Astroloģe Veronika Avgurova pastāsta, kādi ir pieejami neparedzētie izdevumi aprīļa beigās: zodiaka zīmēm

 

Dvīņi – Svari – Ūdensvīrs (gaisa elements)

Nedēļas epigrāfs (tautas gudrība): “Mēģinājums nav spīdzināšana, bet pieprasījums nav problēma”

Jebkura nākamās nedēļas diena ir labs sākums. Gaisa zīmēm ir pienācis laiks sākt jaunu projektu, mainīt darbu, atjaunot savu māju, iestāties kursos vai sākt apgūt ko jaunu un neizpētītu. Galu galā jūs parasti varat sākt dzīvi no nulles.

Zvaigznes būs labvēlīgas jebkuram jūsu uzņēmumam. Droši vari izteikt jebkuras inovatīvas idejas – tiksi atbalstīts. Īpaša uzmanība jāpievērš labdarības projektiem. Tomēr, neskatoties uz kopumā labvēlīgo prognozi, Dvīņiem vajadzētu mērenēt savu finansiālo apetīti. Kontrolē sevi.

Svari pēkšņi var izrādīt sajūsmu par spēlēm un riskantām aktivitātēm. Laime ir mainīga, tāpēc centies būt apdomīgs. Bet Ūdensvīram – pilna nedēļa! Nākamnedēļ tu esi zirgā!

Vēzis – Skorpions – Zivis (ūdens elements)

Nedēļas epigrāfs (tautas gudrība): “Bez darba jūs pat nevarat noķert zivis no dīķa”

Zvaigznes tev prognozē grūtu, bet auglīgu nedēļu. Nesoliet nevienam neko, ja nevarat izpildīt. Varēsi gūt panākumus, ja koncentrēsies uz galveno un nebūsi izkaisīts pa niekiem.

Pievērsiet uzmanību atpūtai un uzturam – jums vajadzēs daudz spēka. Vēžiem nedēļas sākums nenesīs vēlamos panākumus. Taču līdz nedēļas nogalei veiksme solās vērsties pret tevi. Skorpioniem, neskatoties uz lielo enerģiju, vēlams strādāt saudzīgākā režīmā, lai neizraisītu veselības problēmas. Darbā Zivis sastapsies ar grūtībām, bet ģimenē valdīs miers un žēlastība.

Lasi vēl: Izdzīvos tikai uzmanīgie: Sībīrijas spēcīgākā ragana Golunova paredzēja briesmīgus notikumus 2022. gadā

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment