Astroloģe Veronika Avgurova pastāsta, kādi ir pieejami neparedzētie izdevumi aprīļa beigās: zodiaka zīmēm

Kā norāda astroloģe Veronika Avgurova, nedēļa būs mēreni mierīga, bez skaļām uzvarām un katastrofālām sakāvēm. Nekārdiniet likteni un steidzieties cīņā. Atlikt vēlamās izmaiņas, investīcijas un jaunu projektu uzsākšanu. Šo nedēļu vislabāk pavadīt ikdienas ikdienas darījumos. Rūpējies par savu veselību. Pievērsiet lielāku uzmanību ģimenei.

Nesteidzīgais nedēļas ritms ļaus beidzot noskatīties filmas, kurām vēl nesen nepietika laika, sakārtot veco pastmarku kolekciju un izlasīt to sensacionālo romānu, par kuru visi runā jau mēnesi, bet var Neatrodiet brīvu vakaru, lai pieskartos lieliskajai literatūrai. Ja laikapstākļi atļauj, pastaigājieties – diez vai jums vēl būs tik mierīga nauda.

Auns – Lauva – Strēlnieks (uguns elements)

Nedēļas epigrāfs (tautas gudrība): “Rīts gudrāks par vakaru – salmu zāle zaļāka”

Strēlnieks nedēļas beigās saņems vilinošu biznesa piedāvājumu. Bet jums nevajadzētu uzreiz piekrist un ar galvu steigties nopietnāk. Jums ir laiks domāt. Lēmums tiks pieņemts pats nākamnedēļ

Enerģiskais Auns nedēļas vidū garlaikosies un centīsies paspilgtināt dienu rutīnu ar draudzīgu ballīti. Savaldi sevi, un varbūt vakars paies bez aizskarošām sekām. Vienīgais, kas nākamnedēļ var apdraudēt Lauvas, ir pārmērības ēdienu degustācijā. Ierobežojiet savu apetīti!

Vērsis – Jaunava – Mežāzis (zemes elements)

Nedēļas epigrāfs (tautas gudrība): “Mīli – nemīli, bet paskaties biežāk”

Zemes zīmes nākamnedēļ sola lidojumus sapnī un patiesībā. Tevi apņems pavasara raidījums par negaidītām romantiskām paziņām, nejaušām tikšanām ar tālām, bet patīkamām sekām, ieinteresētiem skatieniem un saldiem pārsteigumiem.

Jūs peldēsieties pielūgsmes un apbrīnas staros. Un pat mūžīgi kašķīgais kaimiņš kļūs dāsns ar komplimentu. Nepalaidiet garām iespēju mīlēt un būt mīlētam!

Bet, diemžēl, ne viss būs tik rožains finanšu horizontā. Vērsi sagaida neparedzēti izdevumi. Jaunavām būs sen aizmirsti, bet nenomaksāti parādi, un Mežāžiem nāksies tērēt naudu savai veselībai.

Lasi vēl: Lūzuma moments iestājas: Pāvels Globa – kas sagaida katru zodiaka zīmi 2022. gada maijā

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment