Lūzuma moments iestājas: Pāvels Globa – kas sagaida katru zodiaka zīmi 2022. gada maijā

Padomju un krievu astrologs Pāvels Globa iepazīstināja ar tradicionālo mēneša prognozi 2022. gada maijam. Viņaprāt, maijs būs ļoti gaišs un atmiņā paliekošs mēnesis, un ikvienam tas kļūs par pagrieziena punktu, mainīs cilvēku dzīves un likteņus.

Galvenā informācija

Galvenā kļūda maijā būs mēģinājums uzbūvēt vismaz dažus konkrētus plānus, norāda Globa. Mēnesis ir neprognozējams, un tas būs vislabvēlīgākais tiem, kuri prot ātri orientēties notikumos, ātri un bez nožēlas mainīt plānus, uztver kā pašsaprotamu to, ko dzīve dāvā.

Dzīvot šeit un tagad katru maija dienu – tā Globa iesaka visiem pavadīt šo mēnesi bez izņēmuma. Daudziem būs nepieciešama pietiekama pacietība, mēģiniet nekavēties pie nesvarīgā.

Labvēlīgas un nelabvēlīgas dienas

Atbildīgus notikumus un lietas vislabāk attiecināt uz labvēlīgām dienām, kad pašas zvaigznes jums palīdzēs. Maijā tas ir: 12., 15., 18., 20., 21. un 25. datums.

Jauni sākumi nav vēlami nelabvēlīgās dienās: 6., 9., 11., 26. un 30. maijā. Šīs dienas ir paredzētas klusai, lai neko nedarītu, nepieņemtu lēmumus.

Par mīlestību

Maijā jāuzmanās no flirta un nelielām intrigām malā. Tie var atspēlēties, īpaši pāriem.

Arī vientuļajiem nevajadzētu aizrauties ar vienreizējiem romāniem, tie laimi nenesīs. Tikai tie, kuri meklē pastāvīgu dzīves partneri, varēs paļauties uz veiksmi personīgajā frontē.

Par naudu

Nauda nāks tiem, kas smagi un smagi strādā. Šādi cilvēki spēs pārdzīvot krīzes laikus, iegūt karjeras izaugsmi, jūtamas izmaiņas atalgojuma apmērā, prēmijas.

Maijā azartspēles, derības, tukšas naudas kaisīšana vieglas veiksmes meklējumos ir nevēlamas.

Par veselību

Maijā jāuzmanās no nervu slimībām, psihiskām problēmām. Pat veseli cilvēki sāks izjust hronisku stresu, nogurumu, pārmērīgu slodzi. Globa iesaka vairāk atpūsties, neieslīgt depresijā.

Auns

Auns Maijs sola labus finansiālos ienākumus, ja paši Auni būs produktīvi. Jūs nevarat būt slinks, atlikt svarīgas lietas uz vēlāku laiku, Aunam nevajadzētu paļauties uz trešās puses palīdzību, tā nebūs. Tāpēc Aunam būs patstāvīgi jāatrisina vairāki svarīgi jautājumi. Ja Auns atradīs sevī pietiekami daudz drosmes mainīt to, kas viņam nepatīk dzīvē, tad viņš atradīs laimi.

Vērsis

Vērsis būs mēneša favorīts, taču viņiem būs kaut kas jādara, lai saglabātu veiksmi. Svarīgi, uzskata astrologs, pabeigt visas lietas, kurām iepriekš nebija ne laika, ne spēka. Tieši šīs lietas, veiksmīgi noslēdzoties maijā, ātri nesīs Vērsim atzinību un finansiālas iespējas.

Dvīņi

Globa iesaka Dvīņiem Maiju veltīt komforta radīšanai mājā: remontam, tīrīšanai, mēbeļu pārkārtošanai, dekorēšanai – tas viss sniegs ne tikai komfortu ikdienā, bet arī nomierinās Dvīņu dvēseli un nervus. Tāpat zīmes pārstāvjiem vairāk jāuzticas saviem mīļajiem. Ja nāk krasas pārmaiņas, Globa iesaka Dvīņiem pieņemt grūtus lēmumus pašiem, bez padoma no malas.

Vēzis

Vēžiem maijā vajadzētu rūpīgāk paskatīties uz personīgo sfēru: kaut kas noiet greizi. Ir pienācis laiks veikt izmaiņas. Vientuļie Vēži var paļauties uz liktenīgu tikšanos. Jauni darba piedāvājumi vai nepilnas slodzes darbi tiks saņemti ne agrāk kā maija otrajā pusē. Globa Vēžiem iesaka lieki neriskēt, būt uzmanīgiem vārdos un lēmumos.

Lauva

Lauvā maijā var izcelties ugunsgrēks ģimenē un dvēselē. Radinieki ir aizvainoti uz Lauvām, viņš viņiem veltīja maz uzmanības un mīlestības. Radinieku kritiskā masa jau ir sakrājusies un taisās eksplodēt. Globa Lauvām iesaka mierīgi stāvēt “bombardēšanas” brīdī un mēģināt rast kompromisus, piemēram, veltīt nedaudz vairāk laika saviem tuviniekiem, atņemot to no darba.

Lasi vēl: Ne gramma veiksmes: Pāvels Globa nosaucis zodiaka zīmes, kurus piemeklēs neveiksmes

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment