Apbrīnojamas un labas lietas gaida 3 zodiaka zīmes. Neierastās tranzīta ietekmes horoskops 2022. gada jūlijā

Zodiaka zīmēm ir savs, katrai no tām raksturīgs potenciāls. Būtu naivi domāt, ka tikai trīs zīmēm no 2022. gada jūlija būtu jāsaņem kāds īpašs labums. Ikviens var izmantot vasaras mēneša priekšrocības. Tomēr šie zodiaka apļa pārstāvji joprojām izceļas vairāk. Kāpēc? Jo viņus kaut kā neparasti ietekmē tranzīti, kuru pozitīvā enerģija viņus ietekmēs vairāk nekā citus.

 

Mēnesis sākās  Dvīņos un Marsu Vērsī. Kad Merkurs 5. datumā ieies Vēzī, visi jutīsies noraizējušies par kādas problēmas atrisināšanu. 13. jūlijā, tiklīdz Pilnmēness Mežāzī ietekmēs mūsu dzīvi, nemiers pazudīs. Hīronam retrogrādā Aunā 19. datumā katrs būs gatavs cīnīties par to, kam tic, uz ko cer. 23. jūlijā Lauva sit lielu triecienu, daudzi var psiholoģiski “atraisīties”. Saule Vēzī dod enerģijas pieplūdumu. Līdz mēneša beigām, pareizāk sakot, 28. datumā Jaunā Mēness laikā Lauvas zīmē visi sasniegumi būs manāmi, atliek sagatavoties Jupitera retrogrādam Auna zīmē. Šī astroloģiskā parādība darbosies “par”, nevis “pret”. Mēnesis beidzas ar Urāna ziemeļu mezglu Vērsī. Tas ir nomierinošs noslēgums mežonīgi rosīgajam vasaras otrajam mēnesim.

 

Kāda ir atšķirība starp trim zodiaka zīmēm, kuras tiks apspriestas?

DVĪŅI (21. MAIJS – 20. JŪNIJS).

Šis mēnesis it kā paredzēts pašam savu lietu risināšanai un tikai savā veidā. Izrādās interesanti. Jums ir daudz draugu, kas tikai gaida, lai sniegtu jums padomu, mācītu vai pat pārbaudītu jūs. Bet fakts ir tāds, ka būs daudz labāk, ja jūs neklausīsit viņu padomus.

Jūs esat viens no tiem, kas ir dzimuši, lai mācītos paši, kuriem par visu ir savs viedoklis, nevis citiem. Turklāt jūsu intuīcija liek jums ar visiem līdzekļiem turpināt iesākto. Un jebkurā gadījumā, pat ja visi tev saka “nē”, noved savu ideju līdz galam.

Jūlijs ļauj jums virzīties uz to, kas jums nepieciešams, un tikai jūsu personīgajā telpā un savā tempā. Un tikai jūs varat noteikt, kā tam vajadzētu notikt.

Pēc jūsu horoskopa ir skaidrs, ka Tīģera gada jūlijā jūs tiksiet dziedināts gandrīz no visām neveiksmēm un nesenajām nepatikšanām. Pilnīgi iespējams, ka šomēnes beidzot samierināsies ne tikai ar visu, kas nav labs vai ļoti slikts, bet pat ar visu, kas tavā dzīvē ir neglītākais. Tikai pēc tam izrādīsies precīzi zināt, saprast un saprast, ko ar to darīt tālāk.

Jūsu dziedināšana izpaužas kā sāpju vērtības pārvērtēšana, kuras esat turējis tik ilgi. Ziniet, ka ir pienācis laiks ļaut viņai aiziet. Visums ir pietiekami plašs un žēlsirdīgs, lai jūs bezgalīgi sāpinātu. Vairs nav vajadzības to darīt vienatnē. Jūs esat brīvs, ieejiet savā jaunajā dzīvē brīvs un nevainojams.

VĒZIS (21. JŪNIJS – 22. JŪLIJS).

Gaidiet iepriecinošas ziņas 19. jūlijā. Jūs tiksiet atbrīvots no lielās spriedzes, jo šķiet, ka Hīrons strādā jūsu labā, palīdzot jums atbrīvoties no pagātnes. Tevi gaida negaidīts dzīves pavērsiens.

Tāpat kā jums patīk dzīvē būt mājās, jūs arī jutīsities ērti “mājās”, atrodoties savā zīmē gandrīz visu jūliju. Jūs jūtaties apmierināts ar to, kas notiek jūsu darbā. Un jūsu personīgā dzīve, lai gan tā šķitīs pat nedaudz aktīvāka, bet nedaudz garlaicīga. Tomēr sūdzēties par kaut ko ir grēks, jo dziļi sirdī tu saproti, ka viss ir kārtībā. Turklāt, tuvojoties Saulei Lauvas zīmē 23. datumā, jūs piedzīvosiet neparastu spēku. Jūs pat varat tikties ar ģimeni, draugiem un pat svarīgiem cilvēkiem, lai noskaidrotu, vai attiecībās ir kaut kas jāmaina. Ko darīt, ja jūs nesaprotat, ka savstarpējai sapratnei kaut kas pietrūkst.

Katra jūsu cieņas izpausme pret citiem tiks uztverta ar tādu pašu savstarpēju līdzjūtību un cieņu.

Visas jūsu darbības nepaliks nepamanītas Visumam un līdz jūlija beigām sniegs jums nevainojamas drošības sajūtu, sirdsmieru un mierīgu noskaņojumu.

Lasi vēl: “Veiksmes lādiņš”: 2022. gada jūlija pirmajā pusē 4 zodiaka zīmes tiks ievilktas varenā laimes un veiksmes straumē

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk..

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment