Lūzuma moments iestājas: Pāvels Globa – kas sagaida katru zodiaka zīmi 2022. gada maijā

 

Jaunava

Jaunavas maijā var kļūt par nelabvēļu provokāciju upuriem. Ja pietiks spēka uz tiem nereaģēt, ienaidnieki paši tiks «izpūsti», uzskata Globa. Jaunavām viņš iesaka pārdomāt darbības virzienu un plānus, un tad līdz mēneša beigām viss beigsies ar spožu uzvaru. Tas attiecas uz visām dzīves jomām.

Svari

Aktuālās problēmas Svari maijā palīdzēs atrisināt to īpašo, neformālo domāšanu, kas Svariem piemīt kopš dzimšanas. Svari, kas strādā radošuma jomā, spēs gūt panākumus vairāk nekā citi. Būs daudz jāstrādā, Globa iesaka laiku plānot tā, lai novērstu iekšēju izdegšanu.

Skorpions

Skorpioni maijā var tikt pievilti, savukārt tuvi cilvēki, kurus zīmes pārstāvji uzskatīja par uzticamiem, piemēram, Šveices seifu, var kļūt par nodevējiem. Negaidīta nodevība var notriekt Skorpionu, bet ne uz ilgu laiku. Viņš ātri spēs mobilizēties un atrisināt visas problēmas. Globa iesaka nesatraukties, visas problēmas risināt ar aukstu prātu.

Strēlnieks

Strēlniekam var būt vairāk darba, taču tas, lai arī izjauks atvaļinājuma plānus, palīdzēs atrisināt finansiālās problēmas. Mēneša otrajā pusē tev var tikt piedāvāts jauns darbs, jaunas perspektīvas. Nesteidzieties atteikt, piedāvājumi tiešām būs interesanti, stāsta Globa.

Mežāzis

Vairāk nekā citiem maijā veiksies Mežāžiem, kuri strādā civildienestā, jurisprudencē, jurisprudencē un ekonomikā. Grūtības būs, taču mēnesis ir labvēlīgs, un problēmas atrisināsies pašas, bez paša Mežāža iejaukšanās.

Ūdensvīrs

Ūdensvīrs ir noguris un vēlas atpūsties, būs jauki, ja maijā viņš paņems vairāk brīvu dienu, jo nav kā doties atvaļinājumā. Maija otrajā pusē jāuzmanās no krāpniekiem, nedodieties uz apšaubāmiem darījumiem. Un maija beigās var parādīties negaidīti viesi.

Zivis

Zivīm maijā no augšas tiks dota iespēja labot daudzas agrāk pieļautās kļūdas, ar kādu samierināties, atrisināt kādus sen sasāpējušus jautājumus. Maijs Zivīm ir labvēlīgs arī no finansiālā viedokļa. Ja jums vēl nav uzkrājumu, ir pienācis laiks sākt krāt naudu savam lolotajam sapnim.

Lasi vēl: Horoskops maijam: kuras zodiaka zīmes beidzot sagaidīs laimi un veiksmi

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment