Astrologi pastāstījuši , kurām zīmēm nevajadzētu aiz sevis dedzināt tiltus

Šajā laikā jūs saņemsiet daudzas jaunas idejas, kuras noderēs ierakstīt. Daudzi no tiem izrādīsies diezgan vērtīgi, pat ja tas sākotnēji nav acīmredzams. Uz daudzām lietām varēsi paskatīties ar svaigu skatienu, pieaugs tieksme pēc sava viedokļa paušanas brīvības. Nedēļas pirmajā pusē uzlabosies personiskās attiecības, nostiprināsies uzticēšanās pāra iekšienē. Vēlēsies romantiku un maigumu, kļūs vieglāk izrādīt rūpes un uzmanību. Veiksmīgas būs arī jaunas iepazīšanās. Varēsi satikt kādu simpātisku cilvēku, ar kuru tev būs viegli komunicēt. Nedēļas otrā puse paies visai mierīgi un nesīs tieksmi pēc harmonijas ar pasauli un iekšējā līdzsvara.

Auns vēlēsies radikāli mainīt savu tēlu: piemēram, veikt ekstravagantu matu griezumu vai iegādāties neparastu krāsu apģērbu. Šī nedēļa ir labvēlīga iepirkšanās iespējām. Jums būs izcila garša pēc skaistām un kvalitatīvām lietām, tāpēc jūsu izvēle būs nepārprotama.

Vērsis šajās dienās būs manāmi glītāks. Būsiet aicināti uz izklaides pasākumiem un draudzīgām ballītēm. Draugu lokā vientuļie zīmes pārstāvji varēs satikt cilvēku, ar kuru veidosies romantiskas attiecības. Šī nedēļa jums atstās patīkamākās atmiņas.

Dvīņiem tiek aktivizēti kontakti ar draugiem. Jūs pastāvīgi tiksies ar kādu, sazināsies. Tavā redzeslokā parādīsies arī jauni cilvēki, ar kuriem arī ļoti ātri izveidosies draudzīgas attiecības. Šo dienu galvenajam uzdevumam vajadzētu būt bijušo draudzīgo saišu saglabāšanai.

Vēža zvaigznēm ieteicams nemainīt savus sākotnējos mērķus un uzdevumus. Ārējie apstākļi ap jums var strauji mainīties. Dažreiz jums šķitīs, ka jūs tiekat ierauts kaut kādā revolucionārā procesā. Nepieņemiet pārsteidzīgus lēmumus un nededziet tiltus aiz sevis.

Lauvas nedēļas sākumā var negaidīti doties ceļojumā. Viņas mērķis, iespējams, būs satikt cilvēku, kurš jūs kaut ko ļoti ieinteresēs. Šis ir labs laiks, lai virzītos uz priekšu savā karjerā. Iespējamas pārmaiņas, kuru rezultātā būsi soli tuvāk savam lolotajam sapnim.

Jaunava nedēļas pirmajā pusē spēs uzlabot attiecības ar partneri. Tagad visu strīdīgo punktu apspriešana tiks veikta draudzīgi, pateicoties kuriem ātri būs iespējams panākt kompromisu. Arī visi juridiskie strīdi tiks veiksmīgi atrisināti.

Svariem vajadzētu pievērst lielāku uzmanību savai veselībai. Ja kaut kas jūs traucē, ārstēšana un profilakses pasākumi palīdzēs ātri atgriezties normālā stāvoklī. Kas attiecas uz laulības attiecībām, tad šajās dienās tās piedzīvo nestabilitātes periodu.

Lasi vēl: “Principiāli nav pret” Putins Erdoganam paudis gatavību atkal tikties ar Zelenski

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment