”Ekstrasensu cīņu” dalībnieku prognozes 2022. gadam par Krieviju, Putinu un pasauli kopumā

Jūsu uzmanībai piedāvājam  dalībnieku un uzvarētāju prognozes 2022. gadam.

Prognoze Krievijai

Pēc A. Šepa domām, Krievijas Federāciju 2022. gadā sagaida ne tie labākie laiki. Ekonomiskā situācija saglabāsies nestabila. Dzīves dārdzība turpinās pieaugt. Algas pieauguma nebūs. Līdz nabadzībai tas nenonāks, bet arvien vairāk krievu ģimeņu piedzīvos finansiālas grūtības.

A.Šepa brālis – Oļegs, kurš arī piedalījās “Ekstrasensu cīņā”, ir pārliecināts, ka Krievija visas grūtības spēs pārvarēt, tikai apvienojoties ap savu līderi.

Merilina Kerro sniedza savu prognozi par situāciju Krievijā. Viņa uzskata, ka situācija valstī nebūs tik draudīga kā citās valstīs. Pamazām Krievijas Federācija sasniegs pirmskrīzes līmeni un cilvēku labklājība pamazām sāks uzlaboties. Medijs uzskata, ka pēc dažiem gadiem Krievija kļūs par vienu no ietekmīgākajām un varenākajām valstīm pasaulē. Tas notiks, pateicoties Krievijas īpašajam ceļam.

Džūlija Vanga Krievijai prognozē pavisam atšķirīgu scenāriju. Viņa prognozē būtisku valsts ekonomiskā stāvokļa pasliktināšanos. Arvien vairāk Krievijas Federācijas pilsoņu būs neapmierināti ar politisko situāciju. Neapmierinātie sāks protestēt pret esošo valdību. Ekstrasense liek domāt, ka saiknes starp centru un reģioniem var vājināties 2022. gadā. Atsevišķi Krievijas Federācijas subjekti vēlēsies īstenot neatkarīgāku politiku. 2022. gadā Krievija būs uz pilsoņu kara sliekšņa.

Džūlija Van ir pārliecināta, ka 2022. gadā separātistu noskaņas parādīsies ne tikai Kaukāza reģionā, bet arī Sibīrijā. Ķīna atbalstīs šīs tendences visos iespējamos veidos.

Ekstrasensa Konstantīna Getzati viedoklis ir līdzīgs iepriekšējai prognozei. Arī medijs netic tuvākai situācijas uzlabošanai valstī. Viņš aicina krievus ieguldīt sevī un sevis pilnveidošanā. Grūtos laikos būs nepieciešamas jaunas spējas un zināšanas.

Svami Daši ir pārliecināts, ka 2022. gadā krievu tauta pārstās ticēt valdošajai elitei. Nepatiesas ziņas par valsts panākumiem vairs neapmierinās lielāko daļu valsts iedzīvotāju. Viņi sāks domāt par viņu finansiālā stāvokļa pasliktināšanās iemesliem.

Aleksandrs Ļitvins prognozē, ka 2022. gadā Krievijā politikā parādīsies jaunas sejas, kas sāks reformēt valsti.

Ekstrasenss Fatima Khadueva atzīmē, ka Krievija spēs pretoties Rietumiem. Viņa ir pārliecināta, ka Krievijas Federācija ieņems tai pienākošos vietu pasaulē un tās līderis baudīs vēl lielāku prestižu.

Mehdi Vafa uzzīmēja visoptimistiskāko ainu Krievijai. Ekstrasenss tic Krievijas spēkam un ir pārliecināts, ka valsts var pārvarēt visas grūtības tikai aliansē ar Ķīnu.

Azerbaidžāņu ekstrasenss Ziraddins Rzajevs uzskata, ka Krievijas iekšienē uzkrātās problēmas izgāzīsies. Politiķiem būs jāpieliek lielas pūles, lai situāciju stabilizētu.

Gaišreģe Larina prognozē Krievijas atdzimšanu 2022. gadā. Rūpniecība un lauksaimniecība sāks attīstīties neiedomājamos tempos. Straujš lēciens notiks Rietumu sankciju dēļ.

Ezotēriķis Vitālijs Giberts, kurš uzvarēja arī “Ekstrasensu cīņas”, prognozē valsts ekonomikas nostiprināšanos un pakāpenisku Krievijas Federācijas pilsoņu labklājības uzlabošanos.

Ekstrasenss ierosināja, ka 2022. gadā emigranti vairs netiks sūtīti uz lielajām pilsētām, bet gan uz perifēriju. Pateicoties tam, attālie Krievijas reģioni sāks strauji attīstīties.

Prognozes pasaulei

A.Šeps uzskata, ka attiecības starp Krieviju un ASV pamazām normalizējas. Tas, visticamāk, būs saistīts ar faktu, ka Amerika sāks kārtot lietas ar citu valsti. Pēc astrologa domām, Krievijas Federācija 2022. gadā nostiprinās savas pozīcijas starptautiskajā arēnā.

Aleksandrs Litvins prognozē sīvu cīņu par pārdošanas tirgiem. Viņš norādīja, ka Ķīna un Krievija mēģinās ar savu produkciju iekļūt Āfrikas kontinentā. Eiropa un ASV pretosies tam.

Fatima Khadueva norāda, ka Eiropu sagaida grūti laiki. Tur saasināsies etniskā spriedze. Daudzi cilvēki ES valstīs būs neapmierināti ar savu valdību politiku.

Fatima arī norādīja, ka atklātas konfrontācijas starp ASV un Krieviju nebūs. Sāksies aukstais karš starp Krievijas Federāciju un Rietumiem.

Mehdi Vafa prognozēja ASV ietekmes samazināšanos pasaules mērogā. Šo valsti negaida tie labākie laiki.

Hajals Alekperovs runāja par Krievijas attiecībām ar Ukrainu. Ekstrasenss norādīja, ka kara starp valstīm nebūs, un ar laiku attiecības starp brālīgām tautām atsāksies.

Lasi vēl: Astrologi uzskaita sliktākās dienas 2022. gadā

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment