Apbrīnojamas un labas lietas gaida 3 zodiaka zīmes. Neierastās tranzīta ietekmes horoskops 2022. gada jūlijā

 

LAUVA (23. JŪLIJS – 22. AUGUSTS).

Šajā vasaras mēnesī jau tā izskatīgie zīmes pārstāvji jutīsies vēl labāk. Šķiet, ka daudzi negaidīja un nenojauta, ka līdz ar jūlija atnākšanu jums būs tik labas ziņas. Pirmkārt, jūs būsiet savas harizmas virsotnē, kā arī viss, kas kaut kādā veidā ir saistīts ar radošumu. Ja kādam patīk veikt dažādus rituālus vai vēlas veikt kādu darbību ar konkrētu nolūku, tad turpiniet. Pilnmēness laikā Mežāzī kosmiskie spēki ļaus jums apbrīnot ikvienam, pat ļaundariem un skaudīgiem cilvēkiem. Šķita, ka Visums gaida jūsu zvanu. Tāpēc izej ārā un liec visiem ienaidniekiem drebēt tavā priekšā.

Mēneša beigās Saule Lauvā jūs un jūs laimīgi ieiesit labklājības zonā. Tas liek tev spīdēt citu acīs. Jūsu personīgā dzīve ieiet jaunā, nobriedušākā izpratnes līmenī par visu, kas notiek apkārt. Jūs redzat savu draugu patiesos nodomus un tos, kas tiem atbilst. Jūsu dzīve ar kādu sev tuvu cilvēku būs piepildīta ar kaut ko pilnīgi jaunu un interesantu. Jums patīk, kad viss apkārt ir dzīvs un piepildīts ar pozitīvu enerģiju. Šī vitālā dzirkstele pavadīs jūs visu jūliju.

Lasi vēl: “Spilgts pozitīvisma pieplūdums”: 2022. gada jūlija pirmajā pusē 4 zodiaka zīmes būs zem spēcīga veiksmes un laimes viļņa

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment