Vai zini savas zodiaka zīmes auras krāsu?

To, ka katrai zodiaka zīmei ir dažādas rakstura iezīmes, stiprās un vājās puses, zina vairums. Bet vai zinājāt, ka katram no tiem var piešķirt noteiktu auras krāsu?

Jūsu zodiaka zīmes krāsa nosaka jūsu personību un garīgo enerģiju. Cilvēka aura vienmēr ir klātesoša un ieskauj mūs kā maģisks spriedzes lauks, kas ietekmē mūsu dzīvi un vidi. Uzziniet, kādā krāsā ir jūsu aura un ko tā nozīmē…

 

Vērsis

Vērsis ir viena no zemes zīmēm. Tas parādās arī auras krāsā. Tas spīd ar dziļu meža zaļo nokrāsu. Tas ir ļoti garīgs, mierīgs mirdzums. Veicina dziedinošo spēku pamošanos. Citi cilvēki novērtē dziļo mieru un pārliecību, ko viņi jūt jūsu vidē.

 

DVĪŅI

Jūs spīdat no iekšpuses, izgaismojot katru telpu, kurā ienākat. Nav brīnums, jo tu izstaro koši dzeltenu krāsu! Citi uzreiz jūtas ērti tavā klātbūtnē, kamēr paši nesaprot, kāpēc. Jūsu stiprās puses ir jūsu pulsējošā enerģija un pozitīvais starojums.

VĒZIS

Diez vai kāda zodiaka zīme piedzīvo tik dziļas emocijas kā Vēzis. Un tikpat maiga un skaista kā jūsu emocionālā pasaule ir jūsu auras krāsa: gaiši rozā. Mīlestība, ko vari sniegt, ir nesalīdzināma un valdzina apkārtējos. Jūs dzīvojat dziļi viņu sirdīs. Vēzim ir īpaša saikne ar Mēnesi, un jūsu gaisma spīd tikpat maigi kā mēness gaisma.

 

LAUVA

Lauvā deg spēcīga uguns. Tava enerģija un spēks atspoguļojas arī tava biolauka spilgtajā krāsā – oranžā! Kā zeltaini dzeltena saule sarkanā saulrietā tu sasildi pasauli sev apkārt ar savu spēku un neatgriezenisko dzīvesprieku. Ir grūti izvairīties no jūsu valdzinājuma, jo, gluži kā spilgta gaisma, jūs maģiski piesaistāt apkārtējos.

 

JAUNAVA

Lepnās un elegantās Jaunavas biolauks mirdz karaliski zilā krāsā. Tevī valda dziļš miers un rāmums, tevi ieskauj īsta maģija. Draugi novērtē jūsu līdzsvarotību un spēju vienmēr saglabāt mieru.

Lasi vēl: Astroloģe Svetlana Dragana prognozēja svarīgus notikumus “aprīļa pagriezienā”

Neskatoties uz šo racionalitāti, jūs varat būt ļoti garīgs un ieklausīties savā iekšējā balsī.

 

 

Šķir otru lapu, lai turpinātu lasīt…

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment