Vai zini savas zodiaka zīmes auras krāsu?

 

 

SVARI

Vai Svari varētu vienoties tikai par vienu krāsu? Tava aura ir blūza un zaļo toņu uguņošana. Tāpat kā polārblāzma – mistiska, valdzinoša, garīga. Jūs vienmēr redzat pozitīvo un skaisto dzīvē un apkārtējos cilvēkos. Mūsu pasaule ir vērtīga, un ar visu savu garīgo enerģiju jūs darāt visu iespējamo, lai pasargātu to no dzīves negatīvisma. Tas padara jūsu mirdzumu īpašu…

 

SKORPIONS

Skorpions ir dziļš, emocionāls, spēcīgs, bet tajā pašā laikā bieži rada noslēpumaina un citiem nepieejama iespaidu. Biolauka krāsa ir tumši melna. Bet neuztraucieties, melns nenozīmē neko sliktu. Tas personificē jūsu dvēseles bezgalīgo dziļumu un, tāpat kā bezgalīgais Visums, ir izraibināts ar spilgtām gaismām un zvaigznēm. Jūsu aura ir tikpat burvīga un unikāla kā jūsu personība.

 

STRĒLNIEKS

Jūsu biolauks mirdz mistiskā tirkīza krāsā – gandrīz kā gaisma apburtā mežā vai zem ūdens virsmas dziļā ezerā. Krāsa simbolizē tavu nemierīgo dvēseli, vēlmi pēc piedzīvojumiem un saikni ar dabu. Tāpat kā pasaule nemitīgi mainās, arī jūsu personība nemitīgi attīstās. Jūs iepludināt savu apkārtni ar dziļu garīgumu, kas arī mudina citus turpināt domāt un meklēt dziļāku dzīves jēgu.

MEŽĀZIS

Mežāzis ir spēcīgs, piezemēts un dziļš. Jūsu aurai ir tīrākā pastāvošā krāsa: balta. Tīri balta krāsa simbolizē tīru dvēseli, laipnu sirdi un lojalitāti pret draugiem. Neskatoties uz to, ka viņam trūkst spilgtuma, slepenais spēks slēpjas viņa mierīgumā un atturībā. Cik brīnišķīgam cilvēkam jābūt, kad tavs biolauks spīd tik tīrā gaismā…

 

ŪDENSVĪRS

Nē, Ūdensvīra aura nespīd zilā krāsā, kā uzskata vairums cilvēku. Viņa mirdz ar bagātīgu pavasara zaļo krāsu! Diez vai kāds cits biolauks spīd tik dinamiski un krāsaini! Tas atspoguļo jūsu svaigumu un pozitīvo vitalitāti. Tu valdzina apkārtējos ar savu dzīvespriecīgo skatienu, pozitīvo skatījumu uz nākotni un pieeju biznesam. Šim spēkam un pašapziņai ir uzmundrinoša ietekme uz citiem.

 

ZIVIS

Zivis ir radoši cilvēki ar brīvu garu. Tāpēc nav pārsteidzoši, ka jūsu aura mirdz spilgti purpursarkanā krāsā. Jūsu biolauka krāsu palete svārstās no tumši zili ceriņiem līdz siltai kazenei. Tas spīd tikpat spilgti kā jūsu dinamiskā personība.

Lasi vēl: Horoskops nedēļai: piecas zodiaka zīmes var zaudēt naudu un ielīst parādos- prognoze visām zodiaka zīmēm

Ar tevi nekad nav garlaicīgi, tu esi jaunu ideju pilns, atvērts un vienkārši mīli parādīt savu labo dvēseli citiem.

 

Leave a Comment