Astroloģe Svetlana Dragana prognozēja svarīgus notikumus “aprīļa pagriezienā”

 

 

Saules aptumsums

Merkurs ir ļoti viltīgs, un šo tā iezīmi pastiprinās Saules aptumsums, kas notiks 20. aprīlī. Šajā periodā būs ļoti grūti saprast un redzēt, kas notiek. Un tas noved pie emociju eksplozijas, neizpratnes un savas rīcības seku neapzinās. Lēmuma pieņemšana, īpaši liktenīga, balstoties uz emocijām, nav tā labākā rīcība.

“Jebkura uzņēmējdarbības apturēšana, īpaši, ja tā ir saistīta ar risku, ir drošākais un pareizākais lēmums,” pārliecināta Svetlana Dragana.

Saules aptumsumu astrologs uzskata par ārkārtīgi svarīgu periodu, īpaši, ja tas ir “nobriedis”, tas ir, gandrīz pilnīgs. Šis ir mirgojošs notikumu, likteņu, pagātnes un nākotnes satikšanās brīdis. Pagātne vēl nav beigusies, un nākotne vēl nav sākusies. Un, ja jūs sākat jaunu projektu, tas iekritīs enerģijas bezdibenī, nekur.

Saules aptumsums Aunā notiks kopā ar Plutonu, spēcīgu astroloģisko planētu. Un mūs gaida “karsts” laiks, pilns ar agresiju un satraukumu. Tas izraisīs dabas katastrofas un sabiedrības nepiekāpību. Cilvēki noraidīs piedāvāto, atteiksies no vecā un meklēs vainīgos.

Svetlana Dragana uzskata, ka aptumsumu periodā savi vārdi ir jāuztver nopietni. Piemēram, ja jūs kaut ko un kādam atsakāties, pat pa jokam, jums tas nebūs. Labāk apstāties, ja ir iekšēja destrukcija, klusēt, padomāt. Vēlme atmest veco var iet uz sāniem.

Lasi vēl: Dzīve kļūst labāka! Trīs zodiaka zīmes sāk laimes, veiksmes periodu

Mēs gaidām jaunu laiku, jaunas dzīves struktūras. Protams, tas nenotiks vienā dienā, 20. aprīlī. Bet vecās pasaules nav. Visa pēdējā laika līgošana, visas izmaiņas liecina, ka vairs nebūs kā agrāk. Ir jāpieņem šis jaunais, jāredz iespējamie rezultāti un sekas.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment