmēm

Vēzis (22. jūnijs–22. jūlijs)

Mierīgs un mērīts periods Vēžiem. Jums vairāk nekā jebkad agrāk būs nepieciešama punktualitāte, kas kļūs par vienu no jūsu profesionalitātes pusēm. Sarežģītos gadījumos koncentrējieties uz intuīciju. Paņemiet nedēļas nogali, lai atpūstos.

Vislabvēlīgākā diena būs ceturtdiena, bet nelabvēlīgākā – otrdiena.

 

Lauva (23. jūlijs–22. augusts)

Lauvām, pirms uzsākt uzdevumus, jāsastāda rīcības plāns un pareizi jānosaka prioritātes. Sāciet ar galveno. Tev ir visas iespējas atvadīties no rutīnas un piedzīvot patiesi gaišu un neaizmirstamu nedēļu. Sarežģītos gadījumos varat paļauties uz draugu atbalstu. Neignorējiet pieredzējušāku cilvēku ieteikumus. Pavadi nedēļas nogali klusi un mierīgi, domā par savu tuvāko nākotni.

Vislabvēlīgākā diena būs pirmdiena, bet nelabvēlīgākā – otrdiena.

 

Jaunava (no 23. augusta līdz 22. septembrim)

Jaunavām ir jākontrolē savas emocijas un fantāzijas. Nepievērsiet uzmanību tenkām un vēl jo vairāk nepiedalieties tajās. Labāk visus savus spēkus virzīt uz savu pozīciju nostiprināšanu, interešu aizstāvību. Šonedēļ tavā dzīvē nenotiks nekas pārdabisks. Nedēļas nogalēs sagaidi ciemos attālos radiniekus.

Vislabvēlīgākā diena būs otrdiena, bet nelabvēlīgākā – piektdiena.

 

Svari (no 23. septembra līdz 22. oktobrim)

Svariem ir jābūt ļoti uzmanīgiem, lai iepazītos un sazinātos. Patiešām, starp jaunām paziņām var būt negodīgi cilvēki un nelabvēļi. Iesaistīties plānošanā, prioritāšu noteikšanā, ilgtermiņa mērķu sasniegšanā. Radinieku un tuvu cilvēku, kā arī draugu sabiedrībā izrādi sabiedriskumu. Nedēļas nogales mājās nesīs nelielas nepatikšanas.

Vislabvēlīgākā diena būs ceturtdiena, bet nelabvēlīgākā – trešdiena.

 

Skorpions (no 23. oktobra līdz 21. novembrim)

Skorpioniem nākamā nedēļa būs interesanta un notikumiem bagāta. Neignorējiet nevienu darba jautājumu. Protams, jums paliks maz laika personīgajai dzīvei, bet tad jūs visu kompensēsit. Arī nedēļas nogales būs rosīgas. Īpaši daudz parādīsies mājsaimniecības darbi un rūpes. Tomēr neaizmirstiet vismaz reizi pa reizei atpūsties.

Vislabvēlīgākā diena būs pirmdiena, bet nelabvēlīgākā – ceturtdiena.

 

Strēlnieks (no 22. novembra līdz 21. decembrim)

Strēlnieks tuvākajā nedēļā pārvērtīsies par īstiem altruistiem. Tomēr neupurējiet savas intereses kāda cita dēļ un nedodiet solījumus, kurus, iespējams, nespēsiet izpildīt.

Lasi arī: Pāvela Globa nedēļas horoskops laika posmam no 2022. gada 29. augusta līdz 4. septembrim visām zodiaka zīmēm 

Šonedēļ vajadzētu palutināt sevi ar gardēžu ēdieniem. Turklāt jūsu laipnība jums atgriezīsies no apkārtējiem.

Vislabvēlīgākā diena būs trešdiena, bet nelabvēlīgākā – piektdiena.

 

Mežāzis (no 22. decembra līdz 19. janvārim)

Mežāžiem jāuzlabo attiecības ar apkārtējiem. Neiesaistieties strīdos un nepiedalieties tenkās un piedzīvojumos. Šajā laikā saņemsi interesantu un noderīgu informāciju, kas tev noderēs tuvākajā nākotnē un palīdzēs kāpt pa karjeras kāpnēm. Tajā pašā laikā neaizmirstiet par savu personīgo dzīvi.

Vislabvēlīgākā diena būs ceturtdiena, bet nelabvēlīgākā – piektdiena.

 

Ūdensvīrs (no 20. janvāra līdz 18. februārim)

Visu nedēļu uzmanības centrā būs Ūdensvīri. Jūs esat spēka un enerģijas pilns, tāpēc viegli tiekat galā ar sarežģītām situācijām.

Mācieties no visa un iegūstiet pieredzi, jo šajā laikā jūsu dzīvē viss notiks ar iemeslu. Neuzdodiet savam priekšniekam daudz jautājumu un neizrādiet pārmērīgu iniciatīvu. Paņemiet nedēļas nogali, lai atpūstos.

Vislabvēlīgākā diena būs otrdiena, bet nelabvēlīgākā – pirmdiena.

 

Zivis (no 19. februāra līdz 20. martam)

Zivīm jābūt aktīvām. Jums būs visas iespējas gūt panākumus un radīt lielisku bāzi turpmākiem sasniegumiem. Pārvaldība jums ir lieliska. Izmantojiet šo iespēju, lai realizētu savus visdrosmīgākos un ambiciozākos projektus. Nedēļas nogale jūs priecēs ar labām ziņām no ģimenes un draugiem.

Vislabvēlīgākā diena būs ceturtdiena, bet nelabvēlīgākā – pirmdiena.

 

Arī interesanti: Astrologs Globa nosaucis 3 zodiaka zīmes, kurām septembrī gaidāms finansiāls pacēlums

Leave a Comment