Austrumu horoskopa zīmes, kurām  2022. gada otrajā pusē, ar lielu iespējamību, var uzsmaidīt īpaša veiksme 

 
Katrs no mums vēlas zināt, ko sagaidīt nākotnē. Pēc austrumu horoskopa šis gads ir Zilā ūdens tīģera gads. Šis periods daudziem būs spilgtākais un neaizmirstamākais.

Šis gads sākās jau 2022. gada 1. februārī un ilgs līdz 2023. gada 21. janvārim. Zilā ūdens tīģeris apvieno divus elementus – Koku (stabilitāte) un ūdeni (sensoriskā uztvere, pazemība, emocionalitāte).

Tīģera gads mūsos modinās pozitīvu domāšanu un mērķtiecību un liks ātrāk virzīties uz saviem mērķiem, kas 2021. gadā nebija. Turklāt Tīģeris veicinās veco pamatu iznīcināšanu un paātrinās pārmaiņas.

Šis periods būs visaktīvākais. Par labu būs tie, kas var noteikt jaunus noteikumus un nebaidās no kāda cita reakcijas. Tīģeris ir uzticīgs un uzticams dzīvnieks, tāpēc mūsu ģimenes būs drošībā. Uzsvars jāliek uz mājas komforta radīšanu.

Katram no mums ir jāparāda apņēmība un neatkarība darbos un vārdos.

Lasi arī: Andželas Perlas horoskops nedēļai no 2022. gada 29. augusta līdz 4. septembrim visām zodiaka zīmēm

Astrologi ir pārliecināti, ka austrumu gada otrajā pusē visvairāk veiksies šīm austrumu horoskopa 5 zīmju pārstāvjiem.

Žurka (1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020. gads)

Ja būsi radošs, jutīsies lieliski un pat gūsi panākumus. Ja nodarbojies ar kādu citu jomu, spēsi sasniegt materiālo labklājību, lai arī kas tas būtu.

Personīgajā dzīvē jūs gaida miers un harmonija. Ja esat viens, tad vienkārši gaidiet iespēju uzsākt attiecības. Nesteidzieties, viss nāks pats no sevis.

 

Šķir otru lapu, lai uzzinātu par pārējām zīmēm 

Leave a Comment