Horoskops nedēļai: piecas zodiaka zīmes var zaudēt naudu un ielīst parādos- prognoze visām zodiaka zīmēm

Horoskops visām zodiaka zīmēm nedēļai, no 10. līdz 16. aprīlim.

 

Auns.

Ja vēlaties atvērt savu biznesu un ņemt par partneri kādu no saviem draugiem vai radiniekiem, paturiet prātā: tieši jums būs jāuzņemas galvenā atbildības nasta un jādara visgrūtākais darbs. Iespējamas finansiālas problēmas: šī iemesla dēļ nāksies atlikt pirkumu, par ko sen sapņoji, vai aizņemties.

Tomēr to atgriezt būs ļoti grūti. Šajā septiņu dienu periodā būs iespējams atrisināt jautājumu, kas ne reizi vien ir kļuvis par iemeslu strīdiem un apvainojumiem starp jums un mīļoto.

 

Vērsis.

Nekādā gadījumā nevajadzētu rīkoties iepriekš. Pat ja apkārtējie parasti mēdz piedot jums spītību un neatlaidību, tas vairs neatkārtosies. Ja vēlaties patiesi atpūsties un atjaunot enerģiju, mēģiniet vairāk brīvā laika pavadīt vientulībā.

Vientuļiem zvaigznēm ieteicams atjaunināt savu garderobi: iespējams, ka nedēļas nogalē viņus sagaida interesanta tikšanās.

 

Dvīņi.

Priekšā nevienmērīga nedēļa: prieki mīsies ar bēdām, veiksme ar vilšanos. Bet jūsu spēkos ir gūt priekšrocības pozitīvu emociju virzienā. Ja lielāko daļu sava laika veltīsiet darbam, jūs gaida veiksme. Bet attiecībās ar tuviniekiem iespējama berze.

Nepārrunājiet problēmas ar mīļajiem, jo ​​viņi uzskata, ka jums to vienkārši nav. Brīvdienās apmeklējiet vecākus radiniekus vai slimu draugu, ja viņi to lūdz.

Vēzis.

Jūs riskējat apjukt personīgajās attiecībās. Varbūt parādīsies cilvēks, kuru ieraugot sirds nodevīgi apstāsies. Ja tev jau ir ilggadējs partneris, centies pēc iespējas ātrāk sakārtot savas jūtas un izdarīt izvēli.

Un neļaujiet mīlas lietām traucēt darbu. Galu galā tieši šajā periodā jūs varat īpaši spilgti izpausties profesijā. Ideāla diena svarīgām sanāksmēm un sarunām ir otrdiena.

 

Lauva.

Mierīga nedēļa bez satricinājumiem: nekas, kas varētu tevi apbēdināt, nav gaidāms. Un viss plānotais izdosies viegli un ne bez laimīgas nelaimes palīdzības. Vienīgais, pār ko nevar zaudēt kontroli, ir sava maka saturs. Pastāv liela varbūtība, ka radīsies kāds kārdinājums – un jūs iztērēsiet daudz vairāk, nekā ir pieļaujams.

Jā, un kabatzagļiem tu esi gaidīts laupījums. Izvairieties no nevēlamas pārtikas, pretējā gadījumā jūs riskējat iegūt veselības problēmas.

 

Jaunava.

Ja vēlējies pārrunāt savas idejas ar priekšniecību vai ieteikt ko neparastu, tad pirmdiena ir piemērotākais laiks. Kolēģi jūs uzklausīs, un pat nesaskaņu gadījumā jūs viegli varat nonākt pie kompromisa.

Lasi vēl: Dzīve kļūst labāka! Trīs zodiaka zīmes sāk laimes, veiksmes periodu

Izvairieties no cilvēkiem, kuriem ir nosliece uz nevajadzīgiem jautājumiem. Pastāv risks, ka cilvēks, kurš mēģina sevi iepriecināt, izrādīsies pārlieku runīgs, ja ne pavisam negodīgs.

 

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk….

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment